Kan helt klart anbefales Havde bestilt 2 futsal mål net Kun 1 ankom med GLS Ringede til kundeservice om eftermiddagen, dagen ved middagstid ankom det andet net med GLS Glimrende kundeservice De... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det kan være svært at finde frem til det rigtige fodboldmål til haven - men Tager-sport's mange mål giver et udsøgt sortiment - næsten svært at vælge, men man kan sagtens spørge sig til det rigtige... Zobacz więcej
Sendte spørgsmål om en vare i weekenden. Modtog prompte svar, selvom der stod, svar kunne forventes indenfor 24 timer på hverdage. Der stod også, jeg kunne ringe i weekenden for yderligere info. B... Zobacz więcej
Jeg blev ringet op dagen efter bestilling af et fodboldmael ang. hvor det skulle stilles. Da jeg dagen efter ikke havde modtaget pakken ift det anmeldte tidspunkt -kontaktede jeg firmaet der forsoegte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Target-sport.dk køber du nemt og billigt online fodboldmål af den bedste kvalitet til børn i alle aldre og niveauer. Siden firmaets start i 2006 har vi haft fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Til trods for det er vi i dag Danmarks største leverandør af fodboldmål til private. Dette bekræfter, at vore kunder vil det samme som os.
Dane kontaktowe
Olgasvej 21, 2950, Vedbæk, Dania
- +45 2032 8801
- info@target-sport.dk
- www.target-sport.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Levering og kvalitet helt i orden
Jeg har ikke oplevet noget at udsætte på Target-sport. Både levering og produkt var helt, som det skulle være.
God service og hurtig levering
Kontatede Target Sport onsdag og fik afklaret nogle spørgsmål. Bestilte samme aften og fik målet leveret om fredagen. Samling tog omkring en halv times tid og gik ret let (dog kunne brugsanvisningen godt være lidt mere tydelig i forhold til at sætte nettet på). Det er i øvrigt smart, at målet kan bygges større i takt med at junior bliver større. Vi har spillet med målet idag og kvaliteten virker til at være i orden. Junior er godt tilfreds, så alt i alt en god oplevelse.
Hurtig levering og aftalte varer
Bestilte onsdag og har fået dem fredag. Pakkerne var tilpas i vægt og størrelse til at de også kunne pakkes ind. Frederik bliver sikkert rigtig glad, når han får sine ønske mål :0)
Altid til at stole på
Handlet hos Target-sport flere gange og oplever altid super service.
Godt udvalg - super hurtig levering
Skulle bruge et håndboldmål hurtigt - pakken kom dagen efter min bestilling.
En klar anbefaling herfra!
Fremragende service!
Hurtig levering og lynhurtig, positiv reaktion på reklamation.
Super service
Enkel hjemmeside. Hurtigt svar fra kundeservice. Fleksibilitet, da jeg havde bestilt forkerte net.
God service
Kan klart anbefales. Kvalitet (pro6 håndboldmål) som har fået mange tæsk gennem flere år. Kun net bliver slidt, og har lige købt nye.
Ikke helt regemæssigt forløb - men efterfølgende super service!
Jeg har fået en virkelig god forklaring og service efterfølgende på forløbet, og jeg kan bestemt anbefale Target Sport efter at have fået en forklaring på problemet. 5 stjerner for opfølgning og service.
Peter
Leveret som aftalt dagen efter ordre.
Kunne ikke komme til at betale med Mastercard som vist, men måtte bruge mit Visa.
Ellers ok
Nem og overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering.
Pålidelig
Igen en fornøjelse at handle med Target Sport.
Nem bestilling og hurtig levering.
Nemt, overskueligt og hurtig levering
Nem hjemmeside at bestille fra og en hurtig levering.
Fik automatisk tilsendt en mail, hvor linken til pakkens track & trance nr. var ført. Derved kunne jeg nemt følge pakken via track and trance funktionen.
Pakken blev leveret hurtigt, pengene trukket og alle er glade. Tak.
God service
Ja et godt sted at handle
Kan kun anbefale :-)
Vh henrik nielsen
Fine produkter med hurtig levering
Jeg købte et Pro mål 300x200 cm og en re-bounce, som blev leveret dagen efter.
Målet var som lovet af solid plastik, let at samle (dog vær opmærksom på hjørnerne sidder rigtigt, se manual :-) og fungerer fint. Nettet drillede en smule, da det så ud som om, at der manglede nogle stropper i følge manualen. Løsningen var først at sætte de sorte plastikkroge fast til den gule net-snor og dernæst at benytte knuderne på de blå snore som andet punkt til krogene for at spænde nettet fast om stolperne.
Re-bounce fungerer også rigtigt godt. Det står solidt, hvilket jeg var lidt i tvivl om, og krævede lidt fletteri og knofedt til at få elastikken til nå hele vejen rundt. Men et godt produkt.
Priserne syntes gennemsnitlige for produkter i den kvalitets-klasse.
Nemt og hurtigt
Jeg bestilte min vare søndag aften og vupti - kommet med posten kl 14 næste dag. Har aldrig før oplevet så hurtig betjening
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.