Pas spullen gekocht hellaas iets anders dan op foto binnen gekregen. Foto's komen dus niet overeen met wat ze verkopen. Krijg als antwoord had u de tekst maar moeten lezen en daarmee is het dus af.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er was transportschade ontstaan wat probleemloos en zeer snel is verholpen zowel het contact als de afhandeling was prettig en voldeed aan alle verwachtingen. Ook zijn prijzen zeer concurrerend. Na af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bewertung 5 Sterne für euch, Top Ich hatte eine gute positive Erfahrung mit eurem Webshop / Website, Top Kontakt mit dem Kundenservice hatte Ich nicht, bin mir aber sicher der ist auch Top Euer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De vlakstekkers voor schroefmontage waren heel moeilijk te vinden. Uiteindelijk vond ik via Chat GPT dit adres. De service was zeer snel en het waren ecxact de vlakkerstekkers die ik zocht. Harttelijk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ben je een professional of doe-het-zelver en op zoek naar gereedschap, machines of onderdelen? Dan ben je bij Techniekwebshop.nl aan het juiste adres met het grootste technische assortiment van Nederland!
Dane kontaktowe
Wegtersweg 41, 7556 BP, Hengelo, Holandia
- +31 (0)74 - 20 400 20
- info@techniekwebshop.nl
- www.techniekwebshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snel geleverd.
Na wat onduidelijkheid over de levertijd van een expansievat is deze toch snel geleverd.
De levertijd werdt steeds uitgesteld.
Wat meer duidelijkheid over de reële levertijd zou wenselijk zijn maar uiteindelijk ben ik toch tevreden.
Het terug koppelen van de chatrobot naar een fysieke medewerker verliep wel goed.
Maar direct telefonisch contact met de klantenservice zou wel prettiger zijn.

Bestellen betalen gaan makkelijk verzenden duurt al 3.5maand
Bestellen betalen gaan makkelijk
Wacht al 2.5maand op een luchtbalg die nog weer een maand is vertraagt onder tussen al 3x verzenddatum gewijzigt
Digitale klantenservice werkt niet
Die snapt niet dat ze geld beter terug kunnen storten en anuleren

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Netjes en op tijd geleverd.zeer goed…
Netjes en op tijd geleverd.zeer goed verpakt vanwege het fragile onderdeel.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Ik ben onder de indruk van de Webshop…
Ik ben onder de indruk van de Webshop maar was verbaasd dat ik daar een mooie speelgoed auto voor mijn kleinzoon kon vinden. Ik kwam op de Website terecht op zoek naar speelgoed online.
Na bestelling verliep alles zoals aangekondigd, zelfs sneller. Dat geldt ook voor PostNL. En alles zonder contact met klantenservice.
Dus 5 op een schaal van 1 tot 5 !
Willem Beekman

Bestel hier niet!
Mensen, bestel hier niet! Product besteld, maar paste helaas niet. Netjes geretourneerd, maar retour werd afgewezen omdat het 'gebruikt zou zijn'. Hier was niets van waar en ze weigerden te onderbouwen wat er dan mis zou zijn met het geretourneerde product. Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Uiteindelijk moeten dreigen met het indienen van een klacht bij het keurmerk waarbij ze aangesloten zijn en het maken van een melding bij ACM. Daarna werd er snel gehandeld en werd het geld snel teruggestort. Zo jammer van ieders tijd! En het levert de webshop ook nog een negatieve review op... Wees gewaarschuwd!

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
slecht ervaring - gecorrigeerd na annulatie
slecht. Bestellen van stukken lukt perfect en betalen ook natuurlijk . Maar spullen geleverd krijgen niet . reactie : De levertijd van je bestelling op dit moment helaas onbekend voor ons. Thats it. Bizar dat men dat pas te horen krijgt als alles betaald is .. Typisch.
aanpassing: Na contact die de firma nu met mij gelegd heeft op basis van deze review, werd de koop geannuleerd , en dit wel op correcte wijze . Dat op zich is ok dus . Heeft echter geen invloed op
foute info tijdens verkoops/leverproces .

Goede en betrouwbare shop
Goede en betrouwbare shop! Problemymet levering fantastisch opgelost! Een zeer klantgerichte houding.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Duidelijk en correct gewerkt.
Duidelijk, voordelig en stipt afgeleverd.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Het benodigde onderdeel elders niet…
Het benodigde onderdeel elders niet kunnen vinden, bij deze webshop met hun zoekfunctie direct gevonden, de levering is daarna volgens planning gegaan.
Prima dus.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Zeer slechte ervaring met het bedrijf
Zeer slechte ervaring met het bedrijf. Ik had netjes een Hazet ontgrendelsetje besteld met 3 weken levertijd.
Na 3 weken werd er 1 ontgrendelaar geleverd en geen setje. Kontakt opgenomen via de mail en daar zeiden ze dat het een ander nummer was. Onzin ik had foto’s met omschrijvingen van hun. Inmiddels was hun prijs ook drastisch gestegen.Ik zei dat het setje alsnog opgestuurd moest worden voor de oude prijs maar dat deden ze niet.
De hele kwestie is niet naar tevredenheid opgelost.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Helaas mag ik mij aansluiten bij de…
Helaas mag ik mij aansluiten bij de meer dan 25% van de reviews die klagen over valse beloften mbt levertijden, voorraden en slechte communicatie...
Afgelopen maandag een bestelljng gedaan van wat onderdelen en alles zou op voorraad zijn en woensdag verstuurd worden. Aanvankelijk werd de indruk gewekt dat ik het zelfs woensdag zou ontvangen...
Door de bestelling te volgen zag ik dat die woensdag nog niet verstuurd was. Donderdag ook niet. En vrijdag krijg ik een bericht dat alles verstuurd is. PostNL is nog vaag dus ik mag nog langer wachten. Als ik dat eerder had geweten had ik elders besteld.
Opvallend is verder dat vanuit Techniekwebshop de communicatie echt belabberd is. Wel kunnen ze maanden excuus aanbieden op de negatieve reviews. Telkens geven ze aan dat het druk is en dat de systemen fouten bevatten. Telkens wordt beterschap beloofd maar het baat nog niet. Gezien de geveinsde drukte zullen de eigenaren intussen wel mulit-miljonair zijn.
Volgende keer bestel ik wel ergens anders
Update na reactie van Techniekwebshop op mijn review:
Bedankt voor de standaard reply op mijn review. Conform uitnodiging heb ik direct per mail contact gezocht om te kijken naar een oplossing. Daar nog geen reactie op. Het wordt allemaal wat pijnlijk omdat we komend weekend met het voertuig op vakantie willen. Voor de zekerheid nu elders de onderdelen besteld zodat de vakantie niet verpest wordt. Zojuist telefonisch contact gehad en eea uitgelegd. Samen is een passende oplossing overeengekomen.

Op alle markten thuis
Op alle markten thuis. Uitgebreid assortiment, goede prijzen, gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Alles goed geregeld.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Vandaag verzonden, vandaag verzonden etc....oeps er is iets misgegaan😭 Maar uiteindelijk is alles wel netjes geleverd!
Ik heb 8 dagen geleden een bestelling gedaan in eerste instantie werd er aangegeven dat het binnen 2 dagen zou worden verzonden. Vervolgens staat er het wordt vandaag verzonden, de volgende dag staat er weer het wordt vandaag verzonden etc. en sinds gisteren staat er het is overgedragen aan post NL maar als ik op de link klik dan staat er " oeps er is iets misgegaan". Ik vind dat deze webshop een heel interessante collectie aan spullen te koop heeft staan waar ik heel enthousiast van word en zelfs als ze zouden zeggen dat de levertijd 2 weken zou zijn zou ik nog een bestelling plaatsen maar op deze manier lijkt het wel een eeuwigheid te duren. Uiteindelijk is mijn bestelling binnen 2 weken geleverd. Helaas ontbrak er een artikel maar na een email naar de klantenservice heb dit artikelen inmiddels ook binnen. Top hersteld van Techniekwebshop.nl

Ordered parts for seeder
Ordered parts for seeder. Told me that parts will be awailable after few months but after 1 month waiting send email that parts are no longet available. I send an email about refund what i paid and told that money will be sent in few days. But have been almost 2 months and my money havent been paid back. I wrote numerus emails. Always disclaimers but hiw can i get my money back?

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Goed bedrijf met nog betere service
Goed bedrijf met hele nette prijzen. De klantenservice is echt fantastisch. Ik zelf had wat problemen met de garantie van een product ik werd netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Uiteindelijk duurde de reactie van de leverancier te lang en heeft techniekwebshop zelf een nieuw onderdeel verzonden. Dat is pas goede service.

Odpowiedź od Techniekwebshop.nl
Ik heb een rol schriklint besteld op 15…
Ik heb een rol schriklint besteld op 15 mei, nu is het 22 mei en ik heb nog niets ontvangen. Wel heb ik een keer een mail gehad dat nog niet bekend is wanneer het geleverd word.
Ik vind dit teleurstellend en dit is voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen bij de techniek webshop.

Een goede website Techniekshop
Een goede website duidelijk en overzichtelijk artikelen makkelijk en goed te vinden en eventueel een vervangt artikel . Artikelen waren zoals op de website de juiste leverdatum bestellen en betalen gaat gemakkelijk

Zeer positief
Bij jullie website kon ik het juiste artikelnummer van de oudere zaag met merk en type terugvinden!
Contact was niet noodzakelijk! Info op website was voldoende!
Bezorgdienst werkte prima. Conform verwachte levering geleverd! (PostNL)
Zondermeer aanbevelenswaardig. Ik heb dit ook al doorgegeven aan wat kennissen die ook wat meer van hun motorkettingzaag vragen!

Zeer snelle levering
Mesadapter voor mijn grasmaaier besteld.
Goede informatie over de hoogte.
Foto is soms niet correct maar dat staat duidelijk vermeld.
Super snelle levering.

Doświadczenie Trustpilot