1. Agencja prasowa
  2. Blogger

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tipsbladet skriver om SAS Liga, Premier League, Primera Division og alle europas store fodbold-ligaer. Få resultater, stillinger, spiltips, live-score og seneste nyheder.

2,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Tak for nu!

Igen igen.. Er der en direkte latterlige artikel. Som stinker af clickbait!

Igen vil jeg sige. At der er fint at pynte lidt på tingene. Men at lave en overskrift med Mikkel Damsgaard der hedder "Ærlig Mikkel Damsgaard: Det jo pisse besværligt"
Jeg trykkede udelukkende på den, for at bekræfte hvor vildt dårligt det er skrevet. Selvfølgelig kan man lukrere på hans navn og pt. dårlige situation i Brentford.
Men når selve nyheden et par linjer inde i artiklen lyder.

- Det er jo pissebesværligt at skulle flytte land. Men der har ikke været problemer, som man ikke forventede eller vidste ville komme, siger Mikkel Damsgaard.

Så siger jeg tak for denne gang til Lasse Claes og Tipsbladet.
Hver uge da jeg gik i skole i slut 90'erne. Sparede jeg mine madpenge. Så jeg om fredagen kunne købe tipsbladet. Det har siden altid været min fortrukne fodbold site. Men de seneste mdr. er niveauet simpelthen blevet tragisk dårligt. Sådan en overskrift er jo tragikomisk. Og dem er der på daglig plan..

Øv øv øv..

23 października 2022
Oceniono na 3 z 5

tipsbladet.dk kan noget!

tipsbladet.dk, adskiller sig lidt til den gode side, i forhold til konkurrende nyhedsmedier. Jeg oplever kun en mindre mængde clickbait, (bemærk mindre)! end visse andre sites.
Angående video highlights fra kampene, er tipsbladet, langt bedre til at præsentere en passende video som matcher overskriften!

Som læser, burde man dog kunne forvente 10 ud af 10 gange, at et klik på et link, sender dig hen til noget, der forventes!

Tipsbladet skal have ros for journalistikken, video highlights (der i bedre grad, end andre sites), viser klip, svarende til det oplyste, samt brugervenlighed på hjemmesiden.

Annoncer og markedsføring er altid forstyrrende, uanset hvilken hjemmeside man besøger. Skulle Tipsbladet op på 5 stjerner, må markedsføring vige for journalistikken!

Jeg er jævnt tilfreds med jeres site

11 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvert evig eneste gang man har ventet…

Hvert evig eneste gang man har ventet 40 sekunders reklamer på at se en video, så ender det med, at den video man ser, slet ikke har noget med overskriften at gøre. Forfærdelig journalistik og opsætning af hjemmeside.

Se bare jeres opslag idag. “Stage stage stage” videoen handler om Zecas skade.

Stram op…

3 października 2021
Oceniono na 2 z 5

Reloader

Hjemmesiden bliver ved med at reloade og sende en til toppen af artiklen.. så kan den være nok så relevant, men hvis man aldrig når enden...

12 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Fik kun 30 % af aviserne leveret!

jeg købte engang en supertilbud abonnement hos tipsbladet. Men fik aldrig 60 % af aviserne leveret. Jeg ringede til dem mange gange og de sendte nogle af de aviser nogle dage senere.

Flot klaret! Sådan behandler man sine kunder.

5 listopada 2009

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej