Tailor Store Recenzje 7519

Suits
Polo shirts
Pants
T-shirts

For those who dare to venture beyond.

What if we could show you a smarter way of shopping? No more off-the-rack, mass-produced items never made for you - just great clothing made to embrace and uplift individuality.

We're reshaping the clothing industry. Are you in?

We’re on a mission to overthrow the fashion industry's status quo. We refuse to bow to the relentless production line of generic, ill-fitting garments. We are the revolutionaries reshaping the clothing industry for good. We believe in a world where personal expression reigns supreme, where every stitch whispers the story of an individual's story.

Join the revolution against generic, ready-made clothing.

Get 20% off your first order with TP20. Valid one time per new customer.

Free remake guarantee

No risk, no worries. Just a spot-on fit.

Our comprehensive, no-fuzz, Free remake guarantee takes the worry out of ordering custom-made clothing.

4,8

Doskonała

8 tys. recenzji

Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek…

Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek zdarzyło mi się robić zakupy.
1 gwiazdka tylko dlatego, że nie da się dać zera.
Zamówiłem 1 koszulę wizytową i ok 10 koszulek polo na początku kwietnia tylko dlatego, że ceny jakie mieli na stronie były porównywalne do dobrych jakościowo produktów oraz czas dostarczenia był na koniec kwietnia.
Już po kilku dniach przesunęli czas dostawy o miesiąc co dla mnie było nie dopuszczalne. Chciałem wtedy odstąpić od umowy (co zresztą ich regulamin dopuszcza) ale zaczęli grozić i straszyć.
Po kolejnych kilku dniach łaskawie zgodzili się przywrócić pierwotny termin dostawy i faktycznie pierwsze ubrania do przymiarki przyjechały tak jak deklarowali.
Problem w tym, że nie wiem po co oni brali miarę skoro to co przyszło nie nadawało się nawet do dużych przeróbek (koszulka polo sądząc po wymiarach była uszyta na osobę o wzroście ok 110cm i wadze 200kg).
Nie wiem co brał krawiec który to szył ale chciałbym wiedzieć jak to się nazywa.
Łaskawie zgodzili się zrobić zrobić kolejną przymiarkę. No cóż wyjścia nie mieli. Te ubrania po prostu trzeba było szyć od nowa a nie wprowadzać drobne korekty do wymiarów.
Druga przymiarka była już uszyta dobrze (takie dopasowania oczekiwałem na pierwszej przymiarce czyli pod koniec kwietnia a nie maja).
Pomimo miesięcznego opóźnienia (tylko z przymiarką) już nawet byłem zadowolony i chciałem nawet domówić kolejne koszulki polo ale przez przypadek wyszło, że ceny na stronie mieli złe (tak twierdzą) a prawidłowe są 12 razy wyższe. W "prawidłowej" wg nich cenie koszulka polo kosztuje ok 400 zł w wersji podstawowej a z akcentami pewnie dojdzie do 600 zł !!!!!! :/ i jeszcze twierdzą, że jest to cena rynkowa.
Bezczelnie zaproponowali abym dopłacił do realizacji zamówienia czyli wymuszają zmianę warunków prawnie zawartej i wiążącej obie strony umowy.
Gdy im przypomniałem to prawie i obowiązku jaki teraz względem mnie mają to następnego maila przysłali mi, że zwracają mi "nadpłatę" i obciążają mnie tylko za to co już dostałem.
Na razie muszę poczekać czy obciążyli mnie "nową" ceną czy tą wg której dokonałem zamówienia i opłaciłem.
Mam tylko nadzieję, ze mój zakup nie zakończy się w sądzie.

Ja nigdy u nich niczego już nie kupię a wszystkim znajomym będę zawsze ich odradzał.

Jeżeli szanujecie swój czas i nerwy oraz nie chcecie zostać oszukani to zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.

2 czerwca 2021
Logo Tailor Store

Odpowiedź od Tailor Store

Hi Tomasz,

We're sorry about the inconvenience, and the error with incorrect pricing on the website. I can see that you've been in contact with our customer service and they have refunded you to match the incorrect price for the polo shirts you received. The pricing error is now adjusted to the website.

Kind regards,
Tailor Store

Precyzyjnie ustalony czas (11 dni na 3…

Precyzyjnie ustalony czas (11 dni na 3 częściowy garnitur) i punktualna dostawa.
Staranność wykonania godna pochwały.
Konkurencyjna cena.
Sympatyczny kontakt w trakcie wykonania i przyjęcie korekty wymiaru bez zastrzeżeń i dopłat.

21 lutego 2020
Logo Tailor Store

Odpowiedź od Tailor Store

Hi Narcyz,

Thank you for your positive review!
You're more than welcome back for future orders.

Kind regards, Tailor store

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (7519 recenzji)