Terrassen Camping Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er fastliggere på Terrassen Camping, og det er der en god grund til. Vi bliver altid mødt med et stort smil og en utrolig imødekommende værtsfamilie. Pladsen er rolig, hyggelig og meget velh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Camping pladsen er fra sæson 2026 overtaget af Charlotte & Jonas samt deres 2 piger. Derfor synes vi det var nærliggende at vi også startede vores sæsom dér som helt nye campister. Og hold da op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

5 STJERNER herfra Vi var på weekend tur med arbejdet 20 mennesker ialt . 5 campingvogne , 2 telte ,1 autocamper og 2 hytter og vi havde den skønneste tur ;) Fik pladser tæt på hinanden alle ma... Zobacz więcej

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Terrassen Camping is situated in the middle of the Danish lake district, but still very easily accessible, only 10 km. from the motorway E45 and 3 km. from the main route 15. The view is amazing.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

36 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Smuk udsigt og natur 🌳 skøn campingplads 👍

5 dage døgn med campingvogn i april, afslapning, ro, flot udsigt fra campingpladsen, pæne og rene servicebygninger, pænt holdt campingplads, masser af bænke, kæmpe legeområde til børn, lille kiosk med det mest nødvendige og et flinkt og imødekommende værtspar 🤗 kan varmt anbefale Terrassen Camping.

29 kwietnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Glampingtelt

Vi har netop tilbragt 2 overnatninger i et dejligt stort og godt indrettet glamping telt. Hvis man ønsker mere luksuriøs camping, er dette ideelt. Glampingteltet indeholdte både lænestole, stole + bord, dejlig seng, køleskab, service, skraldespand samt mange andre gode brugbare ting. Det var tilmed rigtig pænt indrettet. Toiletbygningenerne samt rengøringen trænger til en opdatering. Det virker lidt gammelt og slidt. Tilmed kunne glampingteltet godt kunne bruge en tur med fluesmækkeren inden nye gæster ankom. Til slut var der 3 spots i gulvet udenfor indgangen til glampingteltet, som lyste meget kraftigt ind i teltet og blændende én hvis man skulle ud om aftenen/natten. Vi talte med ejeren om det, og han ville prøve at fikse det.

Samlet set en rigtigt god oplevelse, og vi kommer meget gerne igen.

28 lipca 2021
Oceniono na 4 z 5

Super fed campingplads

Super fed campingplads. Børnevenlig og det hele den får ikke 5 stjerner fordi der er LANGT til nærmeste vandpost eller skraldespand og golfbanen er tæt på ubrugelig. Går man tur med hunden på toppen så SKAL man helt ned i bunden med den ene hundepose man nu har.
Stort set alle golfbanerne har en hældning der gør det umuligt at spille på dem.
Men det er småting set i det store hele. Det er vores 3. besøg her.

20 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk, camping plads :)

Camping pladsen er et dejligt sted, der er plads til alle. fastlæggerne er altid glade og velkommende til de nye på pladsen.

15 maja 2021

Odpowiedź od Terrassen Camping

Det er bare så dejligt at høre Oliver - det gør os glade i hovederne.
Vi er taknemlig for de 5 stjerner, og vi nyder dit besøg her på pladsen :)

Tak 🙏

Vores allerførste tur med vores nye cv gik til Terressen camping. Da vores vogne er stor, var det ikke uden bekymringer. Men med god service, fik vi ændret vores først bestilte plads , komfort plads , til noget der minder om paradis pladsen. Hurra for vores mover, for det skal der til med større vogne på denne plads 😊
Alt på pladsen var så flot og rent, mødet i receptionen var hjælpsom og meget service mindet.
Jeg kan på det varmeste ,( selvom jeg gerne ville holde denne perle for mig selv ) , anbefale denne skønne plads. 🥰

25 kwietnia 2021

Odpowiedź od Terrassen Camping

Tak for din anmeldelse Kate, det glæder os utroligt meget, at I har nydt Jeres ophold her hos os, - Vi kunne ikke ønske os mere end glade og tilfredse kunder :) Håber at vi ser Jer snart igen.

Super campingplads

Super campingplads, med fantastisk service!! Jeg havde efter mit ophold, glemt min taske på den nærliggende station. I den forbindelse ringede jeg til campingpladsen, som straks sendte en medarbejder ned på stationen, for at hente min taske, således at jeg senere kunne afhente den hos dem. Super oplevelse

11 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Ikke børnevenlig.

Min datter frøs ved poolen og jeg hjalp hende diskret af med badedragten og på med en kjole. Ejeren af campingpladsen kom løbende og var meget vred. Han skældte ud fordi hun skifte tøj, og råbte op om pædofile osv. Det var virkelig ubehageligt og skræmmende.

Hvis man har særlig regler om tøjskifte bør det oplyses på skilte, eller italesættes på en ordentlig måde.

Der er desuden langt fra hytterne til både legeplads og toiletter, stedet kan ikke anbefales til børnefamilier.

3 sierpnia 2018

Odpowiedź od Terrassen Camping

Hej Signe ! Jeg beklager selvfølgelig, hvis jeg forskrekkede dig, men jeg forsøgte dog bare at få kontakt med dig, efter at en af vores gæster gjorde mig opmærksom på, at din datter løb frem og tilbage uden tøj på i poolområdet op til flere gange. Jeg synes ikke, at der er nogen grund til, at lade en 7-8 årig pige rende rundt nøgen et offentlig sted, når der er en 600 m2 toiletbygning i sammenhæng med poolområdet.

Nogle af vores hytter ligger lige ved siden af toiletbygningen !!! man kan jo se på pladsplanen hvor de ligger. Dem der ligger længest væk. har eget bad og toilet. Vi mener bestemt at pladsen er egnet til børnefamilier, men du har selvfølgelig ret til din mening.

Familievenlig camping

Familien Vagner som består af to voksne og to børn på 2 og 6 år er netop hjemvendt efter en uge i telt fra Terrassen Camping, første ferie som er afholdt som campingferie. En fuldstændig ubeklagelig oplevelse, som har været med til at gøre, at det med garanti ikke er sidste gang, at vi kaster os ud i camping som ferie. Børnevenligt sted, med en stor og indbydende legeplads til børn i alle aldre, hvor selv de voksne kan være med i legen og deltage. Aktiviteter for børn i løbet af ugen, vi fik fornøjelsen af en lokal tryllekunstner, cirkus og helikopter flyvning. Den opvarmede pool med rutchebane var et kæmpe hit for vores drenge, hvor der hverdag skulle tages en dukkert.
Søde, smilende og imødekommende mennesker hele vejen rundt - fra fastlæggere, rengørings personalet, ejerne og andre besøgende. Rene toiletter/bad. Kreative badeforhold til de yngste, som gjorde det spændende og sjovt, at skulle vaskes efter en lang dag med aktiv leg på campingpladsen og/eller gåture i det nærliggende lokal område, hvor vi brugte at gå ned til Julsø og lege med fiskenet. En familievenlig campingplads, som klart kan anbefales. For os som voksne, når roen havde lagt sig og børnene sov, brugte vi de stille aften timer på, at nyde den fuldstændige ubeskrivelige udsigt udover Julsø som skal opleves og ikke kan beskrives. God sommer fra familien på plads nummer 276.

16 lipca 2018
Oceniono na 5 z 5

En skøn og velfungerende plads

En fantastisk skøn og meget velholdt plads, med nok Danmarks bedste udsigt.
Stor cadeau til værtsparret Vivi og Mike for altid at være smilende, imødekommende og hjælpsomme.
Her er plads til alle. Børn, voksne, unge, gamle.
Bad/toilet holdes fint rene og køkkener er rene og velfungerende.
Stort område til børn at boltre sig på der bliver flittigt brugt.
Poolområdet er hyggeligt, og med en poolbar der, når den er åben på solskinsdage, og fredag aftener fra maj-sept, er med til at give en helt sydlandsk stemning omkring poolen.
Vi er kommet på pladsen igennem 11-12 år og vi kan give både pladsen og værtsparret vores varmeste anbefalinger.
Fam. Hyldgaard, Randers

7 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Dejlig camping plads midt i søhøjlandet.

5 STJERNER herfra
Vi var på weekend tur med arbejdet 20 mennesker ialt .
5 campingvogne , 2 telte ,1 autocamper og 2 hytter og vi havde den skønneste tur ;) Fik pladser tæt på hinanden alle mand og kunne fint have fælles sammenkomst under 2 pavilloner og 1 fortelt .Havde den SKØNNESTE udsigt ned over søen , fik hoppet i tramboliner - spillet minigolf - roet i kano - badet i opvarmet pool - kongespil på græsset osv.osv. 1/2 delen af tiden regnede det, men ingen problem her.
Bold på tv og aftenkaffen i fællesstuen var hyggelig .Et venligt værtspar, smilende og behjælpelig med, hvad der kom undervejs.
DEJLIG plads kan kun anbefales (næste gang måske familieturen ....)

19 czerwca 2015
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted. Vi kommer igen!

Mine brødre og jeg har lige været på en weekendtur hos dem, og det har været en super weekend. Vi boede i en deluxe hytte som var perfekt til os 3. Der er en dejlig stemning på stedet, og de 2 ejere er utrolig søde og hjælpsomme. Det er dejligt at komme et sted hvor man bliver taget godt imod, og kan se at de kan lide det de gør. Jeg håber at kunne komme igen i sensommeren til endnu en afslappende ferie. :-)

16 czerwca 2014

Fantastisk campingplass :)

Aldri opplevd en så renslig og flott campingplass.

Toalettene og dusjene (brusebadene) var bare helt topp.

De hadde egen barne avdeling med dusj,bad, toaletter og vasker. Unger bare elsker dette rommet.

Wifi'en virket bedre her enn hos noen andre. Dette var veldig viktig for oss, så ble virkelig imponert.

Besøkte denne plassen etter vi hadde vert på en 5 stjerners campingplass på Fyn, så opplevelsen vi fikk ble bare enda større da vi fant ut at denne var så mye bedre selv om den bare har 4 stjerner. Plassen burde absolutt hatt 5 stjerner.

Eneste negativet var at vi ikke fikk tak i wifi kode da resepsjonen stengte tidlig. Måtte vente til neste dag. Men damen i resepsjonen var utrolig hjelpsom og hyggelig.

Kan anbefales på det aller sterkeste. Vi kommer helt garantert tilbake.

Eirik

19 maja 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej