Teselskabet Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kommer fast hver måned og køber te her. De laver deres egne blandinger som der bare er så lækre. Jeg vil anbefale forretningen for deres gode varer og deres helt igennem rigtige gode service. Besø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin forretning med et godt udvalg af sødt foruden deres glimrende teer. Der er altid hyggelig og kompetent betjening.

Oceniono na 5 z 5

Skøn te, frisk pakket, rigtig god kvalitet. Flot hjemmeside, nemt og overskueligt at bestille samt hurtig levering.

Oceniono na 5 z 5

En dejlig og varm oplevelse! Ikke nok med deres fantatiske udvalg af lækre og anderledes teer (jeg drikker aldrig andet te længere – måske man kan kalde mig en smule te"snobbet" nu), så er Lars og... Zobacz więcej

1. Sklep z herbatą
  2. również w kategorii:
  3. Herbaciarnia
  4. Importer
  5. Producent herbaty

Napisane przez firmę

Danmarks unikke tehandler siden 2005, med egen produktion af økologiske teblandinger og tebreve. Når du køber te hos os er størstedelen blandet af os selv i 5-10 kg tromler i butikken i Gentofte. På denne måde sikrer vi dig de bedste og friskeste teblandinger. Vi elsker at være tæt på teen og vores kunder, så vi bliver aldrig større end at vi kan være i øjenhøjde med det hele. For os er arbejdet med teen og betjeningen af vores dejlige kunder en livsstil.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

289 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 52

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er virkelig skønne teer

Det er virkelig skønne teer og et kæmpe udvalg af varianter.De får mine bedste anbefalinger både på kvalitet og service.Teen kommer meget hurtig frem, når det er med "post"🦋

6 maja 2026

Hej Susanne. 1000 tak for de pæne ord :-) Vh Lars

Den lækreste te ☕️☕️

Så modtog jeg nye forsyninger af super lækker og frisk yndlings-te fra Teselskabet - jeg kan bedst lide te med kraftig og krydret smag, så jeg kan anbefale Rooibos Chokospice, sort te mango-Spice og Chili Truffle te.
Nem bestilling - hurtig levering

5 maja 2026

Hej Birgit. Vi takker og glæder os over den fine anmeldelse :-) Vh Lars

Fantastisk te I har og hurtig levering

Fantastisk te I har og hurtig levering
Jeg fik tre te-prøver med og tilstrækkeligt så jeg kan smage den nye te et par gange
Virkelig god service
Min varmeste anbefaling

1 kwietnia 2026

Hej Mette. Superdejligt at høre :-). 1000 tak for anmeldelsen. Vh Lars

Altid sikker på kvalitet

Gode til at komme med ideer hvis man vil prøve en ny the eller andet. Er aldrig blevet skuffet!

27 stycznia 2026

Hej Marianne. Det er vi rigtigt glade for at høre. 1000 tak :-) Vh Lars

Varm anbefaling

De er min fat leverandør af the gennem flere år - så dem kan jeg varmt anbefale

26 stycznia 2026

Hej Morten. 1000 tak for det :-) Vh Lars

Altid perfekt betjening

Altid perfekt betjening - og rigtig meget at vælge mellem mange spændende te-sorter. Og super fin vejledning.

12 stycznia 2026

Hej Ulla. SÅ glad for at høre det. 1000 tak :-) Vh Lars

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse hos Teselskabet i Gentofte

Teselskabet i Gentofte er virkelig et besøg værd. Kundeservicen er helt i top – man bliver altid mødt med smil, godt humør og en oprigtig interesse i at hjælpe. Personalet tager sig god tid og får én til at føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Den nye butik er utrolig flot og indbydende, og stemningen er både hyggelig og afslappet. Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne, hvilket gør shoppingoplevelsen ekstra behagelig.

Produkterne er af virkelig høj kvalitet, og priserne er meget rimelige i forhold til det, man får. Det er sjældent, man finder så god kvalitet kombineret med fair priser.

Alt i alt er Teselskabet i Gentofte et sted, man har lyst til at komme tilbage til igen og igen. Kan varmt anbefales!

17 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Teselskabet

Hej Jean. 1000 tak for de mange fine ord og den detaljerede anmeldelse. Det varmer gevaldigt :-) Vh Lars

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej