3,2

Średnia

Bigest Cheat Ever

Bigest Cheat Ever, they was telling its project for real chicen farm but for real it was nothing more like MLM in new model. They closed website and run away with our money. Hope someday karma will got them. Good in bad is me personaly not invested but my friend lost a lot of money cause of that platform. I regret i didnt withdraw this 40 usdt day before but f*ck this...
Największy Oszust Ever, mówili, że to projekt dla prawdziwej farmy kurcząt, ale w rzeczywistości to nic więcej niż MLM w nowym modelu. Zamknęli stronę i uciekli z naszymi pieniędzmi. Mam nadzieję, że kiedyś karma ich dopadnie. Dobrze w złym jest to, że osobiście nie zainwestowałam, ale mój przyjaciel stracił dużo pieniędzy z powodu tej platformy. Żałuję, że nie wycofałam tych 40 USDT dzień wcześniej, ale... p*ć to...

12 października 2024

Oszuści !!

Oszuści !!! Wczoraj wyłączyli stronę i zniknęli wraz z naszymi pieniędzmi !!!!

11 października 2024

To jest jedno wielkie oszustwo wczesni…

To jest jedno wielkie oszustwo wczesni j nazywali się Sunflowers sieć czytelnictwa. Oszukali wielu ludzi na całym świecie nikomu nie polecam zostanie je tak czy siak wcześniej wycyckani. Wcześniej pod nazwą sunfowers w ciągu dnia zniknęli a nasze pieniądze zostały stracone. Szuka tych oszustów już wielu ludzi mam nadzieję że w końcu przy działaniach dużej grupy się uda i dostaną porządny wieper... Za to ile ludziom krzywdy wyrządzili i co niektórzy potracili całe swoje oszczędności

24 września 2024

Polecam bardzo

Super sprawa korzystam już od 2 miesięcy zwróciła się inwestycja j jak narazie same zyski, polecam każdemu kto chce coś pewnego 😁😁😁

21 lipca 2024

Jeszcze nigdzie tak noe zarabiałem…

Jeszcze nigdzie tak noe zarabiałem wypłacam środki każdego dnia!Co prawda wypłacać można od PN do PT ale to mały szczegół.pieniadzw docierają zawsze inwestycja już się zwrociła firma się rozwija i prosperuje coraz lepiej.Wsparcie jakiego nigdzie nie otrzymałem nigdy w internetach.Moje zarobki dzienne to między 8 a 10 USDT! Dla jednych mało dla innych dużo dla mnie fajnie się budzić rano wiedząc że pod poduszka leży dziesięć dolców☺️Polecam i pozdrawiam

9 września 2024
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (16 recenzji)

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto