Fant det jeg skulle ha veldig raskt. Prisen var hyggelig og best av alt, servicen og informasjon var utmerket. Varene er mottatt og de kom super raskt rett i postkassen. Jeg komme til å sjekke webside... Zobacz więcej
Fin webshop, om end lidt bedaget udeende - men alt fungerer. Valgte at hente i butikken da jeg alligeel skulle forbi, men var ikke opmærksom på den begrænsede åbningstid, så jeg kunne lige så godt ha... Zobacz więcej
Man får god mavefornemmelse når man shopper rundt i alle de spændende ting og ikke mindst det imponerende knivprogram. Måtte simpelthen have den lille Puma Tec folde og bare glæden ved udpakning (... Zobacz więcej
Har nu handlet hos Per 4-5 gange, og det har været en fornøjelse hver eneste gang. Kompetent viden, gode produkter. Og ekspress ekspedering af ens ordre 🤩 fik lov til at sende en kniv klinge retur,... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Specialbutik for den bevidste forbruger. Alt i knive - sakse - manicure - børster - barbergrej og lidt friluftsgrej. Alt til "gør det selv" knivmageren. God og ærlig service .. Ikke billigere ... Bare bedre ...
www.thegoodstuffshop.dk<br /> Kongevejen 329, 2840, Holte
- 45420123
- www.thegoodstuffshop.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og perfekt
Bestilte onsdag middag, levering torsdag. Også fint gjort af Post Danmark
PostDk var lige ved at spænde ben
Jeg bestilte en lille julegave til mig selv fra The Good Stuff, d. 12/12 og begyndte at undre mig, da jeg ikke havde hørt noget fra dem efter en "varen er afsendt mail" (dd er 17/12).
Jeg ringer til dem, og deres meget venlige support finder så ud af, at den er korrekt afsendt, men det er PostDK der ikke har leveret T & T email til mig. Han finder T & T nummeret frem til mig, jeg finder det frem hos postdk, og det viser sig så at post dk har "forsøgt" at levere pakken (den kender vi vist alle), og i øvrigt ikke gjort mere for at kontakte mig.
Så super service, super leverance fra the good stuff, men kan varmt anbefale at man vælger GLS frem for postdk.
Ja....
Sådan skal internethandel være, enkelt, simpelt og konkurrencedygtigt!
Kan kun anbefales
Super hjemmeside, kæmpe udvalg af næsten ALT, gode produkt forklaringer på alt, turbo levering modtog varen dagen efter :-)
Jeg handler ellers ikke på nettet men efter denne oplevelse, skal jeg handle noget mere.
køre som det skal mere er der ikke og sige
ja hurtig bekræftelse og de sender hurtigt
Uden problemer, god service
Har købt en slibesten til slibning af knive.
Bestilt og bekræftet med det samme - afsendt og modtaget et par dage senere med tak for bestillingen. Det bli'r vist ikke bedre.
Kanon god service
Første gang jeg handler her.En kanon god betjening når man ringer til dem.Levering klapper bare. Handler bestemt her igen.
Preben
Udemærket netbutik
Første gang jeg handler i denne netbutik. Handlen gik som forventet og uden nogle overraskelser. En butik jeg gerne vil handle hos igen.
Meeen jeg savnede en track and trace, som jeg først fik fra GLS, da den lå i pakkeshoppen. Altid rart at kunne følge sin pakke og det er en service jeg oplever hos andre netbutikker. Også når det drejer sig om en GLS forsendelser.
Lidt for dyr i forsendelse og en dag for meget i leveringstid, da jeg bestilte den så tidligt på dagen, at den burde kunne blive ekspederet samme dag.
Bestilte min vare den 28 og jeg havde varen den 30.
Men alligevel en positiv oplevelse....:)
Lynhurtigt
Det spiller bare maks. Bestilte småting onsdag og har det allerede idag torsdag.
God kommunikation og hurtig forsendelse samt en super service.
Jeg kan ikke rose Naturgalleriet/TheGoodStuffShop nok. Jeg har fået en super service og videregiver hermed mine varmeste anbefalinger.
Gammel kærlighed ruster ikke
Det er snart mange år siden, jeg opdagede Naturgalleriet/Thegoodstuffshop. Jeg er helt fascineret af den butik, også af alt det, jeg trods alt ikke har brug for. Det er faktisk ikke så tit, jeg egentlig køber noget, men jeg oser ret tit. Hjemmesiden er fin, levering hurtig og pålidelig, og kontakten er god. Jeg bliver ved med at vende tilbage.
Super betjening.
Har kun handlet med naturgalleriet på nettet, da jeg bor i jylland.
Har altid modtaget varer som forventet. Det er en meget fin netbutik, skal nok kigge forbi butikken en dag. Dermed sagt stor ros fra mig. Vh. Søren Mellergaard Århus N.
det dur altid
Måtte simpelthen have den lille Puma Tec folde og bare glæden ved udpakning (jeres fine avispapirspakker) gør det hele lidt specielt - måske lidt nostalgisk.
Og kniven - det er en topscorer hos mig, bortset fra det håndlavede, som jo slår alt.
110 % I orden
Super god service, Hurtig levering, Meget præcist information ang. Transaktion( Forsendelse Samt betaling.
Varme anbefalinger herfra
Professionelt
Positiv oplevelse - kan anbefales
Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse med at handle med Thegoodstuffshop/Naturgalleriet. Mine varer blev sendt hurtigt af sted og levede i øvrigt helt op til det forventede.
Min eneste lille anke er, at forsendelsesomkostninger var i den høje ende i forhold til, at det købte blev sendt som almindelig brevpost.
Jeg vil dog ikke tøve med at handle der igen en anden gang :-)
super hurtig levering også en stor ROS til GLS Pakkeshop for hurtig levering
Bestilte mine vare kl. 10:30 fik senere en mail den kunne afhentes i en GLS pakkeshop dagen efter, fik en mail og SMS dagen efter fra GLS, efterfølgende kunne afh. min forsendelse efter arbejde ;0)
MvH
Jørgen R Larsen
god kunde service
Hurtig forsendelse.
Men... Knivmagneten er slet ikke stærk nok til at holde knive med.
Thegoodstuffshop har reageret på min kommentar og har leveret meget god service og præsenteret forskellige alternative løsninger.
Her handler jeg gerne igen :)
Hurtig og fejlfri levering
Handler ofte på nettet men har aldrig oplevet så hurtig levering. Bestilte varerne, 6 forskellige, kl. 13.30 og de var allerede sendt om eftermiddag og jeg modtog dem inden kl. 10 dagen efter.
Kun ros herfra.
HELT I TOP
BESTILTE OM TIRSDAGEN,MODTOG VAREN OM ONSDAGEN OG MED EN PORTO PÅ KUN KR.20.00 FOR AT FÅ BRAGT MED POST DANMARK TIL DØREN,DER VIL JEG HANDLE IGEN.
5 stjerner, leverance af knivmaterialer
Eminent god og hurtig ekspedition.
Førsteklasses produkter suppleret pr kulance med ting jeg havde glemt.
Fornemt!