Advarsel til (Kundepolitik-ordning) at Kreditere pengene retur fra Tele-hjemmesiderne - som er f.eks fra Telia eller Yousee. DVS: Danmarks platform-måde at returnere... Zobacz więcej
Det samme mobilbatteri købt i Batteribyen.dk kostede under det halve , leveret på min adresse. Hilsen Helge Pedersen.
Reakcja na opinię
Jeg er virkeligt skuffet! Jeg bestilte min vare lige op til jul, og var godt klar over jeg nok først ville få den til nytår. Jeg har INGEN information fået, før jeg skrev og spurgte til min vare, d... Zobacz więcej
altså pengene er trukket men varen er ikke kommet.. så det er virkelig en skidt handel
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi har 95% af alt vores tilbehør på lager og kan derfor levere fra dag-til-dag. KlingTech Tele-Online ApS har eksisteret i mere end 10 år og solgt kvalitetsvare på internettet til tusindevis af forbrugere i hele Danmark. Det betyder vi har en stor ekspertise, både før købet men også i supporten efterfølgende. Vi sælger mange forskellige produkter bl.a. smartphones, Brodit, GPS navigation, bil-kontor, Possio fax, flådestyring og meget mere.
Flensborg Landevej 22, 6200, Aabenraa, Dania
- besked@klingtech.dk
- www.tele-online.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super betjening
Alt er gået hurtigt og præcist super service og hurtig levering
excellent service
Her handler jeg igen, og anbefaler det til andre super service
Nemt, hurtigt og professionelt - kan det være så svært :-)
Det var Nemt, hurtigt og professionelt - kan det være så svært :-) at betjene os professionelt. Tak for det
Alt i alt meget tilfredsstillende
Varen kom hurtigt og levede op til alle forventninger. Vil handle dér igen hvis jeg behøver.
Hurtig og venlig betjening
Jeg hentede selv varen i åbenrå. Der mødte jeg en meget venlig og hjælpsom kvinde. Jeg skulle lige have noget mere med, og det fik jeg i løbet af få minutter. Hun vidste hvad hun havde med at gøre. Perfekt. Der handler jeg igen.
God og hurtig service
Havde længe ledt efter et godt cover til min nye Nokia Lumia 920, men fandt det først hos Tele-Online.dk. De var først med ordentlige produkter til en ny telefon og det viser, at de er fremsynet og med på noderne. Coveret kom indenfor 2 dage, selv om det var jul. Her handler jeg helt sikkert igen.
Kan klart anbefales
En af de hurtigste handler jeg har foretaget mig.
Havde varen allerede dagen efter bestillingen.
Bruger gerne Tele-Online igen en anden gang.
Fejlfri produkt tilsendt hurtigt - mere vil jeg ikke forlange
- og til en overkommelig pris...
En usædvanlig hjælpsomhed.
I områder med dårlig mobildækning kan en retningsbestmt forstærkning måske løse problemet. Ofte kan det kun være en fysisk praktisk afprøvning, som kan vise muligheden. Her viste Klintech TeleOnline Aps sig at være en usædvanlig god samarbejdspartner - både hvad angår hjælpsomhed omkring teknikken og omkring det økonomiske. At vores signal desværre var så lille, at det efter forstærkningen stadig ikke kunne anvendes, er kun ærgerligt, så handelen derfor måtte gå tilbage. Men også her viste firmaet stor forståelse og venlighed. Så: TAK SKAL I HAVE!
Det bedste som er sket for mobilbredbånd
Klingtech har gjort livet meget nemmere for os som bor i udkants Danmark.Vi kunne slet IKKE få internet på vores hjemme adr. så vi købte et mobilbredbånd som vi så havde med os når vi kørte hjemmefra, dette var træls og besværligt og til stor irritation for alle.Vi læste en avis artikel om bedresignal.dk ringede der til fik en snak med ejeren som ikke ville love alt for meget men vi kunne altid få vores penge tilbage hvis antennen og routeren ikke kunne trække signal hjem til os.Vi brugte meget tid og var flere gange ved at opgive men vi fandt koordinationer på sende master i vores område og så hvor store de var vi valgte at gå efter en mast som er små 7km væk. med vores til formålet indkøbte kompas og udregning fra en god ven kunne manden kravle de 7 m op ad skorstenen sætte antennen fast dreje i den rigtige retning, imens jeg lavde hastighedstjek. De var ikke hurtige 0,22 i download, MEN vi var på NETTET.efter et par dage havde antennen og routeren fundet 3g så nu downloader vi 4,22 og kan være på nettet begge 2.Poul hos Klingtech har været en kæmpe hjælp og han mistede aldrig tålmodigheden med mig selv om jeg er noget fatsvag.
Hurtigt, nemt og enkelt
Bestilte min vare om eftermiddagen, og næste dag om formiddagen havde jeg min vare i postkassen. Blev godt opdateret med mails på, hvor langt min ordre var. Så alt i alt en dejligt oplevelse.
Skulle have ny telefon og bestilte hos Tele-Online.dk
Nem og bekvemt. Helt tilfreds.
Perfekt - som nethandel skal være
Alt gik bare som det skulle - det var både betaling og en hurtig levering
Professionelt
Havde brug for lidt assistence inden køb. Den fik jeg. Præcist som det skal være fra et professionelt firma. Dette er mit andet køb ved dem. Det er i orden!