Underestimerer tid med vilje + forsvinder ved ødelagte ting under flytning
Vil ikke anbefalde nogen dette flyttefirma. De vildleder med vilje, for at få kunder ind. Og forsvinder, hvis de ødelægger noget under flytningen.
Jakob som gav mig flyttetilbuddet gennem en hjemmeside underestimerede tiden på opgaven så markant, at det ikke kan være andet end overlagt med vilje for at få kunder ind.
Man betaler timepris, og “kun for den faktiske tid der bliver brugt”, hvilket er helt fair - men min flytning blev estimeret til at tage 2-3 timer, og endte med at tage over 9 timer, hvor jeg og et familiemedlem også hjalp, da det ellers havde taget en time ekstra.
De to flyttemænd der kom, var også blevet vildledt på tiden og så chokerede ud. De estimerede opgaven til 4-5 timer, som er bedre, men stadig en stor underestimering.
Jeg var ikke vildledede i, hvad og hvor meget der skulle flyttes, det oplyste jeg mindst 2 gange. Der var også oplyst at det var fra 4. til 4. uden elevator.
Jakob var slet ikke til at snakke med bagefter og havde ingen forståelse for situationen, andet end at “være ked af at det skete”. Han rykkede sig kun allernådigst på pris, da jeg truede med at gå videre til offentlig myndighed for at klage.
Han mener, at jeg “bare kunne have stoppet flytningen efter 4-5 timer”, men da var kun halvdelen flyttet, og hvad skulle jeg så ærligt så gøre??
Alt i alt har denne oplevelse presset mig utrolig meget i min flytning, og det har skredet mit budget helt vildt, samt givet mig emotionel belastning siden.
Vælg dem IKKE!
Opdatering 6. juni:
Hvis de ødelægger noget under flytningen, vil Jakob på et tidspunkt holde op med at svare.
Flyttemændene ødelagde desværre det ene ben på min opvaskemaskine under flytningen.
Der er en forsikringssag, men Jakob er nu holdt op med at svare på mine emails.
Endnu en grund til ikke at vælge dem.
6 maja 2026
Opinia niezależna