The Bagel Co Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

I recently tried the Salt Beef and Pastrami from Brick Lane near the lakeside, priced at £7.30 each (£14.60 for two). Unfortunately, the experience was disappointing. The portions were extremely s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Øens bagel, Kalundborg .Jamen altså...extrem ubehagelig oplevelse. Jeg fik højlydt voksen skældud i en meget nedladende tone fordi jeg rykkede ifht bestilling. Vi havde ventet 25 minutter på at afgive... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Magasin afd., så ulækkert, borde blev ikke tørret af, brugt service og madrester hobede sig op. Har taget foto. Vi gjorde ekspedienten opmærksom på situationen. Hun sagde hun var alene og kunne ikke t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej Bagelco, Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus. Og er lige tilfreds hvergang! Så i dag skulle i altså have min bedømmelse! 10 ud af 5 stjerner for: • Fris... Zobacz więcej

1. Take away

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos The Bagel Co. får man bagels, kaffe og andre sunde fastfood produkter.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

123 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig behandling og ingen svar tilbage på mail...

Giver 1 stjerne ALENE af den grund at jeg har fået verdens dårligste behandling.
Maden er super lækker og god og betjeningen er også god.
Men til grunden til stjernen.
Min søster og jeg køber et bagelcard på thebagelco.dk hvor man får et bagelcard på 500 kr til 250 kr .. Hvilket åbenbart så har været en fejl.
Jeg har været i kontakt med forbrugerombudsmanden som have givet mig ret i at jeg skal have de 500 kr men trods det og flere mails som de ikke gider svarer på, så har jeg KUN fået 250 kr for de vil ikke give mig det som der stod på deres hjemmeside. De har selvfølgelig rettet det, men jeg har selvfølgelig også taget skærmprint af det faktisk kun fordi jeg skulle vise min søster det så hun også kunne købe det..
Alene af den grund skriver jeg herinde dette for MÅSKE det kan få dem til tasterne og give mig det som jeg har betalt for.

Udover det - Butikken på banegården i Aarhus er hyggelig med sød betjening og lækre bagels.
Bare ærgerligt at sådan noget her skal ødelægge oplevelsen!

19 kwietnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Skønt personale og fantastisk frokost

Hej Bagelco,
Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus.
Og er lige tilfreds hvergang!
Så i dag skulle i altså have min bedømmelse!
10 ud af 5 stjerner for:
• Friske, smilende, servicemindede ansatte
• Udsøgt brød (elsker jeres chilibagel!!)
• Friske smagfulde råvarer
• God hygiejne håndtering

Jeg kommer helt sikkert forbi og henter frokost igen og igen og igen 🙏🏻🙏🏻😃

22 listopada 2016

Uhumsk "rengøring"

Jeg var ganske chokeret over at se fyren i Bagel co. stå og "gøre rent" på madlavningsbord og bagevarmere med en kost der lige havde været en tur henover gulvet!!!
Jeg sad i bussen udenfor, og gjorde også min sidemand opmærksom på det! Hun var også rystet!! Føj!!

15 sierpnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Amatør ansat og skod service

Jeg bestiller 2 bagels over nettet kl.14:22 og de er så først klar til afhentning 15:30 (af uvisse grunden tager de over 1 timer at lave 2 bagels) stiller mig i kø og venter. Da det bliver min tur efter 20 min. i køen, er maden ikke lavet og efter at den unge hvalp har gået rundt om sig selv et minut's tid kommer han tilbage og siger at min ordre lå i printeren og den have de ikke lige set. Jeg venter endnu 12 min. på mine 2 bagels og hvalpen tilbyder 2 muffins som undskyldning for vente tiden. Magen til AMATØR sted og elendig service har jeg aldrig prøvet andet sted.

24 lipca 2016
Oceniono na 3 z 5

Ikke noget at råbe hurra over

Havde bestilt en cæcar salat og en bagel fra Gothersgade, begge retter kedelige, og uden en smule smagsforladt. Iøvrigt var salten nærmest søppet ind i dressing, og de ekstra råvarer jeg havde bestilt ved siden af var ikke med. Så alt i alt en lidt halv flad fornemmelse

1 kwietnia 2016

Rigtig gode kvalitetsvarer

Fik en rigtig lækker bagel på Hellerup Strandvej lavet af flinkt og dygtigt personale.

Lækkert at de bruger kvalitetsråvarer, noget helt andet end det andet slatne fastfood man finder rundt omkring.

14 marca 2016

Personalet?!

Købte igår en middelmådig Bagel på Aarhus banegård. Men aldrig har jeg oplevet så surt et personale! Ingen øjenkontakt, intet smil. Da min Bagel var færdig, blev den placeret foran mig i posen - og så ellers videre i systemet til de andre... Eller nå nej, der var kun mig! Kom dog en mand, som fik samme sure betjening af en anden medarbejder. Hvorfor skulle jeg vende tilbage, når humøret er helt i bund hos et personale, hvis sukkermad er blevet tisset på! Øv! De andre ansatte er ellers ok, synes dog generelt personalet kunne trænge til en opfrisker.

19 listopada 2015

Dårligt/dyrt

Tør og kedelig bagelbrød 100% sikkert fra dagen før, virkeligt skidt, går aldrig der ind igen, tag jer sammen eller luk biksen ! 59 kr for en bagel !!! Så SKAL den fanme være god !!!

9 października 2015

Verdens dårligste service på Frederiksberg

Hold kæft mann... magen til ringe service kan man ikke finde nogle andre steder.
Der står den her mørkhåret pige , som for det første aldrig har hørt om ordet service. Hun lytter ikke efter , svare ikke når man spørger også lavede hun en forkert juice (det kan selvfølgelig ske for den bedste) men da vi sagde det til hende bliver hun pisse fornærmet og sur og vi får derefter den dårligste juice . Sidste gang vi sætter vores fødder hos jer på Frederiksberg.

15 lipca 2015

First impression.

Jeg spiser netop nu min første lækre bagel fra The Bagel Co. Min kæreste anbefalede mig at købe frokost dér og jeg er meget tilfreds!
Rigtig søde ekspedienter og kvaliteten er super.

29 czerwca 2015

Super!

Jeg har spist mange bagels hos Bagel Co. efterhånden, både den ved Forum metro st., Gothersgade og strøget.

Jeg har aldrig været utilfreds, det er sket to gange at der ikke har været flere chili/cheddar, men ud af de nok 20 gange jeg har spist bagels er det til at overskue.

Thumbs up til at studerende kan få rabat også! Det gør faktisk Bagel Co. til et virkelig lækkert og ikke dyrt sted at spise frokost.

Er bagel afhængig, og ikke den eneste i min omgangskreds.

Kan kun anbefale Bagel Co.

14 maja 2015

Niveauet falder desværre

Hver gang chili/cheddar er udsolgt, får man samme besked fra personalet. Det er så populær og vi har desværre udsolgt. Jamen hvornår begynder i så at lave flere/bestille flere hjem ?! -det undrer mig lidt....
Der er meget stor forskel på betjeningen fra butik til butik...
Mange gange oplever jeg at tingene bliver kastet ned i bagel'en i stedet for at behandle råvarerne ordenligt og bedre fordele tingene på bollen, sådan at man oplever samme smag hele vejen rundt, når man spiser sin bagel.

I burdre droppe jeres ruccula/spinatblade blanding. den smager og lugter tit rådden desværre.

Hvis man spørger om lidt ekstra agurk eller ekstra salat istedet for at få pickles/jalapenos, er det som om at ham/hende der laver bagel'en bliver fornærmet. -super mærkeligt?! Man burde da kunne bygge sin bagel som man vil ?

Jeres dressinger er lækre og brødet smager fantasisk! Men kom nu lige op i service-gearet ik'

21 września 2014

Kunder smidt på gaden efter 20 minutter i kø

I dag søndag d. 3/8 tog jeg i The Bagel Co i Hellerup. Vi plejer ofte at besøge jeres butikker og synes rigtig godt om jeres mad og sædvanligvis også jeres service. Dog ikke i dag. Jeg ankom til The Bagel Co i Hellerup 20 min før lukketid og stillede mig i kø efter de 5 andre som også skulle have bagels. Imens jeg stod her var der 3 medarbejdere, hvor 2 af dem brugte tiden på at rydde op mens en stod for at servicere dem, der nu gerne ville købe deres aftensmad i butikken.
Ca. 15 min før lukketid kalder medarbejder Rune udover butikken, at da det er tæt på lukketid kan vi ikke alle sammen nå at blive betjent. Mærkeligt da vi ikke er flere i kø og at der potentielt er 3 medarbejdere til at servicere os. 1 min før klokken er 20.00 bliver jeg selv og personen, der står bag mig i køen så bedt om at gå af medarbejder Rune, fordi de kan desværre ikke nå at servicere os.
Jeg synes ærlig talt, at det er for dårligt at i her ikke magter at servicere så få personer og forstår slet ikke, hvordan i kan få jer selv til at smide kunder ud af butikken, der har stået der i 20 minutter og ventet på at det bliver deres tur.

3 sierpnia 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårligste bagel jeg har fået..

Nu har jeg smagt en del bagels hos andre bagel butikker, men denne her fra Illum var simpelthen så kedelig. Der var næsten intet fyld i (i forhold til andre andre bagels), selvom den burde være i "mega", hvilket jeg fandt ud af, da jeg skulle betale 62 kr for den og ikke 55 som jeg regnede med..

Brødet var tørt og decideret svært at komme igennem, og mængden af tilsat kylling var så lille, at jeg var lige ved at spørge ekspedienten om der ikke manglede noget?

22 maja 2014
Logo The Bagel Co

Odpowiedź od The Bagel Co

Hej Kasper,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os i vores butik i Illum. Der må være tale om en fejl, som vi gerne vil gøre god igen. Vores brød skal altid være friskbagt i vores forretninger, og der skal selvfølgelig være nok med kylling.

Vi vil være glade for at høre fra dig på 70 20 35 22 eller på thebagelco@thebagelco.dk, så vi kan sikre os, at den slags fejl ikke sker igen.

På forhånd tak og endnu engang beklager vi den dårlige oplevelse.

Mange venlige hilsner

Joel Grøndrup
The Bagel Co

Danmarks kedeligste bagel

Jeg bestilte en bagel fra butikken i Illum på strøget. Medarbejderen var flink, men dog ikke hende jeg skulle bedømme. Den bagel jeg fik var der næsten intet fyld (kylling i, desuden var den bagel jeg fik helt tør og kedelig. Resten af indholdet var meget småt også, og sad bare og tyggede i en tør bolle til 62 kr (dyrt).

Slut med det firma fra mig af..

31 stycznia 2014
Logo The Bagel Co

Odpowiedź od The Bagel Co

Hej Thomas,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har fået en dårlig oplevelse hos The Bagel Co. Vi har mange tilfredse kunder, der kommer tilbage gang på gang, så jeg kan ikke forestille mig andet, end at der må være tale om enkeltstående fejl. Sådan er vores normale standard nemlig ikke!

Vi går højt op i at have gode råvarer af højeste kvalitet: Vi får vores kylling fra en farm i Brasilien, de fodrer kyllingerne med majs, så vi får dejligt, saftigt kyllingebryst – de har iøvrigt et omfattende dyrevelfærdsprogram. Vi får laks fra 3 forskellige havdambrug i Norge, igen fordi vi ved, hvad de fordrer fiskene med og følger processen gennem røgeriet i Hjerting og hertil. Vores mixede salat henter vi på Sicilien, fordi kvaliteten her i øjeblikket er den bedste og vi går ind i alle vores produkter på den samme måde.

Jeg håber meget, du vil give The Bagel Co en chance til. Og igen beklager vi selvfølgelig fejlen.

Mange venlige hilsner

Joel Grøndrup
The Bagel Co

Fornærmet medarbejder

Jeg bestilte en bagel hos The Bagel Co. på Strandvejen, i Hellerup 10 minutter før lukketid. Da jeg kom ind, var den engelsktalende-medarbejder allerede var i gang gang med, at pakke sammen og lukke butikken ned.
Hun virkede irriteret over, at jeg kom så sent. Lige siden, har jeg aldrig vovet mig, at træde ind i deres forretning igen.
The Bagel Store på Callisensvej kommer jeg nu. Der er deres service (og bagels) ganske enkelt i fremragende kvalitet.

23 listopada 2013

Betjening i verdensklasse.

Min søster og jeg havde fået til opgave at bestille frokost i form af bagdels til 5 sultne mænd som arbejdede til designer forum for 2 uger siden.
Selvom der var travlt tog den unge pige som betjente os, sig tid til at lytte til vores bestilling og var super sød og serviceminded. På trods af at vi rodede rundt i bestillingen og var ret forvirrede holdt hun hovedet koldt og lavede oveni købet nogle lækre bagels til os.
Priserne er lidt pebrede, men kommer helt sikkert igen for det var bare en super god service og betjening i verdensklasse. Tusind tak for god service.

9 października 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej