Advarsel til (Kundepolitik-ordning) at Kreditere pengene retur fra Tele-hjemmesiderne - som er f.eks fra Telia eller Yousee. DVS: Danmarks platform-måde at returnere... Zobacz więcej
Det samme mobilbatteri købt i Batteribyen.dk kostede under det halve , leveret på min adresse. Hilsen Helge Pedersen.
Reakcja na opinię
Jeg er virkeligt skuffet! Jeg bestilte min vare lige op til jul, og var godt klar over jeg nok først ville få den til nytår. Jeg har INGEN information fået, før jeg skrev og spurgte til min vare, d... Zobacz więcej
altså pengene er trukket men varen er ikke kommet.. så det er virkelig en skidt handel
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi har 95% af alt vores tilbehør på lager og kan derfor levere fra dag-til-dag. KlingTech Tele-Online ApS har eksisteret i mere end 10 år og solgt kvalitetsvare på internettet til tusindevis af forbrugere i hele Danmark. Det betyder vi har en stor ekspertise, både før købet men også i supporten efterfølgende. Vi sælger mange forskellige produkter bl.a. smartphones, Brodit, GPS navigation, bil-kontor, Possio fax, flådestyring og meget mere.
Flensborg Landevej 22, 6200, Aabenraa, Dania
- besked@klingtech.dk
- www.tele-online.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
et dejligt firma at handle med...
de hjælper, undersøger og ringer tilbage med relevante oplysninger og ikke mindst... de overholder aftaler til punkt og prikke :-)
God Web overskuelig og let at bruge
God Web side meget overskuelig og let at finde det man ønsker
Extrem hurtig levering med post Danmark inden for 24 timer.
Varen var ok og svarede til beskrivelse og billeder.
Købte en ekstern antenne til mobil telefon for at forbedre modtagelse af TDC 3G data.
Sælger advarede om at det ikke altid kunne hjælpe.
I mit tilfælde var der ingen forbedring, og jeg afleverede udstyret uden problemer og fik alle pengene retur.
Problemfrit
Jeg ventede forholdsvis længe fra jeg bestilte til mailen om at varerne var afsendt kom. Det ville være rart med en begrundelse, jeg gik bare ud fra at der var ferie
telefonbetjeningen er helt i top
perfekt betjening og dejligt at jeg kunne afhente varerne på firmaadressen
Altid tip top service.
Jeg har efterhånden handlet hos Tele-Online en del gange og deres service og imødekommenhed gør, at jeg bliver ved med at handle hos dem.
Hos Tele-Online.dk handler jeg meget gerne igen :-)
Skulle bruge et usb-kabel til min telefon. Søgte på google og fandt Tele-Online, som havde hvad jeg skulle bruge til en yderst rimelig pris. Bestilte og fik straks både en ordrebekræftelse og en meddelelse om, at den bestilte vare allerede var undervejs. Modtog dagen efter mit kabel, som fungerer helt perfekt. Super service - her handler jeg meget gerne igen.
Supersej
Super og hurtig handel,og leveringen var lige så hurtig,jeg handler der igen
Super service og hurtig levering
Super service, jeg fik bestilt et forkert cover til min samsung telefon.
Da jeg kontakret firmaet fik jeg det byttet, og modtog det næste dag.
Super hurtig ekspedition og hjælpsomt presonale
Super levering
Bestilte lader til TomTom Lørdag fik bekræftelse på afsendelse samme dag
og leveret her mandag morgen med posten.....
Flot !!!
Hurtig levering, god information
Der gik meget kort tid fra jeg bestilte til jeg modtog en bekræftelse og dagen efter var varen ankommet. Fik hurtigt Track and Trace mail så jeg kunne følge den.
Rigthig god service
Jeg har kun haft positive oplevelser af at købe telefon, levering og service har været i top, og telefonen fungerer godt og er nem at betjen
For dyrt
Hilsen Helge Pedersen.

Odpowiedź od Tele-Online.dk
Hurtigt og nemt.
Jeg bestelte mandag aften, det blev sent Tirsdag morgen og jeg stod med det i hånden Onsdag morgen. Kan helt klart anbefales
Hurtig og korrekt
Det bestilte blev sendt med det samme og modtaget næste dag. Alt som det skulle være.
Hurtig og perfekt handel
Jeg har været meget tilfreds med handlen og vil helt sikkert handle med jer igen.
Mange hilsner
Lone Vith