Techniekwebshop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Pas spullen gekocht hellaas iets anders dan op foto binnen gekregen. Foto's komen dus niet overeen met wat ze verkopen. Krijg als antwoord had u de tekst maar moeten lezen en daarmee is het dus af.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er was transportschade ontstaan wat probleemloos en zeer snel is verholpen zowel het contact als de afhandeling was prettig en voldeed aan alle verwachtingen. Ook zijn prijzen zeer concurrerend. Na af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bewertung 5 Sterne für euch, Top Ich hatte eine gute positive Erfahrung mit eurem Webshop / Website, Top Kontakt mit dem Kundenservice hatte Ich nicht, bin mir aber sicher der ist auch Top Euer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De vlakstekkers voor schroefmontage waren heel moeilijk te vinden. Uiteindelijk vond ik via Chat GPT dit adres. De service was zeer snel en het waren ecxact de vlakkerstekkers die ik zocht. Harttelijk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia akcesoriów samochodowych

Napisane przez firmę

Ben je een professional of doe-het-zelver en op zoek naar gereedschap, machines of onderdelen? Dan ben je bij Techniekwebshop.nl aan het juiste adres met het grootste technische assortiment van Nederland!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 99

Napisz recenzję

Snel geleverd.

Na wat onduidelijkheid over de levertijd van een expansievat is deze toch snel geleverd.
De levertijd werdt steeds uitgesteld.
Wat meer duidelijkheid over de reële levertijd zou wenselijk zijn maar uiteindelijk ben ik toch tevreden.
Het terug koppelen van de chatrobot naar een fysieke medewerker verliep wel goed.
Maar direct telefonisch contact met de klantenservice zou wel prettiger zijn.

18 lipca 2026

Beste Arnold,

Bedankt voor uw review en voor uw eerlijke feedback.
Fijn om te horen dat uw bestelling uiteindelijk snel is geleverd en dat u tevreden bent. We begrijpen tegelijk dat de onduidelijkheid en het uitstellen van de levertijd niet prettig zijn geweest.
Uw opmerking over duidelijkere communicatie over de reële levertijd en directer contact met de klantenservice nemen wij mee. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Bestellen betalen gaan makkelijk verzenden duurt al 3.5maand

Bestellen betalen gaan makkelijk
Wacht al 2.5maand op een luchtbalg die nog weer een maand is vertraagt onder tussen al 3x verzenddatum gewijzigt
Digitale klantenservice werkt niet
Die snapt niet dat ze geld beter terug kunnen storten en anuleren

17 lipca 2026

Beste Wilfred van der Laan,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling zo lang op zich heeft laten wachten en dat de verzenddatum meerdere keren is aangepast. We begrijpen dat dit erg vervelend is geweest. De annulering en terugbetaling zijn inmiddels verwerkt. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Netjes en op tijd geleverd.zeer goed…

Netjes en op tijd geleverd.zeer goed verpakt vanwege het fragile onderdeel.

4 lipca 2026

Beste Ronny van Loon,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en op tijd is geleverd en dat u de zorgvuldige verpakking waardeerde. We besteden extra aandacht aan kwetsbare onderdelen, dus het is leuk dat dit is opgevallen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben onder de indruk van de Webshop…

Ik ben onder de indruk van de Webshop maar was verbaasd dat ik daar een mooie speelgoed auto voor mijn kleinzoon kon vinden. Ik kwam op de Website terecht op zoek naar speelgoed online.
Na bestelling verliep alles zoals aangekondigd, zelfs sneller. Dat geldt ook voor PostNL. En alles zonder contact met klantenservice.
Dus 5 op een schaal van 1 tot 5 !

Willem Beekman

16 czerwca 2026

Beste Willem,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze webshop. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bestel hier niet!

Mensen, bestel hier niet! Product besteld, maar paste helaas niet. Netjes geretourneerd, maar retour werd afgewezen omdat het 'gebruikt zou zijn'. Hier was niets van waar en ze weigerden te onderbouwen wat er dan mis zou zijn met het geretourneerde product. Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Uiteindelijk moeten dreigen met het indienen van een klacht bij het keurmerk waarbij ze aangesloten zijn en het maken van een melding bij ACM. Daarna werd er snel gehandeld en werd het geld snel teruggestort. Zo jammer van ieders tijd! En het levert de webshop ook nog een negatieve review op... Wees gewaarschuwd!

Beste M.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat het retourproces en het contact met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wanneer een geretourneerd product bij ons binnenkomt, beoordelen wij het zorgvuldig op de retourvoorwaarden. In uw geval is de retour in eerste instantie afgewezen op basis van de bevindingen bij de controle. We begrijpen dat u het niet eens was met deze beoordeling en dat dit tot frustratie heeft geleid.

Naar aanleiding van uw contact hebben we de situatie opnieuw bekeken en uiteindelijk besloten het aankoopbedrag alsnog aan u terug te betalen. We vinden het jammer dat dit proces langer heeft geduurd dan wenselijk en dat u onze communicatie als onvoldoende heeft ervaren.

Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze processen en communicatie verder te verbeteren. We hopen dat we hiermee kunnen voorkomen dat vergelijkbare situaties zich in de toekomst voordoen.

Oceniono na 2 z 5

slecht ervaring - gecorrigeerd na annulatie

slecht. Bestellen van stukken lukt perfect en betalen ook natuurlijk . Maar spullen geleverd krijgen niet . reactie : De levertijd van je bestelling op dit moment helaas onbekend voor ons. Thats it. Bizar dat men dat pas te horen krijgt als alles betaald is .. Typisch.
aanpassing: Na contact die de firma nu met mij gelegd heeft op basis van deze review, werd de koop geannuleerd , en dit wel op correcte wijze . Dat op zich is ok dus . Heeft echter geen invloed op
foute info tijdens verkoops/leverproces .

25 czerwca 2026

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen dit graag voor u uitzoeken en u verder helpen. Helaas kunnen wij op basis van deze review niet achterhalen om welke bestelling het gaat, omdat er geen naam of ordernummer is vermeld.

Wilt u ons een e-mail sturen naar info@techniekwebshop.nl met uw naam en ordernummer? Dan kijken wij direct wat de status van uw bestelling is en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Goede en betrouwbare shop

Goede en betrouwbare shop! Problemymet levering fantastisch opgelost! Een zeer klantgerichte houding.

Beste Wilhelmien,

"Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je onze service als goed en betrouwbaar hebt ervaren. We vinden het belangrijk om eventuele problemen snel en klantgericht op te lossen, dus het doet ons goed dat je tevreden bent met de afhandeling van de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!"

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en correct gewerkt.

Duidelijk, voordelig en stipt afgeleverd.

Beste Henk,
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat alles duidelijk verliep, dat u tevreden bent over de prijs en dat de levering stipt is uitgevoerd. We waarderen uw positieve feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Het benodigde onderdeel elders niet…

Het benodigde onderdeel elders niet kunnen vinden, bij deze webshop met hun zoekfunctie direct gevonden, de levering is daarna volgens planning gegaan.
Prima dus.

27 maja 2026

Beste Vincent,

Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je het benodigde onderdeel via onze zoekfunctie snel hebt kunnen vinden en dat de levering volgens planning is verlopen. Daar doen we het voor! Veel succes met je project en graag tot een volgende keer bij Techniekwebshop.nl. 😊

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring met het bedrijf

Zeer slechte ervaring met het bedrijf. Ik had netjes een Hazet ontgrendelsetje besteld met 3 weken levertijd.
Na 3 weken werd er 1 ontgrendelaar geleverd en geen setje. Kontakt opgenomen via de mail en daar zeiden ze dat het een ander nummer was. Onzin ik had foto’s met omschrijvingen van hun. Inmiddels was hun prijs ook drastisch gestegen.Ik zei dat het setje alsnog opgestuurd moest worden voor de oude prijs maar dat deden ze niet.
De hele kwestie is niet naar tevredenheid opgelost.

21 maja 2026

Beste Marinus,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben uw melding nogmaals nagekeken. Het artikel dat u heeft besteld was artikelnummer 9ZMJWW met artikelcode 6242346. Dit artikel betreft één ontgrendelingsgereedschap en niet de complete set. Het door u ontvangen product komt daarom overeen met de door u geplaatste bestelling.

Wij begrijpen dat de gebruikte afbeelding verwarring heeft kunnen veroorzaken. De afbeelding was bedoeld als indicatieve product foto, maar omdat deze aanleiding gaf tot misverstanden hebben wij deze inmiddels verwijderd.

De complete Hazet-set waar u naar verwijst heeft een ander artikelnummer en wordt ook voor een andere prijs aangeboden. De artikelcodes van onze producten zijn afkomstig van de fabrikant en worden niet aangepast. Daarom konden wij het door u bestelde artikel niet omzetten naar de complete set tegen de prijs van het enkelvoudige onderdeel.

Wanneer er sprake is van een fout aan onze zijde lossen wij dat uiteraard netjes op. In dit geval is echter het artikel geleverd dat bij de bestelling hoorde.

Desondanks vinden wij het jammer dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren en nemen wij uw feedback over de product presentatie mee om toekomstige verwarring te voorkomen.

Oceniono na 1 z 5

Helaas mag ik mij aansluiten bij de…

Helaas mag ik mij aansluiten bij de meer dan 25% van de reviews die klagen over valse beloften mbt levertijden, voorraden en slechte communicatie...
Afgelopen maandag een bestelljng gedaan van wat onderdelen en alles zou op voorraad zijn en woensdag verstuurd worden. Aanvankelijk werd de indruk gewekt dat ik het zelfs woensdag zou ontvangen...
Door de bestelling te volgen zag ik dat die woensdag nog niet verstuurd was. Donderdag ook niet. En vrijdag krijg ik een bericht dat alles verstuurd is. PostNL is nog vaag dus ik mag nog langer wachten. Als ik dat eerder had geweten had ik elders besteld.
Opvallend is verder dat vanuit Techniekwebshop de communicatie echt belabberd is. Wel kunnen ze maanden excuus aanbieden op de negatieve reviews. Telkens geven ze aan dat het druk is en dat de systemen fouten bevatten. Telkens wordt beterschap beloofd maar het baat nog niet. Gezien de geveinsde drukte zullen de eigenaren intussen wel mulit-miljonair zijn.
Volgende keer bestel ik wel ergens anders

Update na reactie van Techniekwebshop op mijn review:
Bedankt voor de standaard reply op mijn review. Conform uitnodiging heb ik direct per mail contact gezocht om te kijken naar een oplossing. Daar nog geen reactie op. Het wordt allemaal wat pijnlijk omdat we komend weekend met het voertuig op vakantie willen. Voor de zekerheid nu elders de onderdelen besteld zodat de vakantie niet verpest wordt. Zojuist telefonisch contact gehad en eea uitgelegd. Samen is een passende oplossing overeengekomen.

5 czerwca 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat wij uw verwachtingen rondom de levertijd en communicatie niet hebben waargemaakt.

Wij begrijpen uw frustratie, zeker omdat tijdens het bestelproces de indruk is gewekt dat de producten snel verzonden zouden worden. Wanneer een bestelling vervolgens vertraging oploopt zonder duidelijke en tijdige communicatie, is dat erg teleurstellend. Dat had beter gemoeten.

Hoewel wij ons best doen om onze voorraad- en levertijdinformatie zo actueel mogelijk te houden, erkennen wij dat er in uw geval iets is misgegaan. Daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Uw feedback over onze communicatie nemen wij serieus. We zijn continu bezig onze processen te verbeteren, maar we begrijpen dat dit voor u geen oplossing is voor de ervaren vertraging. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Mocht u uw ordergegevens met ons willen delen, dan kijken wij graag na wat er precies is gebeurd en hoe wij dit alsnog zo goed mogelijk kunnen oplossen.

Op alle markten thuis

Op alle markten thuis. Uitgebreid assortiment, goede prijzen, gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Alles goed geregeld.

22 maja 2026

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons uitgebreide assortiment, onze prijzen, het bestelgemak en de snelle levering.
We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 3 z 5

Vandaag verzonden, vandaag verzonden etc....oeps er is iets misgegaan😭 Maar uiteindelijk is alles wel netjes geleverd!

Ik heb 8 dagen geleden een bestelling gedaan in eerste instantie werd er aangegeven dat het binnen 2 dagen zou worden verzonden. Vervolgens staat er het wordt vandaag verzonden, de volgende dag staat er weer het wordt vandaag verzonden etc. en sinds gisteren staat er het is overgedragen aan post NL maar als ik op de link klik dan staat er " oeps er is iets misgegaan". Ik vind dat deze webshop een heel interessante collectie aan spullen te koop heeft staan waar ik heel enthousiast van word en zelfs als ze zouden zeggen dat de levertijd 2 weken zou zijn zou ik nog een bestelling plaatsen maar op deze manier lijkt het wel een eeuwigheid te duren. Uiteindelijk is mijn bestelling binnen 2 weken geleverd. Helaas ontbrak er een artikel maar na een email naar de klantenservice heb dit artikelen inmiddels ook binnen. Top hersteld van Techniekwebshop.nl

2 czerwca 2026

Beste Peter,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je bestelling langer onderweg is dan je op basis van onze communicatie mocht verwachten. Door onverwachte vertragingen in onze verwerking heeft de verzending helaas langer geduurd dan normaal. Inmiddels is je pakket overgedragen aan PostNL. We zien daarnaast dat ook bij PostNL momenteel extra drukte kan zorgen voor vertragingen in de verwerking en trackingupdates. Hoewel dit deels buiten onze invloed ligt, begrijpen we dat dit voor jou frustrerend is. We waarderen je geduld en doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Ordered parts for seeder

Ordered parts for seeder. Told me that parts will be awailable after few months but after 1 month waiting send email that parts are no longet available. I send an email about refund what i paid and told that money will be sent in few days. But have been almost 2 months and my money havent been paid back. I wrote numerus emails. Always disclaimers but hiw can i get my money back?

8 kwietnia 2026

Dear Sir/Madam,

Thank you for your message.

Unfortunately, we were only informed by our supplier on 23 April 2026 that the requested parts were no longer available. As soon as we received this information, we informed you accordingly.

Following your refund request, and after repeatedly requesting your bank account details, we manually processed the refund on 26 April 2026 to the account number you provided.

If you believe that you have not received the refund, please send an email to info@techniekwebshop.nl. Our finance department will be able to investigate the payment and provide you with further information, such as proof of payment or additional clarification.

We trust this clarifies the situation. Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,

Techniekwebshop

Oceniono na 5 z 5

Goed bedrijf met nog betere service

Goed bedrijf met hele nette prijzen. De klantenservice is echt fantastisch. Ik zelf had wat problemen met de garantie van een product ik werd netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Uiteindelijk duurde de reactie van de leverancier te lang en heeft techniekwebshop zelf een nieuw onderdeel verzonden. Dat is pas goede service.

15 maja 2026

Beste Luuk,

Bedankt voor uw mooie review en fijne woorden! Fijn om te horen dat u onze service en communicatie zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en samen tot een passende oplossing te komen.

Veel plezier met het nieuwe onderdeel en graag tot ziens bij Techniekwebshop!

Oceniono na 2 z 5

Ik heb een rol schriklint besteld op 15…

Ik heb een rol schriklint besteld op 15 mei, nu is het 22 mei en ik heb nog niets ontvangen. Wel heb ik een keer een mail gehad dat nog niet bekend is wanneer het geleverd word.
Ik vind dit teleurstellend en dit is voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen bij de techniek webshop.

22 maja 2026

Beste Klant,

Ik heb het nagekeken en inderdaad: u heeft de bestelling geplaatst op vrijdag 15 mei. Daardoor is de bestelling pas maandag naar de leverancier gegaan. Vanwege drukte bij de leverancier heeft de verzending helaas langer geduurd dan normaal.

De bestelling is uiteindelijk op 22-05-2026 naar u verzonden. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Een goede website Techniekshop

Een goede website duidelijk en overzichtelijk artikelen makkelijk en goed te vinden en eventueel een vervangt artikel . Artikelen waren zoals op de website de juiste leverdatum bestellen en betalen gaat gemakkelijk

6 maja 2026

Beste Roelands,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk en overzichtelijk vindt en dat het bestellen, betalen en de levering naar wens zijn verlopen.
Ook goed om te lezen dat de artikelen en eventuele vervangende producten duidelijk werden weergegeven.
We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Zeer positief

Bij jullie website kon ik het juiste artikelnummer van de oudere zaag met merk en type terugvinden!
Contact was niet noodzakelijk! Info op website was voldoende!
Bezorgdienst werkte prima. Conform verwachte levering geleverd! (PostNL)
Zondermeer aanbevelenswaardig. Ik heb dit ook al doorgegeven aan wat kennissen die ook wat meer van hun motorkettingzaag vragen!

20 maja 2026

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u via onze website eenvoudig het juiste artikelnummer voor uw oudere zaag heeft kunnen terugvinden. We besteden veel aandacht aan duidelijke productinformatie, dus het is mooi dat dit voor u voldoende was zonder extra contact. Ook prettig dat de levering via PostNL geheel naar verwachting verliep. Hartelijk dank voor uw aanbeveling én dat u ons al heeft aangeraden bij kennissen. Dat waarderen wij enorm!

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit, snelle service,

13 maja 2026

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, onze snelle service en de vlotte communicatie. Graag tot een volgende keer!

Zeer snelle levering

Mesadapter voor mijn grasmaaier besteld.
Goede informatie over de hoogte.
Foto is soms niet correct maar dat staat duidelijk vermeld.
Super snelle levering.

14 maja 2026

Beste klant,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de informatie over de hoogte duidelijk was en dat de levering zo snel verliep. We proberen inderdaad altijd zo transparant mogelijk te zijn over de producten, ook wanneer een foto kan afwijken. Veel plezier met de mes adapter en succes met maaien! 🌱

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej