Jeg modtog en vare der var beskadiget, men efter kontakt til firmaet blev der straks afsendt ny vare. Denne var desværre også beskadiget ved ankomst, men firmaet sendte endnu engang en ny vare. 3. Gan... Zobacz więcej
Købte et Brabantia strygebrædt til en dampstation. Rigtig god kvalitet og solid og god plads til dampstationen. Hurtig levering og meget solidt indpakket. Fint sted at handle.
Tak for en god oplevelse - Vi er så glade for vores nye tørrestativ og den fine pose vi har købt til at beskytte vores snore i vind og dårligt vejr.Det fungerer så fint ved hjælp af en stor paraso... Zobacz więcej
Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dania
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Meget lang ekspeditionstid
Meget, Meget Lang ekspedition bestilte 25/12-2025 og modtog varen den 10/2-2026
Gode oplysninger om "sagen" - men var glad for at modtage min vare (havde ikke regnet med det)

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Nem og hurtig handel til en fornuftig…
Nem og hurtig handel til en fornuftig pris.
Varerne er af god kvalitet
Varerne er af god kvalitet og de kommer hurtigt frem.
Mine varer kom allerede dagen efter…
Mine varer kom allerede dagen efter bestillingen !
Andre kunne lære MEGET af Tørrestativ.dk mht god kundeservice 😉❣️
Dyrere end fysiske butikker
Bestilte et væghængt tørrestativ som de skrev på hjemmesiden var i særlig god kvalitet. Stor var skuffelsen derfor da det ankom, nøjagtig magen til og samme mærke ( som de ikke oplyste på hjemmesiden) som det man kan købe i byggemarkederne. På Tørrestativet.dk skriver de bare at normalprisen var 150 kr højere end prisen er i alle andre butikker. Og prisen i Silvan er 199, så det er en markant prisforskel for et identisk produkt. Jeg skrev mail til Tørrestativet.dk da jeg modtog varen, men de har desværre ikke valgt at svare

Jeg bestilte en vasketøjskurv
Jeg bestilte en vasketøjskurv, der desværre var gået i stykker under transport...
Skrev til tørrestativet.dk med billeddokumentation og de sendte straks en ny uden problemer 😊så god service 👍
Et fantastisk tørrestativ til en god…
Et fantastisk tørrestativ til en god pris, hurtig og nem levering, tak for det.
God hurtig service
Når uheldet er ude, viser det hvilket firma man køber hos. Mine vasketøjskurve var desværre gået i stykker under transporten, men hurtigt fik jeg tilsendt 3 nye. Det kalder jeg god service.
Produktet lever ikke helt op til forventningerne
Købte en strygemåtte og et måkebægersæt med låg. Sidstnævnte i upåklagelig kvalitet og pengene værd. Strygemåtten/tæppet til direkte udrulning på bord, er en smart idé, men det “buler” altså noget - er ikke helt fladt og glat som på modelbillederne…måske, det bliver bedre med tiden. Holder fint underlaget tørt og koldt selv ved brug af dampstrygejern og størrelsen er god. Hurtig levering og nemt at bestille online.
Vi fik det tørrestativ vi havde kigget…
Vi fik det tørrestativ vi havde kigget efter længe og hurtig levering
Hurtig levering og god hjemmeside til…
Hurtig levering og god hjemmeside til at bestille på
Elendig kundeservice
Opdatering: Har nu fået svar og en undskyldning. Rettet fra 1 til 4 ⭐. Bestilte varer 5. januar. Har intet hørt. De lovede ellers levering på 1-3 dage. Har sendt en mail den 8. januar og rykket. Intet hørt. Rykket igen den 11. januar. Intet hørt. Ringede til dem den 12. januar. Telefonsvarer: Vi er på leverandørbesøg. Den 13. januar kom der så mails omkring fakturering og levering. I dag 14. januar kom der advis fra GLS om, at pakken var på vej. Ikke en lyd fra firmaet. Ingen beklagelser, ingen undskyldninger. Handler aldrig der igen.

Odpowiedź od Tørrestativet.dk
Nem og hurtig bestilling og hurtig…
Nem og hurtig bestilling og hurtig levering
Super service og hurtig levering
Jeg bestilte mine varer den 29/12-25 med forventning om at de ville nå frem efter efter nytår, men Malene fra Tørrestativet pakkede med det samme og mine varer nåede frem inden nytår. Super god service og hurtig levering. Jeg har handlet hos Tørrestativet en del gange og standarden på varerne og kundeservicen har altid været tårnhøj. Jeg kan varmt anbefale Tørrestativet og handler der helt sikkert igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.