jeg havde en dårlig oplevelse med det her firma, jeg havde snakket med muremesteren om arbejdet, men Thornvikaren sagde at jeg ikke kunne arbejde der og de kender mig ikke og ved ikke hvad jeg kan la... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg begyndte at arbejde som vikar, og overordnet set har oplevelsen været positiv. Processen var enkel og professionel – Irma, rekrutteringskonsulenten der først kontaktede mig, var meget støttende og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været glad for mit vikariat igennem Thornvikar. Lønnen kom til tiden og der manglede aldrig en øre. De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Thorn vikar har en god forståelse for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver. Der god kommunikation og styr på timeforbrug, samt godkendelse af timer. Super tilfreds med de forløb vi ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Thorn Vikar & Rekruttering A/S er din pålidelige partner inden for vikar- og rekrutteringsløsninger i hele Danmark. Vi matcher virksomheder med kvalificerede, fleksible medarbejdere – både faglærte og ufaglærte – hurtigt og effektivt. Med lokal forankring i Nørresundby og afdelinger på tværs af landet, sikrer vi personlig kontakt, ordentlig service og langvarige relationer.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Afslappende og bare stille og rolig, virkelig rare mennesker ar snakke med, de er altid klar til at hjælpe.

Odpowiedź od Thornvikar
Jeg er glad at levede med thron vikar, det er mere venlig.

Odpowiedź od Thornvikar
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Thorn Vikar & Rekruttering A/S i min rolle som produktionschef gennem flere år, og jeg kan varmt anbefale dem. De har leveret enestående service og support gennem hele processen. Fra første kontakt til afslutningen af hver opgave har de været professionelle, imødekommende og altid klar til at hjælpe. Deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed er tydelig, og jeg har altid følt mig i trygge hænder. Tak til Thorn Vikar & Rekruttering for et fantastisk samarbejde.

Odpowiedź od Thornvikar
Deres timesedler passer ikke, har fået kendskab til at en vikar vi havde ansat, tog stoffer, da vi sagde at vi ikke kunne bruge ham mere, blev han så sur at han bare tog hjem med det samme.
Det er bare en pengemaskine.
Meget ubehøvlede!!
De spørger mig om jeg kender nogle i mit netværk som passer til jobbet?
Jeg vil sku ikke være rekrutteringsassistent for dem og gøre deres arbejde?
Jeg underskrev en kontrakt for over 4 uger forinden de skrev til mig og sagde at de havde set mit CV på Jobnet hvor mit CV ikke er søgbart for arbejdsgivere
Da jeg skriver en kortfattet og klar besked tilbage til dem om at de skal slette alle mine data, får man en snobbet respons som svar…
Kopi fra sms’er:
— Thorn Vikar: Hejsa, vi har set dit CV på Jobnet og vil høre om du stadigt er jobsøgende, eller du evt. har en i dit netværk, der kan varetage et af disse jobs, vi står nemlig og mandskab til spændende virksomhed i Give området, Der er både DAG,AFTEN og NATHOLD med tilhørende jobprofiler som teknikere, hvor du gerne skal have baggrund mekaniker, elektronikmekaniker, elektrofagtekniker eller lignende, - er du klar eller vil høre nærmere, så bedes du ringe hurtigt på xxxxxxxx eller Vivi på xxxxxxxx og hør nærmere . . Mvh Thorn Vikar & Rekruttering A/S Jørgen afdeling Give
— Mig: Mit CV har 0 visninger de sidste 30 dage.
Jeg er kommet i job og har ikke i tankerne at arregere som rekrutteringsassistent for jer.
Det må i selv rode med.
Bekræft at i får slettet alle mine data fra jeres system ASAP Mvh Rasmus
— Thorn Vikar: Hejsa - jamen da´, vi skal da´ nok hurtigst muligt "slette" dig . . Ha´ en fantastisk dag . . Vh Thorn Vikar & Rekruttering A/S
— Mig: Hej Armen altså - mange tak!
Rigtig meget i lige måde Kh Rasmus
— Thorn Vikar: 👍🏻

Odpowiedź od Thornvikar
Det er komplet umuligt at blive slettet fra deres system.
Nu er du advaret...
6/12-2024
Endnu mere mystisk at i skriver jeg skal ringe ind, når en Trustpilot er nok til at i ikke kontakter mig i tide og utide

Odpowiedź od Thornvikar
Man bliver kaldt til samtale og så hører man ikke noget og når man kontakter dem er der 117 undskyldninger med at de lige skal snakke med ham der har med det at gøre og så er der bare tavshed

Odpowiedź od Thornvikar
De fusker med løn og der ikke styr på en skid det et kæmpe fusker firma hold jer væk

Odpowiedź od Thornvikar
Jeg har ved to anledninger ansøgt stilling Thorn Vikar har udlyst via Indeed. Blandt andre for en producent af ventilation i Aalborg. jeg har ikke engang fået et "Tak, men Nej Tak". Det finder jeg ikke videre seriøst og Thorn Vikar er for evigt krydset af min liste over seriøse vikarbureauer.

Odpowiedź od Thornvikar
Det er nok 4 måneder siden nu jeg havde en samtale med deres konsulent og sendte min ansøgning/CV og har efter gentagne opkald henover et par uger efter, stadig intet hørt, gad vide om der mon en dag kommer gensidig respekt med et afslag når man har vidst dem respekten ved at udarbejde CV og ansøge en stilling ved deres firma.....

Odpowiedź od Thornvikar
Fantastiske folk og super service - kan varmt anbefales