Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Alles werkt prima. Mijn vorige PC kocht ik ook bij Tones, 10 jaar geleden en werkt nog steeds. Koos ervoor om mijn nieuwe configuratie te laten monteren door vaklui van Tones in Mechelen. Enig minpun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

PC op maat laten ineensteken door Tones, met componenten door hen geadviseerd in overeenstemming met mijn eisen. Ben 100 % tevreden met - het advies - het geleverde materiaal - de montage v... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Er is een probleem met het onthaal. ik moest iets gaan afhalen en de baliemedewerker was bezig met verkoop en volledige uitleg over de verschillende mogelijkheden. Hij zei geen goeie dag en vroeg... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

+. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, zowel via de telefoon als in de winkel (mechelen). +. PC was na 7 werkdagen klaar om opgehaald te worden. (Onderdelen waren voorradig bij bestelli... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z komputerami i akcesoriami
  2. Serwis komputerów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tones verkoopt desktop computers en laptops op maat, met laagste prijs garantie. Bestel veilig online of in onze winkels (Heist-op-den-Berg, Mechelen)

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Loze beloftes van Tones

Houden totaal geen rekening met hun eigen online leveringsvoorwaarden. Levering "de dag nadien" is op website gezet om klanten te overhalen. Hebben totaal niet de intentie dit te verwezenlijken. Resultaat donderdag bestelling geplaatst en maandagnamiddag pas geleverd. Een grafische kaart van 890€ die je graag zelf wilt ontvangen en niet door koerier aan voordeur laat zetten. Vervolgens heb ik naar klantendienst van Tones gebeld. Daar kreeg ik de meest oncapabele medewerker aan de lijn met een groot gebrek aan empathie en klantenmanagement. Als je donderdag, ruim op tijd, een duur en delicaat product bestelt en dit vrijdag pas om 18:15 uur door Tones met de transporteur (die nota bene NIET in het weekend werkt) wordt meegegeven dan heb je totaal niet de intentie om uw belofte na te komen. Als je dan van de Tones medewerker het meest ongelukkige antwoord krijgt "ja meneer als je geen vertrouwen hebt in de transportdiensten moet je niets online bestellen". Dan komen uw haren recht te staan en begrijpt de man het hele verhaal niet. Ik doe heel veel bestellingen online en hou er steeds rekening mee dat het een dag kan vertragen. Maar hier is de enige schuldige "Tones" en NIET de transporteur.

19 września 2024

Eigenlijk geen ster waard

Eigenlijk geen ster waard,
Via Bol.com een laptop besteld, twee dagen voor de leverdatum een mail gestuurd naar deze verkoper met de vraag of er een update is voor deze bestelling
Ik krijg geen rechtstreeks antwoord van Tones maar wat later wel een antwoord via bol.com dat mijn bestelling plots is geannuleerd.
Ik en de klantendienst van Bol.com krijgen geen contact met deze verkoper.
Volgens Bol.com zijn er veel problemen met deze verkoper.

9 października 2024

Des voleurs !!!!

Commande reçu partiellement, le reste c'est perdu dans la nature avec GLS et la ca fait deux mois pour qu'ils disent ne rien pouvoir faire et que je dois me demerder avec le transporteur.

J'appelle ca du vol !!!!!!

5 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

PC op maat door Tones: 100 %tevreden klant

Ben 100 % tevreden met
- het advies
- het geleverde materiaal
- de montage van de PC
- de installatie van de software
- de performantie van het systeem (overtreft de verwachtingen)
- de aan huis levering
- de prijs
- het contact met het personeel

18 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen in deze winkel

Niet bestellen in deze winkel. Gebruiken gls als koerier. Mijn pakje is gestolen door ofwel de koerier ofwel afhaalpunt van gls. Ze hebben getracht me te helpen. Heb een pdf gehad om op eer en geweten te verklaren dat ik geen product heb ontvangen. Dit ingevuld en via mail terug gestuurd. Deze moest binnen 7 dagen terug worden gestuurd. Anders zien ze het als afgehandeld.
Bespaar uzelf ellende en betaal iets meer bij andere winkel die wel correct te werk gaan. Dit bedrijf neemt GEEN verantwoordelijkheid! Bah! Dat alle betrokkenen maar een chronisch dodelijk ziekte krijgen en goed afzien tot hun laatste adem!

15 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej