Serviceminded og god oplevelse. Jeg oplevede smerter om morgenen, og kom allerede til et tjek samme dag. Kompetent, smilende og positiv behandling. Behandler Elvira er fantastisk dygtig og sød.
Elvira er en utrolig empatisk og dygtig tandlæge. Jeg har tidligere haft tandlægeskræk, men den er helt forsvundet, siden jeg begyndte hos hende. Hun er grundig, rolig og udstråler en varm og tryg ene... Zobacz więcej
Dygtige, tålmodigheden, hjælpsomme og ærlig service man får - og så de søde, når man ikke er så glad for at komme til tandlægen.
Jeg har været patient siden jeg tilflyttede Aarhus for 4 år siden. Super professionel og servicemindet. Man får virkelig meget for sine penge og generel er der transparens fx var jeg i dag til tandren... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Alt var fint 😊
Altid gode og kompetente behandlere.
Hun er bar saa dygtigt!
Fuld tilfreds
Ikke meget ventetid. Altid smilende og prof. Medarbejdere. Har aldrig haft en dårlig oplevelse i 5 år.
Jeg blev lyttet til og fik en…
Jeg blev lyttet til og fik en professionel og elskværdig behandling.
Alm. Tandpleje.
Smilende, søde og venlige mennesker som ydede mig en professionel service.
Har kun været til service indtil nu, men mine varmeste anbefalinger indtil videre.
Super god og professionel oplevelse
Super god og professionel oplevelse - som altid.
Bedste tandlæge i Århus
Bedste tandlæge i Århus. Når man ikke er super vild med at gå til tandlæge, er det super fedt, at det hele går hurtigt samtidig med, at der bliver lavet et ordentligt stykke arbejde. Det bliver lige en tand bedre, når tandlægen bruger tid på at fortælle gode og interessante historier, der kan aflede opmærksomheden. Super professionelt, god service og, så er man vel aldrig glad for tandlæge regningen, der dog kan holdes nede på 2 gode bøffer 3 gange om året, så vil bare sige, at det er vigtigt, at man passer sine tænder og, får dem tjekket jævnligt.
Elvira hos Tandlægerne Ø er super…
Elvira hos Tandlægerne Ø er super dygtig, omsorgsfuld og meget sød.
Dejligt personale
Dejligt personale, altid mødt med et smil og de er virkeligt kompetente.
Professionelle og rare
Jeg møder altid ind til smil og grin hos Tandlægerne på Århus Ø ☺️. Også selvom det kan være en oplevelse der føles ubehagelig, så gør de altid meget ud af at passe godt på mig, uden bebrejdende miner og ord.
Magen til serviceminded og…å
Magen til serviceminded og tryghedsskabende personale skal man lede længe efter og det gælder fra man kommer ind ad døren - fra den yderst kompetente behandler til personalet i receptionen.
Super behandling fra Stine
Super behandling fra Stine. Hun er grundig og god til at forklare hvad man selv kan gøre👍👍
Evira er helt vildt sej
Evira er helt vildt sej, dygtigt, sød og kompetent. Anbefaler klinikken varmt og man bør skifte hertil med det samme :-)
Jeg har udpræget tandlægeskræk og…
Jeg har udpræget tandlægeskræk og dagens behandling ændrede faktisk min angst.
Super god tone, alt blev forklaret og meget fin behandling, hvor der både blev bedøvet ( mærkede intet ) boret og fyldt op.
Tak!
Altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse at komme til tandrensning og eftersyn hos Elvira. Mine allerbedste anbefalinger.
Meget søde og grundige 🌞
Det var en rigtig god oplevelse:)) mega…
Det var en rigtig god oplevelse:)) mega sødt personale og grundig behandling