Jeg modtog en vare der var beskadiget, men efter kontakt til firmaet blev der straks afsendt ny vare. Denne var desværre også beskadiget ved ankomst, men firmaet sendte endnu engang en ny vare. 3. Gan... Zobacz więcej
Købte et Brabantia strygebrædt til en dampstation. Rigtig god kvalitet og solid og god plads til dampstationen. Hurtig levering og meget solidt indpakket. Fint sted at handle.
Tak for en god oplevelse - Vi er så glade for vores nye tørrestativ og den fine pose vi har købt til at beskytte vores snore i vind og dårligt vejr.Det fungerer så fint ved hjælp af en stor paraso... Zobacz więcej
Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dania
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Et genialt strygebræt
Vi har købt et væghængt strygebræt, som klappes sammen og fylder meget lidt. Det fungerer perfekt og er nemt at montere.
Da det er en julegave kan jeg ikke…
Da det er en julegave kan jeg ikke fortælle jer
Det var nemt og dejligt at bestille samt hurtig levering. Tak
Pakken kom til tiden og alt er i orden
Pakken kom til tiden og alt er i orden.
Det var nemt og hurtigt at bestille gaven på nette.
Jeg kan kun anbefale Tørrestativet. dk;)
God og effektiv købsoplevelse
God og effektiv købsoplevelse. Desværre stemmte salgsfoto ikke overens med det stativ jeg modtog. (på salgsfotoet er træstativet lavet af lyst træ - jeg modtog et stativ i mørkt træ.

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Har endnu ikke taget tøjstativet i…
Har endnu ikke taget tøjstativet i brug, men har et helt magen til, der fungerer fint. Fungerede fint med transport, ville dog have været glad hvis mulighed for afhentning hos virksomheden.
God service og rimelig hurtig levering…
God service og rimelig hurtig levering = ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super nemt og hurtigt
Super nemt og hurtigt. Har handlet her før og gør det gerne igen.
Hurtig service sød og høflig betjening.
Hurtig service sød og høflig betjening.
Hurtig service og tingene er som…
Hurtig service og tingene er som forventet, er meget godt tilfreds
Smart men virker lidt klein
Lofthængt tørrestativ
Bestilt en på 80 og en 120 cm. (Manualer ikke ens) Efter at havde læst anmeldelser havde jeg håbet de var hurtigt fremme, kan se flere skrive de havde varer dagen efter de er bestilt, men 3 dage er også ok😊 Bestilte ved Tørrestativet i håb om at kvaliteten er bedre end dem fra Jem og fix, det tvivler jeg på det er efter at havde modtaget varerne. Der er helt klar nogle små forbedringer som kunne gøre monteringen nemmere. Og så undre det mig man ikke laver noget mersalg ved at tilbyde klemme der kan nå rundt om de tykke “tørresnore” og strømpestativ. Nu er det bare spændene og se om kvaliteten er bedre end den ser ud til. Men hvor er det praktisk at kunne hænge vasketøj op til loftet når pladsen er begrænset.
God hjemmeside og info om varens vej…
God hjemmeside og info om varens vej til mig
5 dage efter bestilling kan jeg ikke…
5 dage efter bestilling kan jeg ikke spore min pakke og den er ikke registreret hos gls hvilket er underligt

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Meget hurtig ekspedition og fin…
Meget hurtig ekspedition og fin levering. Jeg handler gerne hos jer en anden gang
Fint til prisen, men tvivlsom indpakning
Fint produkt til prisen - men hvis man normalt forsøger at undgå sider som Temu o.lign., skal man måske ikke vælge tørrestativet. Min vare ankom i en papkasse fra et andet firma - tydeligvis genbrugt - og ikke lukket super godt.
Jeg kan blive i tvivl om, om deres varer er forsvarligt fremstillet og handlet.

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
bøjlerne fremstår som de samme som…
bøjlerne fremstår som de samme som bruges i divs butikker men de er meget mere skrøbelige og tåler næsten ingen ting og man skal tænke ved hvor tunge bukser man hænger op i dem og man skal ikke hænge et par bukser med alle vand i op ude en dag hvor det blæser lidt fordi det kan bøjlerne ikke holde til

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Hurtig levering, Produktet stemte overens med beskrivelsen.
Hilsen en meget tilfreds kunde 😊

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.