Sinds kort gebruik ik TheShopBuilders en ik ben echt positief verrast hoe eenvoudig alles werkt. Ik ben totaal geen techneut, maar zelfs voor een leek is het supermakkelijk om een webshop op te zett... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel fijn bedrijf. Software is eenvoudig te gebruiken en het contact met de helpdesk verloopt vlot en soepel. Zelfs na opzeggen blijft men vriendelijk en behulpzaam. Zekere een aanrader voor de beginn... Zobacz więcej
Dit webshopprogramma is interessant voor starters van een webshop. Op elke pagina van jouw dashboard krijg je duidelijke, eenvoudige info via buttons. Op elke pagina kan je ook chatten als je hulp nod... Zobacz więcej
Zeer prettige manier van werken. Hele duidelijke handleiding en de shopbuilding tool zelf heeft al heel veel features die je als ondernemer echt graag wil hebben. De interface ziet er iets gedateerd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Start je eigen webwinkel, compleet en betaalbaar. Je webwinkel binnen 24 uur online! Een webwinkel beginnen was nog nooit zo eenvoudig.
Dane kontaktowe
Keurenplein 41, 1069CD, Amsterdam, Holandia
- info@theshopbuilders.com
- www.theshopbuilders.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Een goede oplossing voor je eigen webshop.
Door eerst met de demo te spelen al een beetje een idee gekregen hoe makkelijk Hettie om je eigen webshop te maken.
Tijdens de start contact gezocht met de helpdesk en die gaven de juiste oplossingen zodat alles naar wens in te vullen is.
Ben er blij mee!
Hele goede prijs kwaliteit verhouding…
Hele goede prijs kwaliteit verhouding en erg goed contact met de klantenservice. Wel even zoeken met alle functies maar zodra je dat weet goed te maken.
Super handig
Super handig, moet nog veel instellen maar het zo duidelijk dat ik enthousiast ben om aan de slag te gaan
Snelle en professionele support
Afgelopen week heb ik een webwinkel aangemaakt bij TSB. Toen ik problemen had met inloggen was er snelle professionele, en geduldige support van dezelfde persoon totdat het probleem was opgelost. Het webwinkel menu ziet er gebruiksvriendelijk uit. Ik heb zin om hem in te richten.
Eenvoudig om je eigen webshop te maken
Eenvoudig om je eigen webshop te maken, veel opties mogelijk. En voor een goeie eerlijke prijs! 👍🏻 Doe zo verder.
Werkt vlot en overzichtelijk
En goede webshop som moet even kijken…
En goede webshop som moet je even kijken hoe alles werkt. Veel opties dat is top tot 500 producten bij het goedkoopste pakket ik ben tevreden.
Op dit moment ben ik echter niet…
Op dit moment ben ik echter niet overtuigt dat deze partij de juiste is.
Mijn vorige winkel had alles in 1 prijs, hier komen steeds kosten bovenop waardoor ik nu juist duurder uit ben dat ik al was. Een ssl hoort gewoon standaard te zijn en geen extra kosten berekenen.

Odpowiedź od TheShopbuilders
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, goede service. Als je niet een heel ingewikkelde site nodig hebt is dit ideaal. Reageren snel en helpen je.
Professioneel, goed doordacht en van deze tijd!
Webwinkel ziet er professioneel uit, zelfs in de basis uitvoering. Heel compleet wat betreft vrijwel alle denkbare toepassingen. Ik lees dat de begeleiding heel erg goed is, ga ik zelf nog ondervinden, maar twijfel er niet aan.
Heel goed begeleid en een goede prijs
Prima begeleiding
Prima begeleiding en probleem oplossend.
Aanrader. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.
Goede ondersteuning
De prijzen zijn netjes. De ondersteuning via chat en mail zijn super. Zelfs op zondag antwoord! Ze helpen je echt de website passend te maken aan onze situatie.
We zijn nog druk bezig…
We zijn nog druk bezig met de site bouwen, het is op het begin best lastig maar als je het even onder de knie hebt is het prima te doen!
We zullen voor vragen nog wel eens aan de bel trekken, maar we hebben gehoord dat je dan heel goed word geholpen!
fijn om goedkoop een website te kunnen…
fijn om goedkoop een website te kunnen bouwen! sommige dingen moet je aan het begin maar even onder de knie krijgen, maar verder echt heel fijn!
Fijne webshop
Fijne webshop, makkelijk in gebruik. En snap je iets niet, word je super snel geholpen.
Snel online een must voor iedere…
Snel online een must voor iedere webshop
Snelle handelingen voor je domeinnaam en snel online. Zeer snel en betrouwbaar. Zeer blij met de layout en makkelijk te vullen.
Net klant en nu daar al blij om!
Ik ben nog maar net klant bij de Shopbuilders maar nu al erg tevreden. Mij lukte vanalles niet en ik heb al enkele keren support gemaild. Ik krijg zeer snel antwoord en zelfs op de niet alte snuggere vragen blijft men geduldig en vriendelijk.
The Shop builders is een aanwinst voor…
The Shop builders is een aanwinst voor elke webwinkel.
Na jaren verschillende sites te hebben gehad is dit bedrijf in staat één site te bieden met minimum vier talen. De meertalige module is voor elke gebruiker zeer toegankelijk. TSB is een top aanrader.
blij met de webshop
Tot nu toe zeer blij met de webshop, zeer gebruiksvriendelijk en mooi,
wat ik jammer vind is dat ik geen button kan instaleren naar mijn eigen website
en dat de bankcontact service nog altijd niet in orde is.

Odpowiedź od TheShopbuilders
Doświadczenie Trustpilot