Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Zobacz, co mówią recenzenci
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Zobacz więcej
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Zobacz więcej
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Dane kontaktowe
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kanon forretning.
Fik skiftet batteri på min iphone 4s. Tog ingen tid. Og de kunne guide mig med reparation af min tablet. Venlig og imødekommende personale. Kan stærkt anbefale dem.
Bedste service i Brønshøj
Har aldrig oplevet noget Ligende kvalitet både service og kvalitet af reparation.
Supper glad
Godt tilfreds
Vi har netop fået skiftet glas i såvel en iPhone som en iPad og det blev gjort tilfredsstillende og helt som aftalt. Servicen var venlig og helt i top, så absolut intet at udsætte herfra.
Fantastiske priser og eminent service!
Fik fikset min iPhone 4S skærme og batteri, det fungere super godt, god service. Er meget tilfreds med mit køb og priserne! Kan helt sikkert anbefale Teleone til alle der mangler reparation af mobil, tablets mm.
Fremragende service!
Har fået lavet min iPhone 4s skærm og batteri, og det fungerer super fint. Jeg er ovenud tilfreds med deres service og deres arbejde.
Kan helt sikkert anbefale Teleone til alle der søger reparation af iPhone og andre elektroniske midler.
Super service, billige priser og meget venligt personale.
Kan virkelig anbefale Teleone på Vesterbro til alle.
Skulle have lavet ladestikket i min iPhone da det var gået i stykker. Hos andre der kunne klare opgaven kostedes det 600-700 kr, men hos Teleone skulle jeg kun slippe med 400kr. Selvom han var i gang med en anden opgave da jeg kom og indleverede min iPhone, lagde han det til side og begyndte straks på min efter jeg havde fortalt, at jeg havde travlt. ÁUdover at priserne er en del under gennemsnit bliver man mødt med et smil og fantastisk service.
Vil helt sikkert benytte mig af stedet Teleone Vesterbrp næste gang jeg skal have lavet noget.
Fantastisk service!
Ali i filialen på Vesterbrogade er super venlig, servicemindet og leverer varen til en rigtig god pris - vi kommer helt sikkert igen!
Service som i gamle dage!! Service i top!!
Brønshøj, højt hurra!! Bedste service! Helt overvældet over den ekstra gode behandling. Nu er jeg stamkunde og håber snart, jeg smadrer en skærm igen. ;-)
Fantastisk service
Meget imødekommende og hjælpende service! Teleone er den bedste iPhone reparation i Østerbro og kan varmt anbefales til alle!
Venlig og hurtig service på Vesterbro.
Har tidligere fået skiftet min skærm i samme butik. Har nu fået repareret mit strømstik. Utrolig venlig, effektiv og lynhurtig service, hver gang. Kan kun abefales.
Super god service og kvalitet uden sidestykke
Ærligt! Jeg har aldrig fået en så god betjening som butikken i Brønshøj leverede i dag. Det skal lige siges at jeg også har brugt de to andre afdelinger på vesterbro og østerbro og har altid levet op til mine forventninger.
Millioner tak.
Suveræn forretning og koncept.
Super rådgivning
Alt er perfekt
Kærlig hilsen Lone
Var nede hos Ali i dag, på Vesterbro. Skulle have nyt glas i min iPhone. Fik en super service. Jeg fik også et gratis cover, da de ikke havde det jeg ellers søgte, så min telefon var beskyttet indtil jeg fik fat i et cover fra en anden butik.
Fantastisk service - hurtig betjening, god pris og venligt personale.
Fik skiftet en helt smadret skræm på en halv time, imens jeg ventede i butikken. Kom ind fra morgenen af ved selve åbningen og fik valget mellem tre prisklasser og tre kvaliteter af ny skærm. Gik hurtigt, nemt og fik god betjening af venligt personale.
Professionel, perfekt og prisvenligt
Hverken Telenor samt flere iPadreparatører kunne reparere min iPad og min iPad var dømt til døden. Jeg valgte dog at besøge Teleone i Husum, mit sidste håb, som viste sig at være et temmelig godt valg. Topprofessionel og venlig service. iPad'en virker, næsten mirakuløst.
Iphone 5s skærmskift
Flink fyr, god service, hurtigt og fornuftig pris.
Super service
Min første oplevelse med Teleone var ikke god, da den reparation de havde lavet ikke virkede. Men derefter har der været SUPER service - så god så de besøgte mig privat, for at lave min telefon. Bedre service fåes ikke. Kan kun anbefale Teleone til andre.
God betjening og rådgivning
Fik skiftet mit smadrede glas på iphone uden ventetid.
God service og flinke mennesker
Perfekt og hurtig service!
Havde problemer med lyden i min iPhone 6, og Teleone Vesterbro klarede det på 5 minutter!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.