Stod akut og manglede nogle pvc fittings og en pumpe, så jeg kontaktede Thomas og spurgte om jeg kunne lokke ham til at åbne butikken på en lukkedag, ingen problem, Jeg skulle bare ringe i for... Zobacz więcej
Thy Koi & Japanske Have
Zobacz, co mówią recenzenci
Efter varebestilling fik vi flere mails om hvor lang tid der var til modtagelse af tingene. Det var pakket godt ind, desvære sagde posthuset ikke noget om at der var 3 pakker og da de kun havde udle... Zobacz więcej
Jeg bliver ikke så tit overrasket over firma'er, men Thy Koi var bare så service mindet og prøvede at hjælpe ud over hvad der normal bliver forventet. Vil helt sikkert anbefale andre at købe hos... Zobacz więcej
Jeg bestilte en pumpe med lys til vores vandsten fredag eftermiddag, om aftenen fik jeg personligt svar den var ,og jeg var heldig sidste pumpe på lager, og det vides ikke om den kan skaffes igen. Vi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Havecenter med netbutik. Vi er eksperter i havedamme med og uden koikarper. God service og høj teknisk kompetance.
Dane kontaktowe
Sønderbyvej 2, 7700, Thisted
- 2339 1477
- info@thykoi-og-japanskehave.dk
- www.thykoi-og-japanskehave.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kan kun sige at i er helt i top !
Jeg ringede ind for at hører om i havde det jeg skulle bruge, til mit uv-lys
I havde det, men havde ikke fået det på salgs siden. Men ville ligge det ind med det samme. Ringede tilbage inden for 1 time. Det kalder jeg for god serves. De er meget troværdige og det er ikke sidste gang at jeg handler hos
Thy Koi & Japanske Have
Super service, kan ikke blive bedre ****
God og hurtig service, god vejledning. god kundeoplevelse.
Let og hurtigt
Det var let at finde rundt på hjemmesiden - og der gik ikke lang tid før mine varer ankom :-)
Super service og hurtig levering.
Varene blev leveret til tiden . ingen bøvl og mærkelige undskyldninger . alt ialt en meget positiv oplevelse.
eneste grund til de ikke har fået 5 stjerner .der er altid plads til forbedring.
WEB-SHOP PAR EXELLANCE
Kaere havebassin ejer!
Jeg havde stor besvaer med at finde reservedele til min Oase Filtoclear indtil jeg com i contakt med thykoi og japanske have.dk. Levering var meget hurtig og rimelig efter min mening.
Thykoi og japanske have.dk vil fremover vaere min foretrukne firma at handle med.
rimelig
selv om der var flere uheldige ting blev alt bragt i orden, så i det hele godt tilfreds
Super service
Til at handle med, rigtig god vejledning, super kommunikation - alle email blev besvaret meget hurtigt. Kort leveringstid Kan klart anbefales.
perfekt
lynhurtig, varen var fremme i nordsjælland godt 20 timer efter bestillingen . Fin service.
Bedste produkt skarpest pris
Bestilte Hi blow HP 40 luftpumpe .- leveret dagen efter,
Fantastisk luftpumpe som omdanner mine basin filtre til sodavandsmaskiner ;- ) med krystalklart vand til havedammen :-)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.