Tinyzone.dkRecenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

NOT FOR KIDS UNDER 10 YEAERS OLD SOME BAD PICTURES WERIED ONES DONT LET YOUR KIDS ON TINYZONE OR YOU WILL REGRET IT

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig kundeservice - ikke mindst ved returnering. Vær obs. på at de fx kun accepterer returneringer hvor man sørger for omdeling. Dvs. som min en udgift på 80 kr. Derudover skulle jeg betale fr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Tinyzone har nogle rigtig gode priser på vores ynglings mærke til den lille. Desværre var nogle af varene udsolgt, men fik tilbudt nogle rigtig gode alternativer. Fik endda lidt ekstra med uden mer... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tinyzone havde 40% på alt og tænkte det nok ville være forsinket levering, måske 5 dage i stedet for 2.. Det tog dog 10 dage uden de kunne oplyse forventet levering og så var der endda noget af ordren... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos tinyzone.dk forhandler vi et bredt udvalg af børnetøj og babytøj i kendte mærker som JOHA, Ticket to Heaven, CelaVi, Lego Wear, Minymo, Pippi m.f.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Uprofessionelt

Jeg har bestilt fra Tinyzone to gange nu, og begge gange har en pæn del af ordren været udsolgt. Man får desværre ikke at vide, at dele af ordren er udsolgt, før den er afsendt.
Denne gang fik jeg så oven i købet to forskellige fakturaer, der ikke stemte overens. Da jeg gør opmærksom på dette, får jeg blot at vide, at den ene er uden moms - men hvorfor får jeg en faktura uden moms?
Ud over to forskellige fakturaer og udsolgte varer, manglede der en varer, som jeg var blevet faktureret for. Jeg skriver til Tinyzone og gør opmærksom på ovenstående og selv om jeg meget klart skriver, at der mangler en vare som jeg har betalt for, går det først op for Tinyzone efter flere mails, hvorefter jeg igen selv må kontakte dem for at høre om hvad der så skal ske. På intet tidspunkt bliver der beklaget eller undskyldt for noget af ovenstående.
Det kalder jeg dårlig kundeservice!

6 czerwca 2014
Oceniono na 1 z 5

Frækhed og dårlig service, der tilmed koster penge

Jeg bestilte et specifikt sæt sengetøj, men fik et andet tilsendt. Ligeledes bestilte jeg et begynder tandbørstesæt på 3 stk., men fik i stedet fremsendt en tandbørste til 12 mdr.+

De trak betaling for produkterne og meddelte afsendelse flere dage de reelt sendte noget - først da jeg selv reagerede via mail pga. manglende modtagelse, blev jeg gjort opmærksom på, at de endnu ikke havde afsendt, idet de mangelde et enkelt produkt.

Det var ikke muligt at komme i mundtlig kontakt med dem pr. telefon, idet de simpelhen ikke tager telefonen - til trods for de selv oplyser telefonnummer på deres hjemmeside og på deres ordresedler.

Den efterfølgnede mailkorrespondance, grundet de forkerte fremsendte ting, var sparsom fra deres side - de kommenterede slet ikke på det forkert fremsendte sengetøj og bemærkede blot, at de havde håndskrevet på min fremsendte ordreseddel, at tandbørsten var udskriftet.

Jeg har nu et sæt sengetøj, som er direkte grimt efter min smag, og en tandbørste, som jeg ikke kan bruge. Derudover har jeg ifølge deres hjemmeside betalt 10 kr. for meget for sengetøjet og 20 kr. for meget for tandbørsten.

Der er kun en ting at sige om denne forretning - det er en SKODBIKS

5 czerwca 2014

Dårlig service

Bestilte fire innesko. To av inneskoene jeg fikk var et annet design enn jeg hadde bestilt da det var tomt på lager for de jeg hadde bestilt. I steden for å spørre meg om jeg ønsket å erstatte i annet design ble jeg bare tilsendt to innesko jeg ikke hadde bestilt. Jeg liker ikke de to designene, og passer heller ikke til jente. Jeg hadde alt betalt 350 kroner ( i tillegg til porto) for å fortolle inn til Norge, og ønsker ikke å bruke ytterligere penger på å sende tilbake skoene. Etter klage fikk jeg vite at jeg ville få tilbake penger for ett par sko (ikke to), noe jeg ikke har fått nå over en uke etterpå (så regner ikke med å få det). Føler meg veldig lurt!

2 czerwca 2014

Tilfreds!!!

Jeg har handlet ved Tinyzone - billige priser og blev leveret 2 dage efter, handler der helt sikkert igen!

1 czerwca 2014

3 handler = 3 småfejl

Jeg har 3 gange handlet hos Tinyzone da de har mange af vores foretrukne mærker til gode priser. 1. gang skulle bestillingen hentes hos dem, men deres åbningstider passede ikke med det, der stod på hjemmesiden. Dog nemt løst ved at få bestillingen leveret i stedet. 2. gang kom et andet par sandaler afbilledet på hjemmesiden. Ikke verdens største problem, de havde samme farve som de bestilte og det kunne ikke betale sig at sende retur. 3. gang bestilte jeg 3 leggings, men der kom kun 1, uden forudgående info om at de var udsolgt el. lignende. Altså ikke fejl der er så store at jeg ville klage eller bruge tid/penge på returnering, men når hver handel er forbundet med irritation, opgiver jeg at prøve mere.

1 czerwca 2014

Fin biks

Må indrømme jeg var ret bekymret efter alle de anmeldelser herinde... Men blev meget positivt overrasket... Alle 15 ting ca var der og har fået super super meget fint til så gode priser... Bruger klart tinyzone igen

31 maja 2014
Oceniono na 2 z 5

Ikke et specielt imponerende sted at handle.

Køber en varer - 8 stk i alt - betaler og får efterfølgende at vide, at de kun er tre tilbage. Bliver tilbudt nogle tilsvarende varer - men ups man havde glemt at undersøge om "erstatningsvarerne" var på lager - det var de ikke. Det burde ikke være muligt, at kunne putte varer i sin "kurv" samt betale for dem, når varen ikke er på lager og i øvrigt heller ikke kommer det fremover. Det er heller ikke rimeligt, at man efterfølgende får tilbudt en anden varer som også er udsolgt. Det ville have været god service, at undersøger om varen er på lager INDEN man tilbyder den til kunden.
Ikke imponerende.

30 maja 2014
Oceniono na 4 z 5

Meget tilfreds :0)

Kun ros til dejligt billige og lækker mærketøj. Har kun et ønske og det var en dag hvor der var længe åben i butikken, så man selv kunne hente varen. Det er et stort ønske :0)
Handler helt sikker igen.

2 fejl i 2 ordre!

Har handlet i butikken to gange, og de har lavet fejl begge gange! Denne gang trak de penge for en bluse uden at sende den med, og da jeg skriver til dem sætter de godt nok pengene tilbage på min konto, men sender ikke engang en mail med besked om det eller en undskyldning. Jeg finder først ud af det da jeg går i banken. Dårlig stil!

Oceniono na 1 z 5

Useriøst og umulig at få fat på

Kun 2/3 blev leveret uden forudgående kontakt. Desuden var ordren langt over fragt fri grænse, men alligevel kom der fragt på. De besvarer hverken telefon eller mail. UNDGÅ DENNE netshop!!!

Oceniono na 5 z 5

Gode alternativer i forbindelse med udslogte varer - super service

Tinyzone har nogle rigtig gode priser på vores ynglings mærke til den lille.
Desværre var nogle af varene udsolgt, men fik tilbudt nogle rigtig gode alternativer. Fik endda lidt ekstra med uden mer betaling. Og vareren var hos os meget hurtigere end forventet. Synes vi fik en god service og vil absolut anbefale dem til andre.

28 maja 2014
Oceniono na 3 z 5

Gode priser men dårlig kommunikation

Fine priser tit udsalg, men har flere gange prøvet ikke at modtage alle varer der er bestilt uden at få mail herom. Sidst bestilte jeg samme body i 2 str og modtog 2 bodys i samme str den mindste af dem, super træls da jeg så hellere havde undværet den ene.

28 maja 2014
Oceniono na 3 z 5

Ikke en fantastisk oplevelse..

Ok hjemmeside men begrænset udvalg når der er rabat. Jeg bestilte en vare og da den bliver tilsendt, får jeg en helt anden vare fordi den jeg havde bestilt var udsolgt. Ingen havde forinden ringet eller mailet omkring dette og hvis jeg så skulle have pengene tilbage for den vare jeg i princippet ikke havde bestilt, måtte jeg selv betale fragten..

6 maja 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og dårlig kommunikation

TinyZone kørte et udsalg med 40% på alt. De havde ikke forudset antallet af ordrer, og det er jo så vidt forståeligt. Men hvad der ikke er forståeligt er, at de ikke kommunikerede bedre om det. Man måtte selv finde ud af hvorfor ordren var forsinket og hvorfor de ikke besvarede mails. Inde på hjemmesiden, når man selv klikkede videre ind (det lå ikke engang på forsiden), stod der at de ligefrem slettede alle indkomne mails pga. travlhed. Og så modtog man meget meget få at de varer man havde bestilt. Fik ikke engang en ny ordreseddel med overblik over priser og samlet beløb. De påstod at der var udsolgt af en del af varerne, hvilket webshoppen ikke kunne opdatere fordi det gik så hurtigt (mærkelig webshow-system må man sige). Da jeg så fik lov at bestille nye varer modtog jeg faktisk nogle af de samme - så de var jo ikke udsolgt, hvilket kan undre. ALT var bare skidt service og dårlig valg af kommunikation. Meget øv oplevelse, at de ikke valgte at håndtere sagen bedre - kommer helt sikkert ikke igen!

6 maja 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej