Telereparation ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Levering på et par dage, dog var der Content demo software på telefonen, som overskrev alle indstillinger igen og igen og kostede mig 14 timers forsøg på opsætning. Respons på min mail herom på en søn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en fuldkommen dødsdømt iPhone 6-skærm, der i 14 dage gik mig helt ind på nerverne. Slentrede ned af Amagerbrogade kl lidt i seks i håbet om at kunne nå en hurtig og billig reparation inden buti... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg fik repareret min bagskærm idag... Reparationen virker fint, men da jeg kom hjem var "Fotos", "Beskeder" og "Messenger" blevet åbnet... Jeg havde lukket alle apps'ne inden reperationen. Jeg forstå... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Min iphone havde taget et bad i iskaffe og derefter virkede homeknappen ikke og Siri gik amok og startede af sig selv kl 4 om morgenen...pænt træls. Jeg aflevere telefonen og hentede den et par time... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa telefonów
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z akcesoriami komputerowymi
  4. Paczkomat
  5. Sklep z używanymi komputerami

Napisane przez firmę

Telereparation ApS er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i reparation af mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske enheder. De tilbyder hurtige og pålidelige reparationstjenester, der hjælper kunder med at forlænge levetiden på deres enheder. Tjenester: Reparation af mobiltelefoner , tablets samt alt i pc og bærbar. Telereparation ApS håndterer reparationer af en bred vifte af enheder, herunder populære mærker som Apple, Samsung og Huawei og m.m. Udskiftning af skærme og batterier: De tilbyder udskiftning af skærme og batterier for at sikre optimal funktionalitet. Softwareopdateringer og fejlfinding: Virksomheden assisterer med softwareopdateringer og diagnosticering af tekniske problemer. Kundetilfredshed: Telereparation ApS prioriterer kundetilfredshed og stræber efter at levere tjenester af høj kvalitet. De tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig service for at imødekomme kundernes behov. Kontaktinformation: Telefon: Kunder kan kontakte Telereparation.dk på telefonnummeret 44 44 47 74 Åbningstider: De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 10:00 til 18:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 14:00.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

super service !!

Fantastisk god service :0) kunne se at pakken var afleveret på posthuset et par timer efter bestilling .. det eneste jeg måtte vente på var at postdanmark kom på arbejde, da det var op til en weekend.
Mobilen fungerer perfekt , og så var det bare at printe brugsanvisningen ud fra hjemmesiden og komme igang :0) vil helt sikkert købe her igen .....

14 października 2011
Oceniono na 1 z 5

god til prisen

Hurtig ekspedition og fint produkt og bedste pris.
Savnede en dansk manual og måtte downloade 68 sider fra nettet. Eneste tilbehør er øretlf. og og ladeledning - altså ingen forbindelsesmulighed til PC'en - og ingen overførsel af fotos. Det skal købes som tilbehør.

........og så gik det galt...batteriet blev afladt alt for hurtigt og i løbet af 2½ måned var standbytiden neden på næsten 24 timer, så der var en tydeligt defekt på batteriet. Efter skriveri frem og tilbage blev batteriet sendt til værkstede. Man nægtede at måle det igennem, fordi der var en klipseende i det ene yderste hjørne. Det havde ingen negativ effekt på batteriet, som stadig virker med sine 24 timers standby-tid. Jeg har fået det igen, og må selv klare resten. Nu har jeg så forelagt reklamationen og den elendige kundebetjening for Sony Ericsson. Enhver idiot - herunder specielt mig selv - kan da forstå, at der er tale om et defekt batteri. Ingen vil da have al den ulejlighed, hvis det havde været brugbart.

14 października 2011

Super fint

Lyn hurtig levering... præcis hvad jeg havde bestilt..
betaling osv ... NUL problemer...
Vil gerne handle der igen.

13 października 2011

Helt Perfekt

Mobilio gjorde det perfekte.. at så post danmark ikke levede op til kravene er ikke Mobilio's problem..

Bestilte den 7 /10 sendt fra Mobilio den 7 /10 først modtaget i dag den 13/10 .. ikke godt post danmark..

Telefon og manual på Polsk.. Pyt være med det.. da alt er som det skal være fra Mobilios side..

13 października 2011
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering - det kan ikke være bedre

Tirsdag - aften bestilte jeg telefonen.
Onsdag - fik jeg mail om at telefonen var afsendt.
Torsdag - kom den med posten.

Kan man forlange mere?
Bemærk det var den billigste telefon jeg kunne finde på nettet.

super

det er sku et sted jeg vil bruge igen jeg bestilte i går og idag var den allerrede fremme

Kanon!

Mobilio leverede en perfekt service! Ud over at være de billigste på nettet med den mobil jeg ville have uden abonnement, blev pakken også sendt samme dag som jeg bestilte. Derfor havde jeg pakken allerede dagen derpå. Det må sgu siges at være kanon!

Oceniono na 2 z 5

Jeg blev skuffet

Fik en telefon, hvor forsejlingen er brudt. Samsung skriver på sejlet at det ikke må være brudt.
Så ringede jeg og spurgte til, hvorfor. Det var for at sikre telefonen talte dansk og at alt var i orden.
Da jeg satte batteriet i, blev jeg mødt med et spørgsmål på et helt andet sprog, jeg ikke kendte.

Så returnerede jeg telefonen. Der var ingen problemer med at jeg fortrød mit køb. Jeg fik mine penge tilbage uden problemer. Fin service der.

Logo Telereparation ApS

Odpowiedź od Telereparation ApS

Hej Gert

Er det ikke i orden at vi ærlige. Er det ikke i orden vi hjælper dig og giver dig hurtig og god service hele vejen igennem. Er det ikke i orden at vi tager i mod din telefon retur og returnere din penge med det samme.
Er det ikke i orden at vi handler med andre EU lande for at opnå nogle af Danmarks bedste og billigste priser?

Kan slet ikke se hvorfor vi får sådan en anmeldelse. Du ringede til os samme dag du modtog telefonen, og vi fortalte dig at vi vil dobbelt tjekke din telefon for at der nu var dansk software i, og det godkendte du. Dagen efter ringede du igen og fortalte at du alligevel ikke ønskede den og returneret den. Her var der heller ingen problemer og du fik dine penge med det samme. Kan forstå det ikke er i orden, hvis vi nu nægtet at tage i mod den, eller at vi ikke returneret din penge med det samme. Men alt dette har vi gjort på en hurtig og professionelt måde.

Så håber du enten vil ændre din anmeldelse eller slette den.

P.S. Synes det er fint nok at man har kritik, men mener også man skal være fair.For vi ønsker kun glade kunder her

Med Venlig Hilsen
M.Hamid
www.mobilio.dk

Fantastisk hurtig

jeg kan kun varmt anbefale Mobilio, perfekt vare og lyn hurtig levering, og den fantastiske pris, tusind tak

Super hurtige

Det var dejligt at få den bestilte mobil allerede dagen derpå!

Super hurtig levering

Det er første gang jeg har handlet hos Mobilio, men det bliver ikke sidste; telefonen var billigst hos jer og jeg havde den under 48 timer efter jeg bestilte den, hvilket er super når man ved hvor vanskeligt det kan være netop at klare sig uden mobil telefon :-))

Super

Bestilling var nem og let at forstå :-)
Ordrebekræftelse i mail boksen lyn hurtigt. Varen fremme 2 arbejdsdage, helt perfekt

Totaliorden

Den bestilte vare kom som aftalt efter 3 dage. Manualen på dansk kunne man få på hjemmesiden. Har intet at klage over.

Hurtig super service

Der gik 3 dage tror jeg, fra jeg bestilte til jeg fik min vare.
Har kun ros for den hurtige service.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej