De Terrariumkoerier

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

vorige bestelling was de faunarium open gegaan waardoor ontsnappte krekels . Nu zat er keurig een extra elastiek omheen zodat hij goed dicht bleef. dit was ook wel nodig want de post bezorgde de doos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling van 400 gr steppekrekels tijdens de feestdagen en daarbij ook nog de staking van tnt. Had het zwaar te verduren gehad, daarbij ook nog mijn onervarenheid met zo'n grote hoeveelheid kre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hallo allemaal ik had vorige week mijn eerste bestelling gedaan,na aflevering bleken de meeste voedseldieren dood te zijn van de vrieskou,ik had hier gelijk over gemaild en erwin heeft mij gelijk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al geruime tijd ben ik een regelmatige klant , dus helemaal tevreden ! Kreeg vandaag mijn zoveelste pakketje , netjes volgens de aankondiging afgeleverd. Alle dieren in goede staat (met verwa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit, service en verzending

Tot nu toe twee keer Dubia's voor mijn Baardagaam besteld. De Dubia's zijn van hele goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt en verstuurd. Door middel van de track&trace die je krijgt gemaild, is het pakket prima te volgen en weet je ongeveer op welke dag en hoe laat je de zending kunt verwachten. Ook goed advies voor wat betreft het versturen wanneer het koud is. Site mag wat gebruiksvriendelijker, maar als je weet waar je moet zoeken dan is het toch goed te doen. Mijn Baardagaam is tevreden, dus ik ook

18 kwietnia 2012
Oceniono na 2 z 5

onvoldoende betreft het verzenden

Voor het eerst voedseldieren via internet besteld en ik kwam uit op De Terrariumkoerier. Mijn eerste indruk was goed had geen problemen met de site zelf ik kon alles makkelijk vinden en bestellen.

Nu had ik vorige week vrijdag besteld en dan met de optie verzenden in drie dagen, kost wat meer maar dan is het wel lekker snel bij huis, athans dat dacht ik!

Het is nu inmiddels een week verder en nog steeds geen voedseldieren geleverd nou moest ik weer bij de plaatselijke dierenwinkel kopen die een stuk duurder is!!

Al bij al voor mij dus een onvoldoende betreft de levering je wordt ook niet op de hoogte gehouden wat de status van de zending zou moeten zijn, als dat er zou komen zou dat een vooruitgang wezen!!

Erg jammer aangezien ik er veel van had verwacht wat er allemaal beloofd wordt.

Mvg, Albert

13 kwietnia 2012

Goede service!

De klachten over de site snap ik, maar de service vergoedt een heleboel. Je moet bijv. veel klikken om naar een bepaald product te komen. Levering, beantwoorden van mail en producten SUPER! Bedankt en mij zie je vaker terug!

MVG Sarko

29 marca 2012

Bestellen zonder problemen

Al regelmatig besteld bestellingen komen bijna altijd goed binnen. Bij lage temp soms wat problemen.
Site kan inderdaad wat overzichtelijker inloggen gaat ook niet goed.

Ik ken de site nu dus voor mij geen probleem.

Groetjes,

Boudewijn

28 marca 2012
Oceniono na 3 z 5

Goede kwailiteit voedseldieren, slechte site !

Ik heb al een aantal keer iets bestelt en de kwaliteit is altijd goed, maar het blijft een frustatie dat bestellen.
Geen overzichtelijke site, als je een wachtwoord kwijt bent word je naar de host gestuurd, en de site is druk je kan niet makkelijk een knop vinden: "registreer" of "mail".

Hopelijk veranderd dat nog, dan is het perfect.

Groeten,

Wouter Kok

24 marca 2012

Eerste bestelling

Week terug mijn wasmotlarven bestelt. Redelijk hoge verzendkosten maar dan heb je ook wat. Netjes afgeleverd geen slachtoffers kunnen vinden en mijn gekko's genieten ervan.
Kortom zeer prettige eerste ervaring.

20 marca 2012
Oceniono na 3 z 5

Verwarring rond bestelling

Ik vind de bestellingsdagen nogal verwarrend. Ik bestel een paar x per jaar voor school. Dan wil ik mijn bestelling op een bepaalde datum binnen hebben (vertraging met de post buitengelaten). Vaak zit er nog een week vakantie tussen bestelling en levering. Er bestaat geen besteloptie voor deze variant n.b. tijdens deze vakantie kan niemand de bestelling aannemen. Ik zie dan ook graag een optie om een eenmalige bestelling te kunnen doen die langer dan 1 week van te voren is geplaatst.
Ik ben wel erg te spreken over de kwaliteit van de dieren!

13 marca 2012

Goede bestel & levering.

De producten zijn makkelijk te bestellen en kan je eigen rijd bepalen wanneer je het geleverd wilt hebben, bijv. na 3 dagen.
De kwaliteit wat ik kreeg was zeer goed, tot in tegenstelling van sommige detailhandels.
Ook vond ik de prijs heel goed, met deze prijzen blijven reptielen houden leuk. Zeker ga ik in de toekomst hier vaker bestellen.
Wel vond ik jammer dat er geen muizen te bestellen waren en dat ik via de mail daar nog geen reactie op heb gehad. Want dit zou de kosten qua verzenden goed en mooi compenseren voor mij.

25 lutego 2012

1e ervaring = super!

Via Google op hun site gekomen en meteen vanaf het 1e moment een vertrouwd gevoel.
De bestelling is keurig afgeleverd.
Nu moet ik 1 artikel ruilen. Als dit net zo prettig en netjes verloopt als de 1e bestelling, zijn ze wat mij betreft 5 sterren waard!

19 lutego 2012

goed, maar...

Ik vind het goed. Bijna geen dode krekels en erg goedkoop ten opzichte van een dierenwinkel.

maar ook vind ik dat er vaak veel verschil zit tussen de groote van ede krekels wat erg lastig is met 3 hongerige baby baardjes. Ook is het lastig dat er geen telefonisch contact gemaakt kan worden bij evt klacht of probleem.

29 stycznia 2012

Kwaliteit dieren zijn goed

De kwaliteit van dieren zijn goed.
Wel jammer dat het versturen soms op zich laat wachten.
Vooral geen communicatie daarover is jammer.

Verder zijn de prijzen ok, en verpakking is ook goed. (al vind mijn pakketberzorger het maar niks)

26 stycznia 2012

Zeer goede kwaliteit

Met de goede kwaliteit onderscheid de terrariumkoerier zich zeker van andere leveranciers. De dieren blijven langer leven en er zitten weinig tot geen dode dieren bij de levering. al met al zeker de moeite waard om hier te blijven bestellen!

24 stycznia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej