Taxi Arnhem de Veluwe  Recenzje

1. Taksówki
  2. Postój taksówek

Taxi Arnhem de Veluwe verzorgt al jarenlang het voordeligste taxivervoer in Arnhem en omstreken. Daarnaast zijn wij bezig met het verbeteren en ontwikkelen van het taxivervoer in regio Arnhem. Onze professioneel opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Bel ons direct of reserveer online uw taxi.

Dobra

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Gisteren een rit naar Amsterdam gehad

Gisteren een rit naar Amsterdam gehad. Taxi chauffeur was heel vriendelijk en de service was heel goed. Ik ga hier vaker een taxi bestellen.

18 listopada 2022

Beste,

Bedankt voor uw positieve ervaring met onze taxibedrijf en we zien u graag weer terug.

Gewoon goede ervaring

15 lipca 2022

Beste Heer Piet Jansma,

Bedankt voor u goede ervaring met onze taxibedrijf in Arnhem en we staan altijd tot uw dienst.

Moos

Al jarenlang klant bij deze bedrijf

Al jarenlang klant bij deze bedrijf. En altijd goede ervaringen mee gehad.
Ik zal iedereen aanraden om hier een taxi te nemen. De collega’s van de taxi behandelen je als een koning!

4 maja 2021

Beste Masi Ghaffari,

Bedankt voor uw positieve ervaring met onze dienstverlening en we staan altijd voor u klaar.

Goede klantgerichte service!

Goede klantgerichte service!
We zijn op tijd opgehaald en veilig weggebracht naar onze bestemming door een aardige chauffeur die oog heeft voor klantvriendelijkheid. Dank je wel!

4 maja 2021

Beste ZJ EB,

Bedankt voor uw positieve ervaring met ons en wij staat altijd tot uw dienst.