Eigenlijk geen eens 1 ster waard! Fiets amigo gekocht. Hier was een terugroep actie op of zelf laten maken en kosten declareren. Heel de remnaaf is defect! Contact opgenomen. Ze hebben de fiets opge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Finger Weg! Qualität der Hauseigenen Marke AMIGO absolut unterirdisch. Amigo Fahrräder werden als Schrott geliefert, sind von Haus aus Schrott und man muss wochenlang diskutieren um irgendwie Finanzi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Noch nie so ein schlechten Kundenservice gehabt. Meine Bitte mein Artikel zurückzunehmen da er nicht funktionsfähig ist wurde mir einer frechen Email beantwortet das ich ein Bild des defekten... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!
Dane kontaktowe
Rootven 16, 5531MB, Bladel , Holandia
- klantenservice@tom-bv.com
- www.tom-bv.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Noch nie so ein schlechten…
Noch nie so ein schlechten Kundenservice gehabt.
Meine Bitte mein Artikel zurückzunehmen da er nicht funktionsfähig ist wurde mir einer frechen Email beantwortet das ich ein Bild des defekten Artikel schicken soll (was ich auch getan habe jedoch der Artikel technischen Defekt aufweiste)?
Seitdem wurden meine Mails nicht mehr beantwortet.
Zudem ist alles gelogen bezüglich der genannten Rücknahme eines bestellten Artikels.
Hier werde ich nie wieder was bestellen!!!!

Odpowiedź od TOM
Updated: Product was niet OK, maar tenminste wel service.
Fietsspiegels besteld (via internet-bikes.com) in de aanbieding. OK, niet de duurste, maar je mag nog steeds verwachten dat ze bruikbaar zijn. Na montage blijkt de constructie zo veel speling te hebben dat zelfs op asfalt de spiegel zo trilt dat hij onbruikbaar is. Contact opgenomen met de klantenservice, supersnelle reactie (binnen 5 min), of ik foto's of een filmpje kan sturen. Dat gedaan, reactie wat trager, maar wel op dezelfde dag, Geen oplossing voor het probleem en ik mag ze (zelfs de spiegel die geplaatst werd) als ongebruikt terugsturen. Wel even zelf de retourkosten betalen, ook als is het product wat ze stuurden waardeloos!! Dat noem ik geen service, ze staan duidelijk niet achter de producten die ze verkopen.
Toch twee sterren omdat ze zo snel reageren. Slechts twee sterren omdat ze niet achter hun producten staan en (in mijn geval) waardeloze rommel verkopen. Goedkoop blijkt zoals zo vaak duurkoop te zijn. Had in de reviews over Tom BV maar gelezen voor ik er iets bestelde.
**** Update: Ik ontving nav. de review een excuus-email, met daarbij een retourlabel. Excuses aanvaard.
Het product werd daarmee niet beter, maar tenminste vindt men een klant belangrijk en wil men zaken netjes oplossen.
Daarom heb ik de review nu vier sterren gegeven.

Gerne wieder!
Ich habe einen faltbaren Discgolf Korb bestellt und bin mit der kompletten Abwicklung sehr zufrieden! Sonntag Abend bestellt, Dienstag vormittag habe ich den Artikel erhalten (Niederlande nach D!).
Super schnelle Lieferung, Artikel wie beschrieben. Gerne wieder!

Verkeerd geleverde binnenbanden
Heb wat losse binnenbanden en buitenbanden met cyclon reiniger en ontvetter besteld , spullen ontvangen alleen waren het de verkeerde binnenbanden die ik heb ontvangen , maar dank zij Lesly van de fietsen afdeling werden de goede nagestuurd en mocht ik de foute houden !
Super service ga zeker andere mensen ook aanraden
Frits Roelofarendsveen

Odpowiedź od TOM
Lange underfreuliche Geschichte für Kauf von 2 Paar…
Lange Geschichte für Kauf von 2 Paar Badelatschen, Gesamtwert 40 EUR + Versand. Nur 1 Paar geliefert, unfähig ein weiteres Paar zu liefern. Anmahnung von Klarna bekommen, danach Einigung Zahlung von der Hälfte des Kaufpreises und Hälfte der Versandkosten. Dieses wurde aber Klarna nicht mitgeteilt, dafür weitere Mahnungen erhalten...... heute haben wir jetzt 3,37 EUR nachgezahlt, um den ewigen Mahnungen von Klarna zu entgehen.....

Odpowiedź od TOM
Gebraucht und beschädigt als NEU VERKAUFT!!
Über Amazon ein NEUS Zelt bestellt.
Zrlt war gebraucht, schmutzig, löchrig und schlampig vernäht.
Gut, für die Qualität eines Produktes kann der Händler nichts, sondern der Hersteller.
Aber der Händler entscheidet was er ins Sortiment aufnimmt.
Aber eine offensichtlich GEBRAUCHTE Ware als NEU zu verkaufen ist vorsätzlicher Betrug.
Bin mal gespannt wie die Rückerstattung erfolgt.....
Nie wieder!

Odpowiedź od TOM
Date de livraison non respecté
Date de livraison non respecté, vacance gâchée. Information trompeuse

Odpowiedź od TOM
Mail gestuurd en binnen het half uur…
Mail gestuurd en binnen het half uur was ik geholpen.
Perfecte service naverkoop!

Odpowiedź od TOM
Goede en aardige klantservice via…
Goede en aardige klantservice via email. Ze hebbe voor mij een snel oplossing gevonden.

Odpowiedź od TOM
Ik heb 22 juni een product besteld en…
Ik heb 22 juni een product besteld en tot op heden nog niks ontvangen, kunt u mij verder helpen? Ik word via de mail keurig op de hoogte gehouden alleen het blijft bijzonder omdat ik niks ontvangen heb en mijn buren ook niet, tevens geen geen briefje heb gehad dat er een pakketje bij mijn buren afgegeven is ....
Hoop toch echt dat ik krijg waar ik voor betaald heb ?
Met vriendelijke groet Sita
Amount: EUR 35.60
Captures: EUR 35.60
Adyen PSP reference: 1319243612811985
Merchant reference: 6820016
Authorisation date: 2021-06-22 13:28:39 CEST
Current status: SettledAcquirer 2021-06-23 04:27:06 CEST

Odpowiedź od TOM
Niet transparant + nog nooit zo'n slechte service ervaren
Bedrijf is niet transparant en totaal niet klantvriendelijk.
Ook erg slecht bereikbaar: telefoon geeft een automatisch bandje en de chatfunctie werkt niet waardoor je enkel kan e-mailen.
Door een fout op hun website (wat zij erkent hebben) wordt het verkeerde product naar mij opgestuurd.
Echter word ik hierin niet verder geholpen, tegemoet gekomen en er wordt er geen oplossing gezocht. Hierdoor maken ze van hun interne problemen, het probleem van de klant.
Daarnaast adverteren zij met 'geen verzendkosten boven de 40 euro' maar incasseren zij toch verzendkosten. Als je dit aangeeft wordt er doodleuk geantwoord met "De verzendkosten zijn vanmiddag live gekomen." - wel heel toevallig precies vandaag... + op de website staat nog steeds aangegeven dat de verzending gratis is.
Ik raad iedereen af om hier te kopen!

KlantenSERVICE
Problemen met bestellen, c.q. om alles in één 'winkelwagen' te krijgen. Wist niet dat dit kon. Het via drie verschillende browsers geprobeerd, iedere keer hetzelfde probleem. De klantenservice -direct alleen te bereiken via de chat-scheepte mij af; wij kennen dit probleem niet, bij ons is niets mis, dus kunnen wij u niet helpen. Mijn vraag: kan ik u bellen om mijn order door te geven? Antwoord: nee. Kan ik u een mail sturen met mijn order? Antwoord: nee. Kunt u op uw website de producten invoeren om te kijken of het u wel lukt? Antwoord: nee. Als ik het bestel via 2 verschillende winkelwagens, kunt u dan slechts éénmaal de verzendkosten in rekening brengen? Antwoord: nee. De volgende dag het nogmaals geprobeerd. Toen lukte het wel. Ik blij. De spullen zijn in drie verschillende pakjes verstuurd terwijl alles in één 'schoenendoos' zou kunnen passen. Uiteindelijk wel op dezelfde dag aangekomen bij het DHL-servicepunt!! Over duurzaamheid en verspilling gesproken...
Het factuurnummer is: 8197239
Ik heb de chats doorgelezen en ik heb niet verzocht om een order via de mail te plaatsen. Al het andere klopt.

Odpowiedź od TOM
Er was iets defect aan het product dat…
Er was iets defect aan het product dat wij besteld hadden. Super snelle reactie terug en dag daarna lag er al een nieuwe op
De deurmat. Erg tevreden!!

Levertijd belachelijk t.o.v aangegeven service 0.0
Een waardeloos bedrijf onderdeel op maandag besteld het moest woensdag bezorgd worden maar niets ontvangen op chat gereageerd ze gingen onderzoek doen donderdag niets gehoord wederom chat we onderzoeken,vrijdag nog niets weer chat sorry we gaan op onderzoek, waardeloze beloften mensen koop hier niets misschien verstandig om een andere koerier te zoeken I.p.v dhl hehe eindelijk op zaterdag het onderdeel ontvangen 3 dagen te laat

KOOP HIER NIET !!
Onterechte levering!
Beloven veel, maar komen het niet na.
Wordt nog steeds niet geleverd, na heel veel reacties van mij en reacties van hun.
Tip: KOOP HIER NIET !!
De beloofde afspraken zijn nog steeds niet nagekomen !!

Wat een waardeloze webwinkel
Had een fietskrat besteld voor de verjaardag van mijn dochter via bol.com. De geleverde krat was op de 4 hoeken helemaal gescheurd. Op mijn verzoek heb ik een nieuwe krat laten komen met het vriendelijke verzoek een onbeschadigde krat te sturen.
Deze kwam zojuist binnen is is wederom op 2 hoeken helemaal ingescheurd. Zelf door en door...
Maar weer teruggestuurd maar voor mij een hele opgave omdat ik heel slecht ter been ben... Slechte service Mijnheer TOM..
goede service
Ik bestelde dekbedhoes die snel geleverd werd. Helaas zag ik bij kussenhoes, nadat ik deze gewassen had, een naad los dat niet te herstellen was. Ik heb gemaild en bijna direct reactie: 2 dagen later heb ik nieuwe hoes ontvangen. Goede service!

Odpowiedź od TOM
Het is een zeer goede pagina om te…
Het is een zeer betrouwbare pagina.

Fijne webshop
Fijne webshop. Eerlijk en oprecht. Bij klachten is er gelijk een reactie. Top zaak...

Odpowiedź od TOM
Weer een prima levering met mooie fietsspiegels
Weer een prima levering met mooie kwaliteit.
We genieten van onze sportief uitziende fietsspiegels.

Doświadczenie Trustpilot