Tight is a lovely warm welcoming restaurant here in Copenhagen.delicious food , we had Ling Loin and the lamb both meals were delicious. Washed down with a great glass of Montipulciano .
Vi bestilte blåmuslinger til forret og Surf ’n’ Turf til hovedret samt en flaske rødvin. Blåmuslingerne så fine ud men desværre var de tilberedt i noget flødesovs, der kun smagte af fløde, en temmelig... Zobacz więcej
Dining week menu virkelig super. Meget opmærksomt og venligt personale. Restauranten er hyggelig og godt delt op, så man føler nærvær. Gode anbefalinger fra os
Napisane przez firmę
Nordisk køkken med et twist
Hyskenstræde 10, 1207, København K, Dania
- tightkbh@gmail.com
- www.tight-cph.dk
Great experience
Vi var 6 damer på restauranten i dag
Vi var 5 damer og 1 mand på restauranten i dag, jeg må sige sikke lækkert mad og smørrebrød, det er ikke sidste gang vi kommer der. Stor ros til kokken og tjeneren. 👍🍳🍺
Super menu og betjening
Gode anbefalinger fra os
Min oplevelse var okay
Min oplevelse var okay. Stedet er godt, og personalet er venligt og høfligt. Drikkevarerne var gode, men hovedretten var smagløs.
Højt niveau i køkkenet og skøn stemning.
Skøn stemning og sødt personale, og maden var fantastisk. Min mand fik en Cote de beouf og jeg fik en Jordskokke mille-feuille med artiskok til hovedret, og vi sluttede begge af med Æblecrumble. Alle smage spillede skønt sammen, der var en symfoni i min mund. I får 5 stjerner for helhedsindtrykket.
Til prisen er maden ok
Til prisen er maden ok, men på ingen måde en oplevelse. Vi bestilte tre retter, og det var ca. hvad man kunne spise uden at føle sig overmæt. Vi havde fra starten fået at vide at vi kun havde bordet til kl. 20. Vi sad ikke og kiggede på uret og sagde ja til kaffe da tjeneren spurgte. Da han kom med kaffen fik vi at vide at vi skulle forlade bordet om 10 min.... Så skal han sku ikke spørge om vi vil have kaffe.
Fantastisk sted at spise middag
Fantastisk sted at spise middag. Elskede stemningen på restaurant tight. Bouillabaissen er varm og smagfuld. Lammeculotten er mør, og saucen er helt perfekt. Kan varmt anbefale dette sted.
Vildledende plantebaseret muligheder
Tight tilbyder ikke ret mange veganske serveringer. Faktisk tilbyder de blot at lave om i 1 forret, 2 hovedretter og 1 desert for at disse bliver veganske. Jeg skulle med et selskab og havde aldrig selv valgt stedet. Jeg så menukortet inden og ville lade tvivlen komme Tight til gode. Det skulle jeg ikke. Forretten var fjernet på kortet, men ikke på hjemmesiden, hovedretten lavede de vegansk ved at fjerne elementer man ellers sagtens kan lave vegansk. Derudover var det en lille og virkelig kedelig og flad smagsoplevelse som man ikke blev mæt af. Desserten var samme sang. De fjernede hele 50% af elementerne! Helt ærlig Tight, synes I det er okay? Jeg synes det er på grænsen af lovligt. Man kan ikke fjerne 50% af en varer og så stadig kalde den det samme og tage fuld pris for den! Hvis I ikke gider tilbyde noget ordentligt til gæster som ikke spiser animalier, så lad være med at få det til at se sådan ud på jeres menu. Det er vildledende. I får 1 stjerne for god service men så heller ikke mere.
Betjening i verdensklasse
Vi blev gift i går, mandag 4. november og jeg inviterede min kone på Restaurant Tight, dagen derpå.
Kunne jeg tildele Dariusz, vores personlige tjener 8-9 stjerner i stedet for bare 5, for den sublime service han udøver i sin profession, havde jeg gjort det. Læs mere til sidst.
Det er absolut ikke sidste gang vi kommer her. Maden er allerede rost til skyerne af mange hundrede gæster før os så jeg vil nøjes med at sige om maden at vi bestilte en Early Bird menu (ankom kl. 17.15) og fik en 5 retters tasting menu og købte en flaske hvidvin der blev anbefalet os af ejeren. (vi drikker ikke rødvin og min kone kan ikke tåle tørre hvidvine.) Denne hvidvin er sødmefyldt men ikke sød, tal med ejeren. Alt var bare perfekt.
Men det bedste er nu alligevel den professionelle og humoristiske betjening vi fik af Dariusz.
Han er nemlig guld værd for restauranten. Ud over den betjening vi fik ved vores bord lagde jeg mærke til en kvalitet jeg aldrig har set før; Da restauranten senere var meget fyldt, hørte jeg en kollega til Dariusz spørge 2 gæster om de ville have 2 tallerkener så deres ret kunne blive delt mellem dem? Og ud af øjenkrogen så jeg vores dejlige Dariusz automatisk tage 2 tallerkener og placere dem foran de 2 gæster.
Alt foregik ligesom i en glidende uafbrudt bevægelse så de 2 gæster ikke bemærkede andet end god service.
Men jeg bemærkede for mig selv at denne restaurant er værd at genbesøge for maden, men ikke mindst for den uovertrufne service vi fik og bemærkede.
PS. Vi spurgte om vi kunne få vores cheesecake med hjem, da vi ikke kunne spise mere og der blev fremtryllet en lille boks til os.
Var her til en sen middag i går
Var her til en sen middag i går. Dejligt dejligt pænt hyggeligt indrettet sted. En rigtigt rar atmosfære og følelsen af at stedet vil deres gæster. De sødeste medarbejdere som alle var oprigtig opmærksomme nærværende søde og smilende hele vejen igennem. Maden har både flere smagsnuancer og består af flere elementer i en ret som også er flot anrettet. Vi prøvede 5 retter. Selv deres brød noget af det lækreste! Og så fik vi den bedste behandling af den absolut sødeste unge pige tak🤗
Så godt!!autentisk og frisk oplevelse
Så godt!!autentisk og frisk oplevelse. Super betjening og så lækker mad.Vi kommer helt sikkert igen🤗Og har aldrig nogensinde før set et menukort så flot med glutenfri mad.TAK FOR DET.Dejligt vi som familie kan få mad alle sammen,uden det føles som en belastning for restauranten .Så dejligt!!!
En sand perle i indre by
En sand perle i indre by. Dejlig restaurant i fantastiske lokaler. Personalet er flinke og opmærksomme. Maden smager himmelsk og der er en dejlig vibe i lokalerne. Kan varmt anbefale Tight både til frokost og aftensmad.
Man føler sig velkommen.
Til trods for fuldt hus ifbm. dining week følte vi os godt modtaget. Vores tjener var opmærksom og meget venlig. Særlig hovedretten var god. Store og virkelig gode cocktails :) Kunne godt spise på 'Tight' igen. Tak for en god aften.
God service, vin og mad i verdensklasse, god stemning. Friske råvarer, smuk anretning. God akustisk og perfekt personale.
En dårlig oplevelse i en hyggelig restaurant.
Jeg fik til forret muslinger. De så små og kedelige ud - 4 timer efter ærgede jeg mig over, at jeg ikke sendte den retur med det samme, så havde jeg ikke oplevet opkast og tynd mave halvdelen af natten. Jeg var meget syg med voldsomme mavesmerter i en uge, og var til læge. Måtte i 2 uger efter være på skånekost.
Jeg siger IKKE tak for mad 🤬
Superhyggeligt sted
Vi har spist på Tight flere gange senest i lørdags. Altid lækker mad, venlig og passende betjening, super hyggeligt sted og bare en rigtig dejlig oplevelse, som vi varmt kan anbefale.
Min kone og jeg besøgte lillejuleaften…
Min kone og jeg besøgte lillejuleaften restaurant Tight for første gang. Det var en virkelig god oplevelse. Hyggeligt interiør, opmærksom og venlig betjening samt ikke mindst utrolig veltilberedt mad.
Mig og konen spiser typisk ude 3-4…
Mig og konen spiser typisk ude 3-4 gange om ugen, og besøger sjældent det samme sted 2 gange da vi elsker at prøve nyr ting. Dog har vi besøgt Tight 3 gange nu og det bliver bare ved med at være fantastisk.. bare det faktum at vi er kommet tilbage siger en del.. fantastisk mad og sted..
Enorm lang ventetid og desserten var…
Enorm lang ventetid og desserten var udsolgt. Maden imponerede slet ikke til prisen. Der findes andre restauranter til billigere penge med langt bedre mad
Fantastiske
Fantastiske! Hver gang jeg er i Danmark er jeg nødt til at stoppe her. Maden har en dejlig sydlandsk følelse på menuen. Du vil ikke blive skuffet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.