Meget enkelt. Helt perfekt håndtering af hele forløbet fra Trælastens side. Jeg bestilte noget maling og gulvsæbe torsdag op til St. Bededag. Havde egentlig forventet jeg først hørte fra... Zobacz więcej
Bestilte lidt vare hos dem, hurtigt og sikkert, og lige efter forskrifterne. valgte simpelhent KUN denne leverandør, da han eller hun ;o) var billigst på det produkt jeg kunne købe til 300 kr dy... Zobacz więcej
Jeg bestilte en juletræsfod om aftenen og to dage efter kom pakken til mig. Den kom velbeskyttet og godt sammenpakket. Jeg fik en helt masse mails der underrettede mig om processen og bekræftede mit... Zobacz więcej
Hjemmesiden anbefaler at man køber en speciel boltsaks til 6 mm rionet. Saksen er bare for lille og kan med nød og næppe bide nettet over, jeg endte med at låne en vinkelsliber af naboen. Som førstega... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vejen Trælasthandel A/S - der i daglig tale bliver markedsført som Trælasten - kunne i 2002 fejre 100 års jubilæum. Trælasten har gennem årtier været en aktiv samarbejdspartner for byggesektoren. Med afdelinger i Gørding, Vejen, Rødding, og Nr Åby har Trælasten et solidt fodfeste i det sydjydske område. På Trælastens Webshop, sælger vi de samme byggematerialer til hele Danmark. Har du et større projekt du skal i gang med, er du altid velkommen til at få et tilbud fra os.
Søndergade 111, 6600, Vejen
- info@traelasten.dk
- www.traelasten.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Topbetjening
Det kan ikke gøres bedre. Alt har fungeret over forventning.
varene ble ikke levert som avtalt.
varene skulle være levert til 12.2 men ble levert først 13.2 selv om jeg sa at di måtta leveres til tiden , dette kostet meg over 1000 kr,
Hjælpsomme og fine at handle med
Allerede fra start i vores samtale forstod han hvad vi snakkede om og var en meget behagelig og venlig medarbejder - der absolut var til at forhandle med.
Ikke så klar kommunikation, men ok levering
Bestilte og fik ordrebekræftigelse, levering 2-3- hverdage. Kiggede en ekstra gang på ordrebekræftigelsen efter 2 dag, så at der stod at varen var bestilt. Blev i tvivl om den var i restordre og kontaktede butikken, de kunne ikke give en status, men ringede tilbage efter 2-3 timer og ordren var bleve skrevet ud på en printer i en tilfædig tømmer handel i deres kæde. Varen blev dog afsendt samme dag som jeg ringede og ankom dagen efter. God pris og rimelige telefon ekspedition redder et firetal
Hurtig og rigtig god service.
Gode forklaringer til materialerne gør det nemt at bestille. Hurtigt svar på mail ved spørgsmål. Hurtig levering også for varer der ikke var på lager.
intet at klage over.
4 X 2.5 L. maling leveret ved døren til tiden. Super.
Super
superb, bestilte Swedoors, som ikke var på lager fredag, og varerne kom Onsdag. Nemmere kan det gøres
Urolig hurtig levering
Bestilte Wedi plader mandag, de kom tirsdag. Meget flot. En besked om at de var på vej kunne jeg godt have brugt. men det betyder mindre
Gode priser, høj service, levering til tiden
Har ikke en finger at sætte på min oplevelse med trælasten.dk, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Morten.
Alt som forventer !!
Skarp pris og hurtig levering, handler der helt sikkert igen.
Tilfreds
Pris og produkt i orden, og levering som ønsket. Desværre var der glemt et lille (vigtigt) emne, men dette blev eftersendt med kurér samme dag. Flot.
Ikke en god førstegangs oplevelse
Farven på varen var ikke som angivet på hjemmesiden. Har skrevet til dem men har nu efter 2 dage endnu ikke fået svar.

Odpowiedź od Trælasten, Vejen Trælasthandel A/S
Fantastisk god service
Trælasten har hele vejen igennem været fantastiske at handle med.. Der er ingen smalle steder hos dem og de gør en ekstra ordinær indsats til man er glad og tilfreds. Er mere end tilfreds med resultatet og vil anbefale dem til ALLE jeg kender
Fantastisk service
Har haft 3 defekte termostater. De blev ombyttet med posten uden problemer og omkostninger for mig, endda med et undskyld besværet, meget meget fin service
super service
Er meget tilfreds med handel og hurtig leveringstid, men knap så tilfreds med selve ftagtfirmaets levering.
Flinke folk, god kundeservice, god pris! Jeg fik pga. en fejl i betalingssystemet en dobbeltleverance, efter telefonisk kontakt blev det hentet og returneret uden beregning.