Tb Markeder Recenzje 13

2 gwiazdki
1 gwiazdka

TB Markedet i Bella Center

TB Markedet i Bella Center
En stor stor skuffelse. Der blevet lovet 350 udstillere indenfor kreativitet. Der var kun 120 og mindst en kvart af dem havde ikke noget med kreativitet at gøre.
En kedelig messe med få udstillere i en alt for stor hal.
Jeg gider ikke TB markeder mere.

5 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ufattelig kedelig og skuffende messe i…

Ufattelig kedelig og skuffende messe i Bella Centeret. Virkelig lille messe, hvor hovedparten slet ikke havde noget med krea at gøre. Til gengæld virkelig mange stande, hvor standlejer ville sælge ud af deres (til dels kreative) varer, fx tøj, smykker, pølser, 3D-print mm. Jeg savnede stande, hvor jeg kunne få inspiration til at udfolde min egen kreativitet. Det havde været mere passende at kalde messen for et livsstilsmesse - og i øvrigt lade vær med at sælge messen som kæmpestor, når det faktisk er den mindste messe jeg nogensinde har deltaget i.

4 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Burde anmeldes for falsk markedsføring.

KREA i Bellacenter var en skuffende oplevelse.
TB-markeder reklamerede med “350+ udstillere” og “måske Danmarks største”, hvilket ikke er i nærheden af sandt.

Der var 106 udstillere og en stor del af dem, havde intet med krea at gøre.
Den samlede oplevelse var af virkelig ringe kvalitet og det var provokerende at se, at TB-markeder direkte har løjet om hele dette event.

4 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Var tilmeldt kreamarked i Nykøbing…

Var tilmeldt kreamarked i Nykøbing Falster 1. februar 2026. Da jeg intet praktisk information havde modtaget i ugen op til, kontaktede jeg TB markeder, for at forhøre mig om p-forhold osv. Fik en mail, med besked om at det var da aflyst, og man ikke vidste hvorfor jeg ikke havde fået den besked, men at der var lavet ny dato i Nykøbing d. 26/4 alternativt kunne jeg komme til Næstved d. 21/3.
Da jeg ikke har mulighed for at deltage i Nykøbing d. 26/4 og allerede er tilmeldt i Næstved, bad jeg om at få mit deltagergebyr refunderet, når det nu var TB markeder der aflyst.
Siden har de ghost’et mig. Jeg har sendt et hav af mails, men intet svar. Jeg oprettede en alternativ mail, og skrev fra den, fordi jeg er sikker på de har blokeret min mail. Jeg sendte to mails fra den nye mail, en omhandlende mit krav om refusion for Nykøbing og en med spørgsmål om praktisk information om Næstved. Jeg fik svar på mailen vedr. Næstved, men den med krav har de ikke svaret på.
I fredags kom der en mail vedr. praktisk information i Næstved - der stod også i den at gadeplan ville blive udsendt i weekenden. Nu er det mandag aften, og der er ikke kommentaren plan.
Jeg har efterspurgt den, men ikke fået svar.
Jeg er spændt på, om der overhovedet er marked på lørdag.

16 marca 2026

Hold jer fra TB markeder

Jeg havde endnu engang købt stand til kreamesse denne gang i Roskilde og knap en uge inden jeg skal til messe modtager jeg en mail om at denne nu er aflyst. Sidste gang jeg købte stand til messe var i oktober 2025 hvor denne også blev aflyst.
Det er simpelthen ikke i orden. Man forbereder sig og knokler i en uendelighed for så at få en latterlig mail om det er aflyst. Jeg vælger aldrig det sted mere. Godt nok fik jeg mine penge retur uden at skulle skrive hver dag i 2-3 uger. men at være så ligeglad med alle dem der skal udstille det er mig en gåde.

16 marca 2026

En stort svindelfortagende

Jeg har købt billet til Garnfeber i Køge efter 2025. Det blev aflyst og rykket til februar, som også blev aflyst.
Jeg skulle have pengene retur, men de kom aldrig.
Nu ærger jeg mig over, at jeg ikke lige tjekkede TP inden jeg hoppede i med begge ben, men med det massive reklamestunt alle steder - Facebook, Instagram osv. må man sige, at han virkelig har satset stort, for det er ikke helt billigt.
Nu åbner han jo nok et andet firma med et andet navn, men med samme koncept. Jeg tjekker i hvert TP fremover inden jeg hopper på noget annonceret på Facebook og Instagram.

13 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Læg aldrig en krone hos tb markeder

Læg aldrig en krone hos tb markeder - de snyder og bedrager. Boykot deres markeder, for de snyder folk ved at aflyse og love pengene retur eller indgang til andet marked - som de så aldrig sender.
Jeg har ligesom de andre der har anmeldt dem her på trustpilot oplevet nærmest identiske problemer med dem, så det er åbenbart en del af deres strategi ifht at snyde penge ud af folk. Så derfor - kom aldrig til deres markeder, så de forhåbentlig en dag må lukke deres dårlige forretning ned.

13 lutego 2026

Svindlere

Jeg har betalt for en messe, som skulle være afviklet i efteråret 2025. Efter flere aflysninger og udskydninger, har jeg bedt om at få mine penge retur. Det er simpelthen umuligt at komme i kontakt med dem. Selvom de flittigt udsender mails og beskeder på Instagram, kan man ikke få et svar retur. De kan godt spørge om, hvad det drejer sig om, at så snart man skriver, at det stadig handler om at få penge retur, så bliver man left on read.
Jeg har ringet og skrevet mails utallige gange - men forgæves.
Sindssygt dårlig måde at drive forretning på - de snyder deres kunder. Book aldrig en stand hos Tb Markeder!!!!

10 lutego 2026

Lige som Christina Nielsen

Lige som Christina Nielsen, skulle jeg også på loppemarked i lillebæltshallerne, fik at vide at det var aflyst. Men der arbejdes på en ny dato. Senere skrev tb at det ville blive d 22/2 2026 og en dato i efteråret. Hvis man ikke fortog sig noget var man automatisk på d.18.2 2026. Nu er det sådan at hallerne ikke har nogen aftale med ham. Og ingen svar på utallige mail. En fuld telefon svare. Tænker at det må være nogen der interessere sig for den slags svindel. Han er ellers om sig med Berlingske tidne og prangende udtalelser på Facebook.

18 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi har benyttet os af TB- markeder en…

Vi har benyttet os af TB- markeder en del fra 2022-2024. Vi havde købt en stand til Ny Nordisk Strikkefestival, som blev aflyst.
Vi fik tilbudt et tilgodebevis som kompensation.
Vi bookede efterfølgende en dobbelt stand i Forum, hvor vi fik lovning på en plads i et bestemt område.
Da vi kom havde vi fået en stadeplads oppe under taget. Torben blev kontaktet, men var ikke modtagelig for at rykke vores stand.
Vi har efterfølgende penge til gode og har flere gange forsøgt at booke en messe, eller alternativt få penge retur, men der er autosvar på hans e-mail.
Det er ærgerligt at TB- messer er blevet et firma, som helt bevidst snyder loyale kunder for deres penge/tilgodehavender.

25 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Havde tilmeldt og betalt for stand i…

Havde tilmeldt og betalt for stand i Lillebæltshallerne d. 18/10-2025. Da jeg ikke havde fået nærmere information om dagen, skrev jeg d. 13/10 til Tb, og fik svar tilbage den 16/10 at markedet var aflyst og havde været det længe. (Jeg kender dog andre kræmmere, som har fortalt at de mødte op på dagen d. 18/10, for de havde heller fået at vide det var aflyst) Men der ville komme ny dato ugen efter. Jeg svarede tilbage, at jeg gerne ville have mine penge tilbage. Efter 14 dage havde jeg ikke fået pengene tilbage, så jeg skrev igen. Jeg fik svar tilbage, at det var da mærkeligt, for pengene var overført til det kort jeg havde brugt til at betale for stand, men hvis jeg sendte mit Mobilepay-nr, så ville de sende pengene til mig. Jeg har endnu ikke modtaget mine penge, og de svarer ikke på mine henvendelser.

Kan ikke anbefale at tage på markeder arrangeret af Tb

18 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Aflysning på aflysning….

Havde tilmeldt mig 3 kreamesser på Sjælland som udstiller her i efteråret 2025. Alle 3 er blevet aflyst/flyttet. Og alle 3 fordi der ikke var styr på kontrakterne med stederne de skulle afholdes.
Som lille privat producent, der forbereder sig til sådanne messer i sin fritid udenfor fuldtidsarbejdet, er det enormt frustrerende at bruge penge og det meste af fritiden på noget, der bare bliver aflyst. Specielt fordi flere af produkterne er sæsonprægede og jeg derfor må vente et år inden jeg kan få dem solgt….
Tb-markeder bør holde færre messer og så sørge for at der er styr på dem, der afholdes…

29 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Var I dag mødt op til aflyst Kreamesse I Farum…

Var I dag mødt op til Kreamesse I Farum som stadig stod på Facebook i går aftes.
Da vi kom til hallerne var der en i caféen som kunne fortælle at den var aflyst!!!!!
Mit barnebarn på 7 græd for det var hendes fødselsdag.
Vupti i dag står der at der er messe i Farum d 8 nov og at d21 ( i dag) er aflyst, men det står kun under opslaget d 8 nov, såååååå.
Kæmpe svindler firma!!!!!

21 września 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej