This is supposed to help!!! I used them only once and was SO disappointed...terrible interferences...then a dry voice urging me to get nearer the phone. all in all pretty awful anne-marie
Telecare
Jeg sendte min mobil med posten onsdag d. 28. november og jeg modtog den allerede igen tirsdag d. 4. december, dvs. incl. fragt frem og tilbage tog det kun 6 dage, hvilket jeg slet ikke havde regn... Zobacz więcej
Har sendt min galaxy S4 til reperation 2 gange nu grundet ekko for modtager af opkald når den er på medhør. Begge gange er telefonen kommet retur med det de kalder "opdateret software" og det... Zobacz więcej
Min tlf skulle laves gratis via mobilforsikring, får en regning på 1983kr. Ringer ind, sidder i kø i 33min. Da jeg kommer igennem oplyser jeg skadenr osv og får afvide det ikke passer med imei nr s... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Defekt telefon indsendt, og telefon med nye defekter modtaget
Jeg indsendte min Sony Xperia Z1 Compact til rep. hos Telecare. Telefonen kunne ikke lade og mistede jævnligt signal i kortere perioder.
Efter halvanden uge modtager jeg min telefon tilbage fra Telecare. Dog med 2 nye defekter, som telefonen ikke havde da de modtog den!
Nu virker vibratoren ikke ordentligt og der er ekstrem meget støj på linien for personen i den anden ende.
Derudover havde de i første omgang glemt at sende en lille holder til SIM-kort med tilbage.
Mine bange anelser blev bekræftet :(
At et sådant firma kan forblive åbent, begriber jeg ikke. Men det er vel fordi mange telefonbutikker stavnsbinder kunderne til at benytte Telecare i stedet for et ordentligt værksted.
Telecare er ved at skifte navn til Mobilife. Gad vide om det er fordi de prøver at smide det EKSTREMT dårlige omdømme fra sig, ved at skifte navn.
________________________________________
Update 6/5:
Jeg modtager min telefon tilbage efter et nyt forsøg hos Telecare, og IGEN kommer telefonen tilbage med en ny skavank, som den ikke havde før indsendelse!!
amatør
Telefonen virker ikke, og telecare siger at den ikke fejler noget. Og sådan er det hver gang og hele tiden.
Ukompetent automat arbejde
Jeg hører til en af de alt for mange som har oplevet selfcracking glass på den helt nye Sony Z3 Compact telefon.
Telecare.dk er så det selskab der selvbestaltet agerer dommere for hvordan en telefon er gået i stykke. Dommen udføres som bestillingsarbejde fra rekvirenten (Sony).
Telecare.dk s "arbejde" udføres tilsyneladende som fuldstændigt overfladisk bestillingsarbejde. Når man så retter henvendelse til Telecare.dk for at få et indblik i deres konkrete "analyse" af en skade får man intet svar.
Det kan man så undre sig over... Og dog?!
Pinligt og uprofessionelt, vil jeg mene.
Tilsyneladende klassisk telecare service
Klassisk.. Tvunget af "call me" til at sende min tlf. til reparation hos telecare pga. samarbejdsaftale.. Havde bange anelser efter at have tjekket trustpilot, og det endte på samme måde som så mange andre.. En lille revne i min skærm efter lille fald for en del tid siden, fik skylden for defekt batteri!? Fik dernæst et overslag på 2600 for at få skiftet batteriet - altså næsten det samme som en ny telefon... Forstår ikke at teleselskaber bruger dem, men det må være fordi man uden omkostninger kan fralægge sig alt ansvar!?
Fremragende og hurtig service
Jeg var sandt at sige en kende betænksom ved at overlade min telefon til Telecare efter at have læst anmeldelserne herinde. Men de var lynhurtige til at teste, diagnosticere og ombytte min iPhone 6. Jeg sendte telefonen til dem mandag og 4 dage senere modtog jeg en spritny telefon. Gennnem hele processen var de hurtige med at besvare mails osv. Tak!
Hurtig og effektiv service
Havde en reklamation igennem call me og det gik super hurtigt for dem at se at fejlen var en fabrikationsfejl. Fik to dage efter en ny telefon sendt. Nemt, hurtigt og effektivt! Er meget tilfreds.
Uhyggelig dårligt værksted. Prøv at undå dette fupfirma :-( :-(
Indleverede for 2 uger siden min søns iPhone 6 til Telecare. Årsagen til indleveringen var , at skærmen tydeligvis "klikkede" når man tastede på skærmen. Altså som om skærmglasset havde løsnet sig en anelse. Telefonen er ca. 6 mdr. gammel og har aldrig lidt overlast, eller været tabt. Ingen mærker eller ridser, og altid været opbevaret i Otterbox cover.
Her idag får vi så at vide, at telefonen kan sendes tilbage til os, hvis vi lige inbetaler kr. 280,- , da man ingen fejl har fundet på telefonen. !!!!!!!!
Må siges at være ualmindelig dårligt værksted, som ikke har ekspertise til at finde en fejl, som en hel række mennesker har kunne se fejlen på INDEN den blev sendt af sted.
Og skulle det så vise sig, at telefonen er OK når den kommer tilbage, ja så er det jo stadig svindel, bare for at opkræve kunden for gebyret.
Sagen stopper helt sikkert ikke her, og vi vil gøre alt for at få gebyret tilbage, uanset am der er repareret på telefonen eller ej.
Det her betyder nok, at vi i vores familie er færdige med at købe telefoner igennem teleselskaber, som bruger Telecare som værksted.
betale for ingenting
Fik en ny Samsung tablet i julegave, hvor Sim kort holder var defekt. Telia butikken replikerede fejl fint men måtte betale 200 kr for at telecare skulle kigge på fejlen, som de i øvrigt ikke fandt. De glemte at sende en regning og jeg skulle ned i butikken tre gange Før jeg fik min tablet udleveret.
Svindel
Jeg har min spritnye iPhone6 til rep hos TeleCare, jackstikket til høresnegle har været med ustabil forbindelse lige siden jeg pakkede telefonen ud af æsken. Efter at have ventet nogle dage på RMA papirer samt label fra TeleCare fremsender jeg min iPhone til reperation i Esbjerg.
Efter nogle dage svarer de pr. mail at der har været skidt i iPhonen og en servicemedarbejder efterfølgende har renset den, dette for min regning som jeg venligst skal indbetale for at få iPhonen returneret.
vi kommunikerer frem og tilbage i 4 mails hvor påstanden forbliver at jeg har skylden for at Jackstikket aldrig har virket perfekt.
Træt af det samme monotome svar fra en service koordinator betaler jeg reparationen men inden jeg klikker betal popper lige et nyt gebyr op for ulejligheden. Endelig får jeg lov at fuldføre betalingen og afventer nu min iPhone for herefter at videregive sagen til min advokat.
Magen til uforskammethed har jeg alligevel aldrig oplevet i en service virksomhed!!!
RÅDENSKAB!
Jeg vil råde alle til at gå en stor bue uden om TeleCare, såvel som virksomheder som bruger Telecare som servicecenter! Jeg har haft min et år gamle telefon til reparation hos dem 3 gange, alle gangene har været et helvede, men særligt her sidste gang hvor de har formået at sende min telefon til en anden (!!!!!!!), har klart været den værste. Uvisheden om hvorvidt de har fået systemgendannet min telefon, eller om en fremmed har adgang til alle mine personlige data, samt det at være uden min telefon på nu 12. døgn, uden information om hvornår jeg kan forvente den retur.
dårliget
sendte min iphone 5s og sted for at laver det sagde de at de har testet det i 23 timer og det var ikke noget galt med det det er mega dårliget.jeg vil ikke hvorfor elgiganten,telemor .osv bruge den her firma
Ualmindelig dårlig oplevcelse
Telecare og telecareservice er vel det samme ?
Et godt råd er at holde sig langt væk fra dette firma.
Sendte en 8 måneder gammel Sony mobil til rep.
Firmaet mente, at telefonen ikke virkede fordi den har lidt overlast.
Fik et svar med to muligheder. Den ene er en reparation, der koster mere end en ny mobil og den anden er, at betale et ikke speficeret håndteringsgebyr.
Et uanstændig dårlig behandling. jeg sender jo ikke en mobil til rep. hvis jeg har voldt skade på den.
Hvis jeg kunne give nul eller negative stjerne gjorde jeg dette.
Callme har også et stort problem at de bruge et så firma der pisser på kunderne
En lyssky forretning
Indsendte min iPhone 6 til rep, med en smadret skærm som det eneste problem via Elgiganten.
Jeg får så, efter ca. 1 uge, at vide at de ikke kan ordne den og jeg derfor (hurra!) kan få ombyttet den til en helt ny enhed, dog koster det lige 2500 kr....
Om det er rigtigt eller forkert, har jeg jo som udgangspunkt ingen chance for at vide, men jeg betaler under alle omstændigheder de 2500 kr. og modtager min "nye" enhed.
Da jeg kommer hjem, mærker jeg, at apple-logoet bag på telefonen, "stikker ud" og man let mærker en skarp kant rundt om logoet. Jeg kigger lidt rundt på nettet og finder ud af, at det bestemt ikke er meningen og oftest skyldes en dårlig rep. af enheden.
Derefter tager jeg tilbage til Elgiganten og de medgiver med det samme, at der ikke er tale om en ny enhed og jeg kan få lov at vente endnu en uge på min, forhåbenlig, nye iPhone 6...
Ærlig talt er det pisse ringe og jeg håber så inderligt, at Elgiganten åbner øjnene og tager afstand fra det her møg-firma, som åbenlyst snyder og bedrager størstedelen af deres kunder...
Ignorere fejl og laver en lille opdatering og test.
De forholder sig ikke til fejlene, de kører en 23 timers test og siger der intet er galt selvom den kommer tilbage med præcis samme fejl. De er utrolig langsomme og kigger bare den anden vej og sender iphonen tilbage til kunden.
Amatør firma :-(
Har netop sendt min Iphone 6 plus ind
Det er 3 gang og har siden den 27-1-2015 været uden min Iphone 6 plus, den begyndte periodisk at skratte under opkald Elgiganten. Har 2 gange oplevet og påført på fejl listen
Hver gang den kommer tilbage modtager Elgiganten en regning på opdatering hvilket jeg ikke forstår at de for lov til telefon kan jo ikke blive ved med at blive opdateret for mig virker det som om de bare skal tjene så mange penge som muligt unden at afhjælpe kunden problem
Kan ikke på nogen måde anbefale at bruge tele Care det er et amatør selvskab
opdate 24.02.2015
har lige modtaget min telefon igen i dag og forstår ikke sådan et firma
kan leve af kunder, på den måde de behandler deres kunder
de har nu!! 3 gange kræve for at lavet opdatering så mange opdateringer kan der ikke være på så kort tid. de skulle heller rettet fejlen i stedet for at sende telefonen frem og tilbage, det virker som om telecare.dk bare er noget der lever af at skovle penge ind i stedet for at finde fejlen og rettet den
heldigvis for mig er Elgiganten så gode at de løser problemet
håber aldrig at jeg skal i kløerne på telecare.dk og føler med alle de andre der må lide under
der er ikke engang så voksen at de svare på kritik
Mega hurtigt arbejde
Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Læste anmeldelserne herinde, som gjorde mig lidt urolig, men der er ikke en finger at sætte på det arbejde, de har udført for mig. Hele processen gik virkelig hurtigt - og ikke mindst leveringen. (y)
Alt i top
Jeg har et par gange haft lidt forskelligt til service hos Telecare, først en iPhone, og nu her senest en iPad som kun havde 11 dage tilbage på reklamationen, og hjemknappen var holdt op med ar virke. Samme dag som jeg fejlmeldte iPad'en hos 3, modtog jeg pakkelabel, og med mulighed for at sende den via pakkeboksen, så var den afsted samme dag. Postdanmark var et par dage om at levere den, men allerede på dagen for TC havde modtaget iPad'en, havde de kigget på den, og bestilt en erstatning. Dagen efter var den sendt afsted, og så lidt venten på postdanmark igen. Så inden for 1 uge var den ombyttet. Jeg er yderst tilfreds med den service der har være tilbudt, og informationerne løbende har været super.
Blandede meninger...
Hold da op, det er godtnok broget, hvad folk oplever. Man bliver da mildest talt i tvivl om det er samme firma, eller om de forskellige teleselskaber/telefonproducenter stikker forskellige retningslinier ud til TC.
Sidst min HTC One var sendt ind (lav lydstyrke i højttaler), fik jeg mail fra Telmore om, at værkstedet havde modtaget min pakke Fredag d. 06-12-2013 kl. 09:28 og endnu en mail om at produktet var sendt retur (enhed ombyttet) samme dag kl. 14:57. Modtog den nye telefon om mandagen. Det kan man da kalde hurtig ekspedition.
Nu har jeg lige sendt telefonen ind igen med samme fejl (TC har modtaget den d.d). Glemte desværre at vedlægge reparationssedlen, hvad gør man så? Ringer til kundeservice selvfølgelig. Det tog lidt tid at komme igennem, 19 minutter, inkl. tiden det tog at tale med en sød og hjælpsom pige i den anden ende - Reparationssedlen er nu mailet til kundeservice.
Ventetiden på telefonerne kunne være kortere, men det var da til at overleve, trods alt.
Jeg følger op på denne, når der er nyt i sagen - Indtil videre er det da gået helt godt.
Fupforetagende
Min far har indleveret en Samsung-mobiltelefon til reparation under garantien. Vi blev oplyst om, at batteriet var hævet og ikke omfattet af reklamationsretten i mere end 6 måneder. Dette er ikke korrekt! Som det tydeligt fremgår af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens side, er der altid to års reklamationsret på hele produktet – også på batteriet. Reklamationsretten omfatter naturligvis ikke almindelig slitage, men jeg mener ikke, at det er et udtryk for almindelig slitage, når batteriet er hævet. Vi får tilsendt et prisoverslag, hvor arbejdsløn udgør 80 kroner, reservedele (selve batteriet) udgør 216 kroner og moms udgør 74 kroner. Det samlede prisoverslag er altså 370 kroner inkl. moms. Telecare oplyser at yderligere reparationer kan udføres under reklamationsretten. Når jeg undrende spørger ind til arbejdslønnen forbundet med at skifte et batteri i en mobiltelefon, så henviser den første medarbejder til arbejdet forbundet med at splitte telefonen ad – på trods af, at den allerede er splittet ad, som led i en reparation under reklamationsretten. Jeg spørger så, om jeg ikke bare kan købe et løst batteri og selv sætte batteriet i – frem for at betale en tekniker 100 kroner i arbejdsløn for at gøre det. En anden medarbejder kommer til undsætning og forklarer, at der også er noget arbejde forbundet med at konstatere at batteriet er defekt. Da en mobiltelefon kan være svær at undvære vælger vi modvilligt at betale de 370 kroner. Alternativet ville være at betale et håndteringsgebyr for at få telefonen udleveret eller at bruge lang tid på at køre en sag. Da vi kommer hjem konstaterer vi, at der ikke sidder noget batteri i telefonen. Det viser sig, at batteriet ligger løst i kassen – og altså ikke engang er sat i telefonen.
Min egen HTC-telefon har ligeledes været indleveret til reparation hos Telecare under garantien. Telefonen blev indleveret den 29. december 2014 og kunne afhentes den 20. januar 2015 – mere end tre uger senere – efter at jeg adskillige gange havde rykket for det. Da jeg indleverede telefonen til reparation fik jeg oplyst at den forventede reparationstid var cirka 10 dage. Jeg mener, at det er helt urimeligt, at reparationstiden er så lang, jævnfør en artikel på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens side:
"Reglen er, at en reparation efter reglerne i købeloven skal ske inden for rimelig tid. Hvad der er rimeligt vil afhænge af, hvilken vare der er tale om, og hvor kompliceret fejlen er.
Når det gælder en mobiltelefon, som det kan være svært for forbrugeren at undvære, vil en rimelig tid for en reparation typisk være maksimalt 14 dage."
Jeg vil ikke anbefale andre, at benytte Telecare.
2 måneder og stadig ingen iphone
De har nu brugt 2 måneder på at OMBYTTE en iphone 5, i den periode har de så sendt os 2 stk "nye" som hellere ikke virkede...
Og kundeservice er så ubehøvlet/flabet.
Ærgelig at vores teleselskab bruge dem, kunne personligt aldrig selv finde på at bruge selvskabte!