Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dag, Ik wacht op een 2e bericht van de klantenservice. Ik ben binnenkort in Almere, Transistorstraat (vanuit Dronten) waardoor ik mijn kleine niet zware pakketje kan retourneren/afgeven. Maar nee,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.
Transistorstraat 31, 1322CK, Almere, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
ik heb al 2 x een betalingsherinnering gekregen.
is dat als dank voor directe betaling?

Odpowiedź od Tel Sell
Krijg het apparaad niet op internet van alles geprobeert ook gebeld maar niks helpt bluetooth is wel gelukt na vele pogingen heb spijt van mijn aankoop wat een Chineze troep

Odpowiedź od Tel Sell
Ben zeer tevreden over de medewerkers van jullie klantenservice. goed en vriendelijk geholpen om mijn klacht over het product en zij hebben mijn klacht prima opgelost

Odpowiedź od Tel Sell
Ik ben zeer te spreken over de producten en de service die ik van Tel Sell heb gekregen. Ook de vriendelijke correspondentie met klantenservice.

Odpowiedź od Tel Sell
U bent de voorwaarden en aanbeveling over het product nagekomen. Het product doet aan de verwachtingen.
Alles goed verzorgd zoals beloofd. 😎

Odpowiedź od Tel Sell
Heb een deksel van mijn multicooker gebroken.De service gebeld hierover.
Zeer vriendelijke mail van de klantensevice en na ongeveer 6 dagen had ik mijn deksel uit Oostenrijk.
De cooker bevalt goed,alleen moet je de kneepjes door hebben

Odpowiedź od Tel Sell
Woensdag gebeld dat mijn Hurrcane Floting Mop stuk was .Zaterdag al een nieuwe .Wat een prima servise.
Hartelijk Dank

Odpowiedź od Tel Sell
Ik heb zeker 20 min aan de telefoon gehangen van jullie klanten service!
Ik had geen retour bon met jullie antwoord adres!
Ik heb toen 8 euro en nog wat moeten betalen om het horloge terug te sturen!
Nee voor mij geen volgende bestelling. R

Odpowiedź od Tel Sell
Ik had een artikel retour gestuurd omdat het defect was.En omdat het wat langer duurde kreeg ik twee nieuwe producten terug gestuurd. Bedankt nog hiervoor

Dag,
Ik wacht op een 2e bericht van de klantenservice. Ik ben binnenkort in Almere, Transistorstraat (vanuit Dronten) waardoor ik mijn kleine niet zware pakketje kan retourneren/afgeven. Maar nee, dat mag niet van TelSell. Moet op eigen kosten via Post.nl
Ik hoop dat ze alsnog van gedachte veranderen. We moeten toch om het milieu denken en vanuit TelSell klantvriendelijkheid/meedenken met klant.

Odpowiedź od Tel Sell
Mijn Steamtwister weigerde plotseling nadat ik hem, p.l.m. 3 maanden, tot volle tevredenheid had gebruikt Met slechts een enkel telefoontje werd mij beloofd dat ik een nieuwe zou krijgen als ik de defecte Steamer naar de leverancier zou sturen. Uiteraard op kosten van de leverancier. Binnen enkele dagen had ik de nieuwe Steamer in huis. Eveneens zonder kosten.

Pas op zijn scammers!!
Ze zeggen standaard dat ze jou retour niet hebben ontvangen zodat ze geen geld terug kunnen geven !! Wees gewaarschuwd

Odpowiedź od Tel Sell
Onze deksel van de Power XL cooker werkte niet meer, dit was na de garantie periode. Zonder aarzelen werd er een nieuwe deksel aangeboden zonder kosten. Zeer tevreden over deze afhandeling.

Odpowiedź od Tel Sell
Ik had de 3 delige rode pannenset gekocht vorig jaar, die pannen zijn echt heel fijn in gebruik. Een van de pannen bleek toch opeens aan te bakken. Ik heb hierover geschreven naar Tel-Sell. Ik kreeg direct antwoord en binnen 14 dagen had ik een nieuwe pan.
Ik gebruik die pannen dagelijks heel handig dat je het handvat eraf kunt halen, zo kan de pan telkens makkelijk in de koelkast.

Netjes geholpen
Ik heb nog nooit iets terug hoeven te sturen en heb dus goede ervaring met ze