Tickets voor André Rieu concert 13 Juli 2024 gekocht online 14 September 2023. Op 14 Juni 2024 bericht ontvangen dat deze niet geleverd konden worden. Meteen restitutie aangevraagd. Nu 5 maanden later... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I purchased tickets for the Billie Eilish concert from Tickets Nederland six months ago. The payment was taken instantly, but the tickets never arrived. While the financial loss is frustrating, what... Zobacz więcej
Billie Eilish concertkaartje vorig jaar gekocht voor volgende week, geen reactie op emails en telefonisch zijn ze niet te bereiken en kaartje dus nog steeds niet ontvangen!!! En nu?? Wat overigens wel... Zobacz więcej
Tickets Nederland ist sehr schwer zu erreichen. Sie reagieren nicht auf Telefonanrufe und die e-Mails kommen als unzustellbar zurück. Erst nach einer negativen Bewertung wurden die Tickets, vier Tage... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bestel veilig en betrouwbaar online uw tickets voor concerten, (sport) evenementen en het theater.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
We hebben tickets gekocht via Tickets…Nederland!!!
We hebben tickets gekocht via Tickets Nederland en zijn er uitermate tevreden over. Op zondag iets voor twaalf uur hadden we de tickets besteld en 's avonds hadden we de e-tickets binnen. Het was even schrikken dat de tickets niet op onze naam stond maar in de mail werd verzekerd dat we ons geen zorgen hoefden te maken. Tickets Nederland garandeerde dat dit geen problemen was voor de toegang. De toegang werd verleend op basis van een unieke barcode op de tickets en wij waren de enige in het bezit van deze tickets. Nou vooruit dan maar dachten we. Een dag voor het concert kregen we nog een email over activiteiten bij het concert, super handig! Toen de poorten waren geopend van het concert konden we inderdaad zonder probleem binnen en we hadden fantastische plekken waar we enorm genoten hebben van het concert. Echt een enorme aanrader, volgende keer bestellen we weer bij tickets Nederland....zeker weten :-))
Beetje jammer dat de tickets veel…
Beetje jammer dat de tickets veel duurder zijn dan bij andere kaart verkoop sites
Dus ik zal voortaan wel een paar beter kijken voor ik hier weer koopt
snelle service prima geregeld
Goede website voor het boeken van je tickets.
Tickets door de duidelijke website snel te boeken en te betalen. Tickets via mail toegezonden gekregen. Volgende keer weer via deze site boeken. Ik ben er erg tevreden over.
Top service
Super goede service. Kaarten gelijk binnen in de mail. Je kan de kaarten uitprinten, maar ook laten scannen via de mobiel! Dus dat is handig.
Ik ben tevreden, en ga hier zeker weer mijn kaarten bestellen.
Zeer goed voor elkaar alles netjes…
Zeer goed voor elkaar alles netjes geregeld en bij vragen heel snel een antwoord
Prima service
Alles was afgelopen jaar prima verlopen. Het enige negatieve was dat het kaartje dat ik bij Tickets Nederland gehaald heb niet te personaliseren was. Ik wilde uiteindelijk niet meer gaan vanwege persoonlijke redenen, maar ik heb gelukkig iemand gevonden die ze over wilde kopen zonder het personaliseren.
Uitstekende service
Uitstekende service, alles super, vriendelijke klantenservice, echt verdiende 5 sterren
Goed geregeld
Ik zou dit bedrijf heel erg aanbevelen
Ik zou dit bedrijf heel erg aanbevelen. We zochten Defqon 1 tickets die overal uitverkocht waren gelukkig had ticketsnederland nog tickets voor Een goede prijs en konden we gaan!
Uitstekende service
Uitstekende service, geen addertjes, duidelijk en snel raad het iedereen aan
Betrouwbare site
Betrouwbare site, tickets komen goed aan zoals belooft, ik zou er vaker tickets bestellen
Ik kocht hier vorig jaar mijn kaartjes…
Ik kocht hier vorig jaar mijn kaartjes voor de Defqon1 - 2018. En was meer dan tevreden met de aankoop. Alles ging perfect van bestelling tot verzending. Overigens heb ik ook het Tomorrowland bezocht. En verreweg de Defqon1 was de beste gebeurtenis. Zou dit jaar weer heel graag dit evenement bezoeken! :-) #TOP
Super
Snel en makkelijk aan tickets gekomen! Alles is snel en duidelijk.
Duidelijk aankoopproces
Duidelijk aankoopproces. Kaartjes zijn wel duur in vergelijking met andere sites. Scheelde wel 40 euro totaal.
Zeker een aanrader
We hadden eigenlijk andere kaartjes gekocht die door een fout van systeem niet als uitverkocht aan gaf maar hebben gelijk mail gehad met andere plekken en die waren top goed zicht en in zowat in midden onze kleine meid heeft genoten en wij ook
We hebben genoten met de kleinkinderen…
We hebben genoten met de kleinkinderen de jongste heeft intens van Anna en elsa genoten en meegezongen
Wat een Supper show
Wat een Supper show! Onze kinderen van 2 en 5 hebben de hele show met open mond gekeken ze vinden het geweldig en willen nog een keer terug
het was leuk
het was leuk, de plafond verlichting had iets meer werk van gemaakt kunnen worden en de Mickey Mouse was wat kinderachtig, maar de show was mooi en de muziek gezellig
tickets besteld 6 weken geleden voor…
tickets besteld 6 weken geleden voor andre rieu , gebeld of dit goed kwam, hotel kamers geboekt en nu blijkt dat men ze helemaal niet heeft fout in hun systeem, hun oplossing andere data werdt aangeboden, hebben hier geen gebruik van gemaakt en met de boeking van het hotel kamers was niet hun probleem , ik bestel er nooit ticket weer
gerry poel

Odpowiedź od Tickets Nederland