Teahouse Transport Recenzje 727

2,3

Nie polecam tej firmy,zeszła do zera.dwukrotnie problem z odebraniem paczki,jedna z Polski do UK,druga z Uk do Francji.Zero odzewu,telefony podane na stronie nie działają.Tragiczny kontakt z firmą.NIE... Zobacz więcej

Nie polecam firmy Teahouse Transport, a wrecz odradzam korzystanie z ich uslug! Uszkodzili mi sprzet warty 8 000 i nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci. Pomimo prawidlowego zapakowania paczki i po... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Kurier
  3. Usługa kurierska
  4. Usługi logistyczne
  5. Firma transportowa - żegluga
  6. Usługa wysyłkowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rapid transport of parcels for sinfully low prices. Send your parcel anywhere.

2,3

Słaba

Nie polecam tej firmy,zeszła do…

Nie polecam tej firmy,zeszła do zera.dwukrotnie problem z odebraniem paczki,jedna z Polski do UK,druga z Uk do Francji.Zero odzewu,telefony podane na stronie nie działają.Tragiczny kontakt z firmą.NIE POLECAM!!!

25 lipca 2022

Zawsze byłem zadowolony z teahouse....

Zawsze byłem zadowolony z teahouse....
Aż pod koniec 2020go roku próbowałem nawiązać kontakt z kimkolwiek. Chciałem wysłać z Anglii kilka.pudełek tzw scrubbów(to w co są a przynajmniej powinni być ubrani chirurdzy. Nie spełniły one wymagań qc w szpitalu wiec chciałem wysłać ile udało mi.się uratować do Pl do fundacji felienus, bo jestem pewny że potrzeba tego weterynarzom. Na stronie TT widnieje jakąś uśmiechnięta morda z.podpisem ze charity za.darmo. no i na oglądaniu uśmiechniętego ryja się skończyło. Nikt nie odpisał na żaden zoich emaili .
Z żalem stwierdzam, że zachowaliście jak chciwe kurwy, bo odmówić a raczej zignorować potrzebę pomocy zwierzakom, tylko kurewie chciwe potrafii. Słabo, nie spodziewałem się że na tak zjebanym kłamstwie ktoś będzie fundował wizerunek firmy. Maila mojego i numer tel. Posiadacie , ja odbiorę i/lub odpiszę a i podjechać do firmy mogę jak ktoś chce przedyskutować moją recenzję. Lub u mnie. Cisza i spokój brak CCTV......

8 stycznia 2022

Bardzo pomocna obsługa

Bardzo pomocna obsługa, dawno nie wysylalem paczek do Anglii, więc miałem problemy... Ale Pan z obsługi telefonicznej wszystko mi wytłumaczył. Bardzo Polecam

17 grudnia 2021

Jestem zadowolony. Wszystko dobrze.

Mogę polecić. Moja mama wysyła mi paczkę już trzeci raz z Wielkiej Brytanii do Polski. Jestem zadowolony z obsługi bo pan przed wysyłką zadzwonił aby poprawić mój opis tego co jest w paczce i poinformował mnie o zasadach po tym całym brexicie i co powinienem wyjąć ze środka bo nie wolno przesyłać. Paczka doszła w kilka dni bez problemów. Dziękuję.

3 sierpnia 2021

Omijać z daleka, oszuści!!!

Kilka miesięcy temu wystawiłam świetną opinię ale teraz po tym jak ostatni raz próbowałam skorzystać z usług firmy odradzam. To jest niewyobrażalne jak firma postępuje. Dobrze ze wybrałam opcje płacenia PayPal i udało mi się odzyskać pieniądze. Zacznijmy od tego że firma oferuje dwa rodzaje przesyłek, tańsze i droższe. Nie wiem jak wygląda sprawa z droższymi bo wybrałam tańsza. Kilka dni po tym jak ktoś miał odebrać moja przesyłkę skontaktowałam się z firmą co się dzieje i dowiedziałam się że jak chce aby odebrano moja przesyłkę to muszę dopłacić extra 20 funtów. Czyli prawie drugie tyle. Gdy poprosiłam o zwrot pieniędzy kontakt się urwał. NIE POLECAM!!!

9 maja 2021

Nie polecam firmy Teahouse Transport

Nie polecam firmy Teahouse Transport, a wrecz odradzam korzystanie z ich uslug!
Uszkodzili mi sprzet warty 8 000 i nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci. Pomimo prawidlowego zapakowania paczki i poinformowania firmy ze bedzie to sprzet elektroniczy, komputer doszedl w kawalkach. Nie przyjeli reklamcji i odsylaja mnie do gls, przenaszac wine na ta firme, pomimo ze umowe przewozu towaru zawarlam z Teahouse transport. Nie polecam nikomu!

7 maja 2021

Nie polecam, brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą. Ludzie nie dajcie się nabrać na tańszą wysyłkę bo nie jest to warte nerwów. Moje paczki powinny być odebrane 4 dni temu, brak odpowiedzi na maile, można dzwonić do oporu i nikt nie odbiera.
Lepiej dołożyć i wybrać przesylarka.pl

21 grudnia 2020

Poraz pierwszy i ostatni...

Poraz pierwszy i ostatni!!! Paczka dwukrotnie nieodebrana, dzwoniąc pod numery, które są na stronie-nikt nieodbiera! Po tygodniu udalo mi sie skontaktować z firma na fb w języku angielskim-a co, jesli ktos nie zna angielskiego?
Po prostu śmiech na sali!

NIGDY WIĘCEJ!!! :-(((
NIE POLECAM!

26 listopada 2020

Obsługa klienta zapomniała jakie są priorytety

Korzystam od wielu lat i niestety poziom dbania o klienta spadł do minimum. Otrzymałem email z kodem rabatowy, który nie działał wręcz blokował nie mogąc zakończyć zamówienia. Zamawiałem 2 paczki i poinformowałem emailowo o zaistniałej sytuacji otrzymałem farmazony zamiast rozwiązania problemu. Na koniec adres mailowy na który nikt nie raczył odpowiedziec. Szkoda, że za śmieszny rabat wolicie kwas brawo pracujecie tak dalej na swoją reputację. Jeszcze 2 lata temu było inne podejście do klienta teraz zlewka totalna.

20 października 2020

Nie polecam nikomu omijać dużym łukiem.

Nie polecam nikomu w żadnym calu,jakieś kombinacje z nieudanym odbiorem i okłamywaniem mnie że ktoś był jakaś zamknięta furtka której nie ma gdzie mieszkam a to że nie działa dzwonek u drzwi po prostu farmazony.Tak wysyłałem paczkę pierwszy tydzień biorąc wolny dzień w dniu odbioru nie przyjechał nikt w godzinach od 9.00-18.00,następny dzień wolne wzięła moja żona nie przyjechał nikt oczywiście napisali nieudana próba odbioru tak trwało to pierwszy tydzień,drugi tydzień podobna sytuacja biorę dzień wolny od 9.00-18.00 nie przyjeżdża nikt odpisują na e-mail nieudana próba odbioru także zrezygnowałem z wysyłki bo co by mi powiedziała moja wnuczka gdyby ta paczka w ogóle nie dotarła.Drodzy państwo unikajcie pseudo Teahouse jako rzetelnego kuriera dużym łukiem bo to ściema na którą szkoda czasu i pieniędzy ja straciłem dwa dni urlopu a moja żona jeden.

13 października 2020

FATALNA FIRMA I OBRZYDLIWE…

FATALNA FIRMA I OBRZYDLIWE POTRAKTOWANIE KLIENTA.
Paczka nadana z UK do Polski w lipcu br. Prawdopodobnie kurier przykleił zla etykietę i paczki dostarczone "na krzyż ". Po tym jak sami doszliśmy do tego gdzie jest nasza paczka, mieli załatwić jej dostarczenie. Niestety nie załatwili tego a sluch po paczce zaginął. I nie interesuje państwa z tea house fakt, że w paczce byly bardzo ważne rzeczy łącznie z takimi które są niezbędne do funkcjonowania osobie chorej na raka. Zostaliśmy potraktowani tak, ze nie jestem w stanie opisac tego w cywilizowany sposób. A final tej sprawy znajdzie się w sądzie. Odpowiedzialność ZEROWA. Poziom komunikacji zerowy. Dno.

6 października 2020

Czy to Twoja firma?