Technozom Recenzje 112

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Defect met foutcode op de step. Meer dan een week geleden een mailtje gestuurd naar het "support" emailadres en na een reminder nog steeds geen reactie. Ik beoordeel een bedrijf hoe deze omgaat met k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Een groot assortiment met uitbreide opties. Uitstekende leveringsvoorwaarden. Geweldige prijzen. Technozom zijn kampioenen! Ik kocht Techno pro met 10AH accu en Techno Lite blauw voor een zeer goede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle professionele herstelling De geleverde e-step kon kort na ontvangst niet meer worden opgeladen - was kortsluiting in ons huis. Eerst proberen op te lossen door resetten waarvoor we duidelijke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca skuterów
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Napisane przez firmę

Vrije tijd, winkelen of naar het werk gaan – Als je op zoek bent naar een slimme en efficiënte manier om te reizen is de splinternieuwe Techno E-Scooter iets voor jou. Breng de Techno moeiteloos naar snelheden tot 25 km/u. De schokdemping aan het achterwiel zorgt voor maximaal rijcomfort, terwijl het dubbele antiblokkeersysteem een veilige remweg verzekert. Pas het kleurrijke omgevingslicht van de Techno aan op jouw persoonlijke stijl en val op onderweg! Op dit moment is de Techno eigenlijk de meest complete E-scooter/E-step die er te koop is. Zeker ook als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Defect met foutcode op de step

Ik beoordeel een bedrijf hoe deze omgaat met klanten ná de verkoop, nou bij deze slecht dus ..

19 stycznia 2026

Beste Rob,

Op 10 januari heeft u eerst contact met ons opgenomen via WhatsApp. Daar hebben wij u gevraagd om uw bestelnummer, maar hierop hebben wij geen reactie ontvangen. Omdat uw case via WhatsApp was aangemaakt, was deze niet direct zichtbaar in ons e-mailsysteem. Daarom heeft u het antwoord per e-mail later ontvangen.

Later die dag heeft u alsnog een e-mail gestuurd; dit beschouwen wij als een dubbele case. Ook via Trustpilot hebben wij om uw gegevens gevraagd, zonder ontvangst van een bestelnummer.

Hierdoor moeten wij ervan uitgaan dat er geen bestelling bij ons of onze partners is geplaatst en is het onduidelijk waar het product vandaan komt. Onze klanten hebben altijd prioriteit; bij producten die via bijvoorbeeld Marktplaats zijn gekocht, kunnen wij zonder duidelijke informatie beperkt helpen.

Wij denken graag mee en kunnen eventueel geschikte onderdelen leveren zodra wij de juiste productinformatie ontvangen.

Wat een goede service

Wat een goede service! Toen ik de step uit de schuur haalde kwam ik erachter dat het kapje van mijn achtelamp miste. Balen! Ik heb een email verzonden met de vraag of ik een nieuw kapje kon kopen. Ik kreeg vrij snel bericht dat ze die wel voor mij hadden en of ik mijn adresgegevens wilde doorgeven. Vandaag heb ik een nieuw kapje ontvangen. En wat je bijna niet meer ziet in deze tijd is dat hij volledig kostenloos was. Dat is pas service! Dank jullie wel! Wij gaan weer veilig kilometers maken. 😊

11 października 2025

Tevreden

Step ter reparatie aangeboden. Ontvangst vriendelijk. Communicatie met watts app goed en duidelijk. Onderzoek en eerst een prijsopgave en vervolgens met enkele werk dagen klaar. Drie maanden garantie. Top.

10 października 2025

Super Service!

Super Service!
Step 2 jaar geleden gekocht via bol.com
Zelf hebben we niet goed voor de batterij van de step gezorgd, waardoor kapot. Contact via bol, met technozom opgenomen. Snelle positieve reactie; stuur maar op, wij monteren de batterij wel. Kosten incl verzenden 100,- Helaas had ik de verpakking niet meer, dus provisorisch geknutseld. Ik ontving de step weer snel. Extra cadeautje een tas. Ook was het afgebroken achterstuk vervangen, hoewel niet op gerekend!
Echter door verzending via dhl heen-weer was het display niet meer te lezen. Weer snel persoonlijk contact. “We komen direct de step repareren”. Inderdaad! Maar wat een verrassing: ik heb vandaag 26-09-2025 een nieuwe nieuwer model step gekregen want het display kon helaas niet worden gemaakt.
Super dus deze service van Technozom en wat een lekkere elektrische step!!

26 września 2025
Oceniono na 4 z 5

reparatie step

heb de step bijna nu jaar en had wat verschillende mankementen, heb de step laten repareren door Technozom zelf, heb deze wel zelf naar de werkplaats gebracht omdat het bij mijn in de buurt is. Zeer snelle en goede reparatie, op vrijdag gebracht en op maandag klaar. zeer goed after service, ben zeer tevreden

9 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos hoe je behandeld wordt na…

Waardeloos hoe je behandeld wordt na betaling, Fatbike met volle accu kan je geen 20 km ver mee fietsen, garantie ja tot je betaald heb en met klachten hebben ze overal smoesjes voor, kapotte acculader 3 maanden op een ander moeten wachten nu is accu slecht er is 120 km met de fiets gereden moet ik de accu opsturen en wie weet wat ik terug krijg en wanneer, is een Rus en die hebben niks op met Nederlanders!!! Niets kopen daar.

12 kwietnia 2025

Beste Jan,

Wij vinden het jammer dat u ervoor kiest om uw onvrede op deze manier te uiten en daarbij ongefundeerde en persoonlijke beschuldigingen te doen. Graag zetten wij de feiten duidelijk uiteen:

Op 27 december heeft u ons geïnformeerd dat de oplader niet werkte. Normaal gesproken dient een oplader eerst bij ons te worden aangeleverd voor onderzoek, zodat vastgesteld kan worden waar het probleem ligt. Om het proces voor u te versnellen, hebben wij hierop een uitzondering gemaakt en direct een nieuwe oplader bij onze leverancier besteld en kosteloos naar u verzonden, zonder voorafgaand onderzoek.

De fatbike is bij overdracht in uw aanwezigheid volledig gecontroleerd, inclusief de oplader. Alles functioneerde correct op dat moment. Het is daarom niet uit te sluiten dat het probleem extern is ontstaan, bijvoorbeeld door een elektrisch probleem, overspanning of een defect stopcontact.

Bij de eerste fatbike was geen sprake van een technisch defect, maar van losgeschoten bekabeling (achterlicht- en motorkabel), vermoedelijk ontstaan bij het in- of uitklappen van de fiets.

Ondanks dat dit geen garantiegeval betrof, hebben wij u kosteloos een alternatief aangeboden: een showroommodel in perfecte staat. Hiermee bent u akkoord gegaan.

Wat betreft uw huidige melding over de accu:
Om vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een defect of capaciteitsprobleem, moet de accu worden onderzocht door onze leverancier. Dit is een standaard garantieprocedure die voor alle klanten geldt, zonder uitzondering. Zonder deze inspectie kunnen wij geen nieuwe accu verstrekken. Uw verzoek om een omruiling aan huis zonder onderzoek kunnen wij daarom niet honoreren.

Tot slot willen wij benadrukken dat:

Beschuldigingen over nationaliteit of afkomst volledig nergens op slaan en niet relevant zijn.

Wij zijn een legaal geregistreerd Nederlands bedrijf en handelen volgens de geldende Nederlandse en Europese garantievoorwaarden.

De door ons aangeboden oplossing is volledig standaard: bij elke fietsenwinkel zou in een vergelijkbare situatie eerst technisch onderzoek plaatsvinden voordat er tot vervanging wordt overgegaan.

Daarnaast constateren wij dat dezelfde beoordeling ook onder een andere account is geplaatst. Dit is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Hiermee worden niet alleen onze bedrijfsvoorwaarden, maar ook de richtlijnen van Trustpilot geschonden. Dergelijk misbruik van het platform kan voor de betreffende gebruiker juridische en financiële gevolgen hebben. Wij hebben dit intern in behandeling genomen en laten dit verder beoordelen.

Degelijke elektrische step!

We hadden 2 elektrische steps besteld en werden snel geleverd! Tijdens het uitpakken kwamen we erachter dat 1 step het niet deed. Na goed contact met de klantenservice werd er direct een nieuwe opgestuurd. Top service gewoon!

31 lipca 2025

Rijbereik trekt op niks

Hoe kan het dat de batterij zo snel leeg gaat, ik rij er nog geen 10 minuten mee en er staat al dat er nog maar 3/5 barretjes aanwezig zijn. Dacht dat ik veilig en leuk naar school zou kunnen gaan. Niet dus!!!

Update: daar gaat al mijn spaargeld😂

Wa een sch*t step

7 czerwca 2025

Beste by Tolga Yildirim,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je zoveel problemen ervaart met het rijbereik van je step. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral als je verwacht had er veilig mee naar school te kunnen gaan.

We hebben eerder om aanvullende informatie gevraagd om het probleem goed te kunnen beoordelen, maar hebben hier nog geen reactie op ontvangen. Daarnaast kunnen we volgens de door u opgegeven naam geen klant vinden en heeft u ook geen bestelnummer doorgegeven. We hopen dat u daadwerkelijk een klant bent, zodat we u verder kunnen helpen.

Zou u ons alsnog de juiste gegevens kunnen sturen? Dan kunnen we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we dit het beste kunnen oplossen.

We waarderen uw geduld en begrip en hopen snel een oplossing te vinden, zodat u weer plezierig en veilig kunt rijden.

Probeer contact te krijgen

Probeer contact te krijgen, maar het blijft stil aan de overkant. Jammer heb alleen een vraag over een product zodat ik dat kan bestellen

14 kwietnia 2025

Beste Davina,

Dank voor uw bericht. We zien in ons systeem dat u uw e-step al gerepareerd thuis heeft ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben over het product of een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan helpen we u daar uiteraard graag bij.

Oceniono na 1 z 5

Product stuk en slechte service

Step is na een maand kapot gegaan, na lang overleg kwam er uit dat ik het product maar gewoon moest terugsturen. Niet wetend of ik mijn geld terug zou krijgen, of dat het ging om een reparatie. De service is enorm slecht en ze reageren traag en met korte antwoorden. Reviews op de website lijken wel nep, zijn niet terug te vinden op google of op trustpilot. Ook kan je ook niet zelf op de website een review achterlaten. Koop hier niet, het is alleen maar gedoe. Amateurs.

27 listopada 2024

Beste Vincent,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw aankoop en de bijbehorende service. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is.

Na controle blijkt dat het product niet direct bij ons is aangeschaft, maar via Bol.com bij een partner. In dergelijke gevallen is de betreffende partner verantwoordelijk voor de afhandeling van service- en garantievragen. We vinden het jammer dat u niet de ondersteuning heeft ontvangen die u verwachtte en waardig bent.

We raden aan om contact op te nemen met de partner via Bol.com om duidelijkheid te krijgen over de status van uw retourzending en de verdere afhandeling. Indien u hierbij tegen problemen aanloopt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder waar mogelijk.

Wat betreft de reviews op onze website: we hechten veel waarde aan transparantie en eerlijke feedback van klanten. Als u specifieke vragen of opmerkingen heeft, horen we dat graag, zodat we onze service verder kunnen verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat uw kwestie snel naar tevredenheid wordt opgelost.

ONBETROUWBAAR, ROT PRODUCTEN, GEEN SERVICE,

Wij kochten een elektrische step fiets voor onze dochter, na 34 ging het kapot. Nu twee maanden verder nog niets opgelost, als ik ze schrijf over de kapotte stepfiets, zeggen ze stuur het terug, en je krijgt het na 6 weken terug. Deze gasten snappen echt niet dat je een stepfiets koopt om te fietsen, zij hebben zelf aangeboden dat ik het zelf moet repareren, dit lees ik nu uit de ervaring van veel klanten. Wij hebben voor dit waardeloze product 300,- euro uitgegeven en hij staat nu in de schuur. Leuk toch, zij ondernemen helemaal niets, wel geld aftroggelen van klanten en klanten aan hun lot overlaten, dit bedrijf is onbetrouwbaar, ik snap ook niet dat bol.com zaken met deze gasten doet, zo maken ze ook de reputatie van bol.com kapot, ik lees nu ook uit de ervaringen van mensen dat het opsturen geen zin heeft, want het product komt nog ernstiger terug dan hoe het was, deze gasten hebben geen fatsoen, behandelen klanten als vuil, weten niets van hun plichten als verkopers, ik koop NOOIY IETS BIJ DEZE GASTEN, U BENT GEWAARSCHUWD.

29 listopada 2024

Beste ap gad,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat deze situatie erg frustrerend voor u moet zijn, en we willen u daarvoor onze oprechte excuses aanbieden.

Na controle blijkt dat dit product niet direct bij ons is aangeschaft, maar via Bol.com bij een van onze partners. Hierdoor verloopt de afhandeling van service- en garantiekwesties via deze partner. We begrijpen dat uw contact met Bol.com tot nu toe niet heeft geleid tot een oplossing, en dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Om u verder te helpen, raden we aan om contact op te nemen met de betreffende partner via Bol.com en alle beschikbare informatie, zoals het serienummer, door te geven. Mocht u hierbij tegen problemen aanlopen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag samen hoe we u alsnog kunnen ondersteunen.

We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze processen en samenwerking met partners te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld.

This company are even worse

This company are even worse

3 września 2024

Dear Anthony Ella,

Thank you for your feedback. Upon reviewing our records, we could not find any purchase associated with your name or account in our system. Additionally, as our company does not offer products or services in Switzerland, it appears there may be a misunderstanding.

We also noticed that this account has only posted two reviews, both containing the same text directed at different companies at the same day. This suggests the account may not be authentic. If you believe this review was submitted in error, or if you have genuine concerns to discuss, please feel free to contact our customer service team. We are always here to assist.

Kind regards,

Aardige Medewerker

Eenmaal binnengekomen, kreeg ik alle informatie die ik wou. Een aardige werknemer beantwoorde alles, gaf ons een proefrit. Daarna nog helpen met inladen. Echte aanrader.

8 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej