Tickets voor André Rieu concert 13 Juli 2024 gekocht online 14 September 2023. Op 14 Juni 2024 bericht ontvangen dat deze niet geleverd konden worden. Meteen restitutie aangevraagd. Nu 5 maanden later... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I purchased tickets for the Billie Eilish concert from Tickets Nederland six months ago. The payment was taken instantly, but the tickets never arrived. While the financial loss is frustrating, what... Zobacz więcej
Billie Eilish concertkaartje vorig jaar gekocht voor volgende week, geen reactie op emails en telefonisch zijn ze niet te bereiken en kaartje dus nog steeds niet ontvangen!!! En nu?? Wat overigens wel... Zobacz więcej
Tickets Nederland ist sehr schwer zu erreichen. Sie reagieren nicht auf Telefonanrufe und die e-Mails kommen als unzustellbar zurück. Erst nach einer negativen Bewertung wurden die Tickets, vier Tage... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bestel veilig en betrouwbaar online uw tickets voor concerten, (sport) evenementen en het theater.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Was zeer goed
Super geregeld !
Nu de tweede keer op deze manier aan tickets gekomen n.a.v. een email van Tickets Nederland.
Bestellen, betalen en even later de e-tickets op de mail.
Werkt super.
alles tip top verlopen.
Fijne helpdesk
Fijne helpdesk, ik had een foutje gemaakt en alles is geweldig opgelost en een topavond gehad bij de TOPPERS
Het was weer super tof en De Toppers …
Het was weer super tof en De Toppers zou iedereen eens of meerdere keren moeten meemaken
Snel geholpen en keurig te woord gestaan
Niets op aan te merken Toppie
Niets op aan te merken Toppie! groetjes uit Rotterdam.
We moesten bij de kassa van de Arena …
We moesten bij de kassa van de Arena onze kaarten omwisselen voor nieuw geprinte exemplaren!

Odpowiedź od Tickets Nederland
Was een prettige ervaring.
Was een prettige ervaring.
Snelle afwikkeling en service.
Klantvriendelijk.
Ik was wat huiverig van te voren of de …
Ik was wat huiverig van te voren of de tickets wel geldig waren, omdat er een hele vreemde naam vermeld stond op de tickets. Maar ik kwam gewoon binnen en heb een topavond gehad. Bedankt!!
Vertrouwde site
Vertrouwde site, stond wel een vreemde naam op de tickets maar werd gezegd dat dit niet uitmaakte en het om de barcode ging.
Ik vond het toch wel een beetje spannend, had 6 tickets gekocht, stel dat we nu niet naar binnen konden in de Arena......gelukkig was er helemaal niets aan de hand....dus koop gerust uw tickets bij Tickets Nederand!!
Schrok even toen er een andere naam op …
Schrok even toen er een andere naam op t ticket stond. Maar geen enkel probleem, hadden mooie plekken en n fantastische avond gehad!!
Ik bestelde tickets maar in …
Ik bestelde tickets maar in tegenstelling tot andere sites ontving ik tickets niet meteen. Na paar dagen belde ik om status bestelling te vragen en toen bleek dat deze pas later zouden verstuurd worden. Later was 2M later. Was handig geweest dat meteen te weten gezien het toch om een aanzienlijk bedrag ging.

Odpowiedź od Tickets Nederland
Genoten van het concert van Ed Sheeran!
Twijfelden over de echtheid van de kaarten. Echter bleken deze gewoon echt te zijn. E tickets snel binnen op de mail. Je betaald wat meer maar dat is niet gek als je naar een uitverkocht concert wil. Fantastisch concert gehad en goede service van tickets Nederland .

Odpowiedź od Tickets Nederland
E tickets maar nog niet binnen
Ik heb een vraagje was is tijd voor dat de e tickets worden geleverd in mail ik heb amstel live tickets gekocht voor €516 (4).
Maar heb nog niks gehoord van jullie behalve de factuur en al betaald?!

Fijne samenwerking!
Goede contact. Fijne partij om mee samen te werken.
Dure kaarten, slechte plaatsen.
Ik had voor mijn vriend kaarten gekocht voor Monster Jam in de Kuip. Ik was er vroeg bij, al in december. Pas in de week voor de show kwam ik er achter dat ik bij TicketsNederland het dubbele heb betaald voor een categorie 3 plaats. Namelijk 94 euro voor 2 kaartjes. Voor dat geld had ik in een beter vak kunnen zitten op een categorie 1 plaats. Op de officiële site van Monster Jam waren de kaarten dus de helft goedkoper. De plekken die wij hadden waren in vak GG, helemaal onderaan waardoor we tegen een zwarte beschermmuur aankeken. Apart, zeker als je zo veel geld betaald en al zo vroeg tickets koop dat je op zo'n plek wordt gezet. Hier hadden meer mensen last van en daarom is er gelukkig (door de Kuip zelf) een ander vak vrijgekomen voor iedereen die het niet kon zien of moest staan. Weet de ervaringen van andere mensen niet; misschien zijn die best goed. Maar check heel goed de prijzen van TicketsNederland met de officiele prijzen want ze kunnen bij TicketsNederland heel duur uitvallen en je wilt niet zo veel geld betalen voor zulke slechte plekken terwijl je voor het zelfde geld top plekken had kunnen hebben.

Odpowiedź od Tickets Nederland
E ticket was meteen in de mail en nog geldig ook:)
Weet niet waarom mensen over oplichting schrijven omdat ze de kaartjes te duur vinden. Het is toch vrij eenvoudig: Prijs staat erbij, kaarten zijn echt.... Wat is daar dan mis mee? Als je het te duur vindt dan koop je ze toch niet.
Ik ben trouwens gisteren naar Rock Werchter geweest voor €35,- (reguliere prijs €100,-) dus soms is het ook veel goedkoper. Vraag en aanbod bepalen de prijs.
Kaartje was geldig, dus alles top.
Betrouwbaar, professioneel en snel!
Zeer tevreden met deze site. Al meerdere keren kaarten gekocht. Alles verloopt altijd vlekkeloos. TicketsNederland is betrouwbaar, professioneel en levert snel. De site werkt ook eenvoudig! Een aanrader.
Doświadczenie Trustpilot