Tinglysningshuset Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

No words needed

No words needed. Anni Hald Madsen. Fra start til slut. Og mere til. Uden hendes hjælp var jeg aldrig kommet i mål. Skal så også siges det var en meget stor sag, og der var mange mange år i mellem sager som disse. Men det lykkedes, og Anni var kontaktbar gennem hele processen og svarede pænt på alle ens spørgsmål m.m. meget taknemlig.

24 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og fint arbejde

Super hurtig og meget fin sagsbehandling til en god pris. Der gik ganske få dage, så var alt i orden. Der orienteres meget grundigt i mail. Carsten var meget nem at komme i kontakt med over telefonen. Jeg bruger meget gerne firmaet igen.

17 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Glemt

Min oplevelse med dette firma har været utrolig useriøs. Efter jeg udfyldte formularen på hjemmesiden. kontaktede de mig angående tinglysning af bolig, og jeg leverede hurtigt alt det nødvendige materiale som aftalt. Jeg udtrykte forståelse for, at det ikke hastede akut, men det retfærdiggør ikke den efterfølgende proces.
Der er nu gået omkring 24 måneder. Efter det første år ringede jeg selv for at høre, om sagen var tabt på gulvet, hvilket de afviste. Siden da har der været total radiotavshed. Selvom sagen ikke har kostet mig noget økonomisk endnu, er det under al kritik at lade en kunde vente i to år uden nogen form for opdatering 🙄

18 lipca 2026

Hurtig og billig

Kan man få tinglyst et skøde for 1695kr.
Jeg var da godt nok lidt skeptisk, men den er god nok, så hvorfor betale mere?
Anni og Carsten har fuldstændig styr på det.
Mvh Henning Jensen

30 stycznia 2026

God og tryg proces

God og tryg proces. Jeg fik lavet tinglysning hos Anni Hald, der igennem hele forløbet ydede en tryg sagsbehandling. Meget behagelig person, der også kom med lidt ekstra råd og vejledning. Der var et par "hik" på vejen, som blev klaret så fint.

6 października 2025

Har netop talt med Carsten

Har netop talt med Carsten, yderst behagelig og meget kompetent og ikke mindst ærlig.
Carsten talte i et sprog som var let forståeligt og meget nyttigt.
Glæder mig til at tale med Annie
De bedste anbefalinger herfra

6 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig fantastisk service fra…

Fuldstændig fantastisk service fra start til slut af Anni fra Tinglysningshuset. Mange virksomheder kunne lære af deres måde at håndtere kunder på. STÆRKT! Tak for en tryg proces. MVH Peter

10 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Carsten leverede fantastisk hurtig…

Carsten leverede fantastisk hurtig sagsbehandling. Samme dag som han havde informationerne, var skødet udarbejdet og tinglyst dagen efter. Alt blev lavet som ønsket og færdiggjort hurtigere end jeg havde håbet. Kæmpe anbefaling.

8 września 2025

Fremragende og hurtig sagsbehandling

Henvendte mig til tinglysningshuset den 17/8 omkring hjælp til skilsmissebodeling og overdragelse af ejendom. Carsten vendte tilbage samme dag og han har ydet en fantastisk og hurtigt sagsbehandling. Allerede 2 dage efter modtog jeg det tinglyste bodelingsskøde.
Det kan vist ikke gøres bedre.
Jeg kan kun give Tinglysningshuset de allerbedste anbefalinger.

17 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give Tina L ret. 5/5 service.

Jeg kan kun give Tina L. ret.

Carsten var yderst behagelig at tale i telefon med. Og han kom med god indsigt og råd til hvorledes, man skal bære sig ad, i forbindelse med at få lavet et skilsmisseskøde. Og i vores tilfælde gik der også kun en lille uge, fra at jeg kontaktede ham, til at skødet var tinglyst.

5 ud af 5 stjerne her fra.

15 sierpnia 2024

Fremragende sagsbehandling

Det var et rigtig godt valg at sætte Carsten fra Tinglysningshuset til at tinglyse skødet med henblik på overdragelse af ejendom til den ene part i forbindelse med skilsmisse. Udover den lave pris i sammenligning med andre, der tilbyder tilsvarende service, gik der kun en lille uge før vi havde det tinglyste skøde. Det kalder jeg fantastisk sagsbehandling til en overkommelig pris, som fremgår på deres transparente hjemmeside

10 czerwca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej