Super gode priser. Fundet via Pricerunner hvor Techmaster lå øverst. Jeg bestilte 2 varer, da Pricerunner opgav 1-3 dages leveringstid forventede jeg at få dem indenfor den tid. Det viste sig så at va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte to tapeholdere som var nemt at bestille på nettet. Fornuftig pris . Hurtig tilbagemelding med bekræftigelse. Besked om afsendelse og modtog varen i pakkepost. Desværre var den ene beskadiget... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg modtog hverken bestillingsbekræftelse, ordrebekræftelse eller andet. Ville give det et par dage, før jeg tog kontakt (måske var det mig, der havde tastet forkert mail el.lign.), men så mod... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Modtog en mail fra firmaet med beskeden om, at min bestilling var klar til afhentning. Derfor kørte jeg ud på den oplyste adresse - inden for den oplyste åbningstid - for at afhente den. Selvom j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Salg af Salg af printer, telefax, blækpatroner, toner patroner, papirvarer mm.. I Techmaster netbutik kan du købe tekniske produkter til kontoret med mere. Super service, hurtig levering, fortrydelsesret og garanti.
Ugletoften 10, 5260, Odense S, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg bestilte en DYMO LabelManager 260P Kit i kuffert m. tape, genopl. batteri og adapter. Den blev modtaget dagen efter c",)
Jeg bestilte en Dymo Omega prægemaskine. Den ankom til tiden og var som beskrevet på hjemmesiden. Ingen problemer.
Kun handlet hos techmaster en gang, men det fungerede perfekt med bestilling, løbende information og levering som aftalt.
Har kun handlet med firmaet 1 gang (blækpatroner) Har kun positive bemærkninger. Handler bestemt med firmaet fremover.
Bent Henningsen, Viborg
Vi er mere end tilfredse med vores køb af blækpatroner. Leveringen hurtig og billig:-)
En enkelt gang virkede en patron ikke, Techmaster Brian erstattede den hurtigt uden problemer. Det er god service!!
jeg har købt en reservedel til min gamle bærbare computer, en del som jeg forventede skulle gravesfrem fra lagre i kina ( eller andetsteds) men nej 2 dage efter bestilling fårjeg varen leveret, nemt og dejligt, handler bestemt med techmaster igen, hvis jeg får brug for flere dele.
Har købt cd etiketter/covers, og har været meget tilfreds med den hurtige handel.
Jeg vil helt bestemt handle med Techmaster igen ...
jeg har bestilt lidt til en dymo strimler der til, jeg synes set er dårligt at man betaler for fragt og så skal man sku til brønderslev efter det,det er 2x12km det er meget dårligt handler der ik mere finder et andet sted der er nok af dem.......

Odpowiedź od www.techmaster.dk
Nyt tastatur til min bærbar kunne købes her uden problemer.
Techmaster er bare i orden. Der er ikke noget bøvl eller spildtid. Hurtig levering
Har købt tape etiketter til min Dymo Hurtig forsendelse mine bedste anbefalinger
Tlf blev taget med det samme, rådet faldt prompte, ordren blev ekspederet med det samme, selvom det var "2 minutter i tolv", og varen blev modtaget i ubeskadiget stand og som forventet dagen efter med posten.
Genbestiller helt sikkert her igen!!
HP, Kolding
Kan kun anbefales. Fik det jeg havde bestilt. Har købt hos Techmaster før og varen kommer til tiden.
Jeg har netop uden problemer handlet hos techmaster. Pakken kunne trackes fra bestilling til levering, og der var god kommunikation under hele forløbet. Pakken havnede hurtigt i min favn uden problemer. Jeg kan helt klart anbefale et køb via techmaster!
Jeg er blevet behandlet fint med min handel hos techmaster og kan godt anbefale virksomheden.
Jeg valgte udfra de anmeldelser der var på denne side af virksomheden, specielt en der brokkede sig over noget farve til en printer, den tålmodighed der blev udvist fra techmaster, gjorde at jeg handlede med virksomheden. Jeg mener kritik skal være reel og relevant og ikke en gang bla. bla. om ingen ting, så 5 stjerner fra mig.
Købte fotopapir hos TechMaster. God handel, hurtig levering og sikker indpakning.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.