Havde dialog om hvilken model der var bedst for os. Vi valgte Premium Inground Sport Line 4,3 m. Trampolin, som hurtigt blev leveret. Trampolinen er nu opsat, og den bruges aktivt af familien.
Reakcja na opinię
Hurtig ekspedition og hurtig hjælp. Transportløsning med deres eksterne partner var dog mangelfuld, tracking var først mulig næsten en uge efter pakken var afhentet og da den kom var der skade på en d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering og god pris. Vi købte on Ground trampolin. Det virker som god kvalitet. Men tiden vil selvfølgelig vise om den lever op til forventningerne. Levering var hurtigt og god info un... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilt Sole SB 700 Spinning cykel. Kl 11:30,modtager den dagen efter før kl12:00. Der manglede desværre 3 skruer,sendte mail samme aften ,modtog svar næste morgen 7:30,de er bestilt på fjernlager o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
enkelt at bestille, og jeg havde min varer dagen efter,
min vare lever op til den beskrivelse der er,
så ingen brok herfra

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Nemt at bestille og hurtig levering. Produktet lever op til det viste på hjemmesiden og var okay nemt at samle.

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Rigtig hurtig levering og super lækker trampolin, min unger elsker den. Nem at opsætte og kvaliteten er i top og den er alle pengene værd.

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Nemt og effektivt. Fik også hurtigt penge retur for det jeg ikke skulle bruge

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Hurtig og præcis ekspedition. Fik efterfølgende rabat via rabatkode jeg havde glemt. Det er da god service😊

Opdate.
Modtog en fejlfri saddel den 14/6, så her 24 dage efter jeg modtog cyklen, kan jeg anvende den som tiltænkt. Jeg sætter da pris på at sagen blev løst, men oplevelsen havde været bedre, hvis servicen var sket umiddelbart efter min reklamation den 22/5 og før end jeg lavede min anmeldelse her på siden 😉
Bestilte en Sole SB700 Spinningcykel den 18/5 og fik den leveret den 20/5. Hurtig og fin levering, desværre blev cyklen leveret med en defekt saddel. Jeg henvendte mig den 22/5 for at få løst problemet. Regnede med at det var en simpel sag at få ombyttet den defekte sadel til en der var i orden ! Men nej det var ikke lige sådan træningspartner var indstillet på at løse problemet. Efter mange mail til forskellige afdelingen, med fotobilag, servicerapporter mv. er det stadig ikke løst. Mine henvendelser blev helt ignoreret efter en uge.
Så service ??

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Produktet var fint og prisen god, leveringen helt skidt. Stod forventet at komme 26.3. Kom 26.5

Odpowiedź od Træningspartner ApS
Ville gerne have kunnet hente varerne selv i showroomet i Århus, men varerene skal med fragt.