Zobacz, co mówią recenzenci
Fick inte min leverans. Detta är 5 gång det händer Systembolaget bryr sig inte . Säger att så ska det inte vara och ringer Bring. men inget görs Bring ursäktar sig med att lådan inte är levererad- a... Zobacz więcej
Tankarna finns där hela tiden. Besvikelsen är stor. Varför Sverige inte vågar bli ett EU- land fullt ut. Förhoppningarna fanns där, att Sverige skulle bli en del av EU- familjen, både vad gälle... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Systembolagets webbplats. Här kan du bl.a. söka i vårt sortiment, få tips om mat och dryck i kombination, söka butiker och öppettider, få information om alkohol, vinprovningar, läsa pressmeddelanden.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Fick inte min leverans!!!!!!!!! 5 gångar
Fick inte min leverans. Detta är 5 gång det händer
Bring ursäktar sig med att lådan inte är levererad- att den har gått till fel terminal-att den är försenad osv
Det är ett märkligt ställe att handla…
Det är ett märkligt ställe att handla på, på många sätt förlegat. När man kommer in möts man av mängder med vakter och ibland butikspersonal som står "i givakt" och iakttar hur man beter sig och ibland vad man handlar. Det är väl en butik och inte en kontrollmyndighet? 👀
Tankarna finns där hela tiden
Förhoppningarna fanns där, att Sverige skulle bli en del av EU- familjen, både vad gäller alkohol och Euro- samarbetet.
Men icke, varför blir vi medlemmar, när inte statsmakterna vågar ta steget?
Tak för ordet Göran Tobiason
Snälla, är trött på monopolet.
Gjorde en beställning och betalade
Gjorde en beställning och betalade. Fick ingen leverans.
Systembolaget i Finspång
Systembolaget i Finspång. 37 år gammal, måste visa leg. Skulle köpa 4 st corona men nekad för jag inte hade ett leg. SER JAG UT SOM 19 ÅR???? Någon måtta måste det vara.
Trevlig personal
Jag åkte till Systembolaget Tybblekullen i Örebro idag. När jag kommer till kassan blir jag så väl bemött. Personalen hälsade mig välkommen. Jag sa till honom att han var så pigg och glad en måndag förmiddag. Han sa att han ofta är pigg och glad, men att han också har dåliga dagar. Jag blev väldigt glad. Så roligt med trevligt bemötande.
Det enda dåliga med Systembolaget är…
Det enda dåliga med Systembolaget är att man beställer en dyr whiskey och får den utan sin kartong. Den senaste kostade över 6000 kr. Fick den utan kartong. Köper i present till en person som samlar på single malt. Online ingår alltid kartong. Varför inte hos Systembolaget?
Didn't expect much from a…
Didn't expect much from a government-run liquor store but honestly it's one of the better retail experiences I've had in Stockholm. The selection is absurd - natural wines, obscure craft beers, spirits from places I've never heard of. Everything is organized clearly, there are tasting notes on the shelf tags that are actually useful, not just "fruity with a hint of oak." Found a Georgian orange wine I'd been looking for for months, just sitting there on a regular shelf. Staff knew their stuff without being condescending about it. Asked for a recommendation under 150 SEK for a dinnergma with fish, got three options with actual reasoning behind each one. Weird to say about a state monopoly but it works. Wouldn't change it.
Problemet med alla Systembolag i hela…
Problemet med alla Systembolag i hela Sverige är att de bryter mot lagen om rusdrycksförsäljning från det att de öppnar tills de att de stänger! Ta ett blodprov på de som ramlar in klockan 10:00 och klockan 19:00 så förstår ni att monopolet bara är ett hyckleri! Varför alls sälja till folk som är alkoholister? Moms, alkoholskatt OCH monopolets vettlösa påslag gör att allting kostar mycket mer än det borde!
Peter Hansson, Stockholm
Systembologet Rosenlundsgatan 7
I recently visited the Systembologet on Friday April 17th, 2026.
Rosenlundsgatan 7
118 53, Stockholm
Telefon
08-669 57 81
Butik: 0172
Every time I go to this particular location the security guards in general follow me around as if I am going to steal something. The heavy set security guard that was there today followed me all the way to the register to make sure I paid for my items. I own a very successful business & an apartment directly right around the corner from this store. It is in incredibly disheartening & embarrassing to be treated this way all the time! Stop assuming someone is a criminal based on their ethnicity! If this ever happens again…I will strongly consider pursuing legal action against your organization!
Korrupta och manipulativa
Systembolagets har monopol och är helt värdelösa. Jag hade med mig en familjemedlem som skulle vara med på en nyårsmiddag med familjen och bara för dottern var 19 och inte 20 fick ingen lov att köpa vin i Stenungsund. Bokstavligt så är det mycket skamligt av systemet. Jag frågade då och sa får mamman till oss komma in och köpa det vi ska ha till middagen innan ni stänger. Nej svarade systemets medarbetare. Pga misstänkt langning. Mamman gick in efter oss och köpte som vanligt. Systembolaget behöver skärpa sig. Ni har inte koll på någonting ni förstör bara för er själva genom att leka med makt ni aldrig haft.
Systembolagets reklam.👎
Systembolagets reklam.👎
Varför? Varenda 18 åring idag vet att den kan gå på krogen och köpa sig en öl eller drink. Varenda 20 åring vet att den kan samma dag den fyller 20 år kan gå och köpa ut en flarra bara den har med sig legitimation. Högre och högre skatt på köpbar vara, utan förklaring.
Urusla öppettider enligt vår verklighet idag 2026.
Alla kan köpa en eller fler, läskeblask flaskor uttagna ur ett kylt skåp och dricka antingen isolerat privat eller socialt, hemma i bostaden/hos grannen när som en varm sommardag.
ALLA flaskor,burkar, glas, plast som bagboxar som säljs i"våra" Systembolag äro året runt, pissvarma, ljummna. Kräver innan inmundigas att kylas i kylskåp eller med is eller sänkas ned i nät i ett vattendrag etc,etc. lägga massa statliga pengar på er reklam. Suck...
Onödigt. Vi fattar. Och har fattat länge. Om tonåringar/unga vuxna enligt "statistik" från 2025 och i år 2026 verkar dricka mindre alkohol så ser det bra ut. I siffror och diagram. Sanningen är sällsynt. Men tydlig. Idag hamnar inköpta alkoholhaltiga drycker på 2a plats. Lättöverkomliga prisvärda diverse droger i pulver som piller späs ut med en och annan drink, vinglas, hojt, tequila,shots,grogg mm...
Urdåligt urbotadumt den hära reklamen i radio som tv ifrån Systembolaget. Uråldrigt. Urtråkigt.
Mvh/A-L E-L.
Mer spansk sortiment
Det är väldig tragisk att ni har så absurt sortiment av spanska vin eller katalansk
Finns mer vin från Sydafrika
Brommaplan har alltid långa köer
Brommaplan har alltid långa köer men idag var det rekord där 10 personer står i kö innan en medarbetare till kommer och öppnar självservice. Det är väldigt märkligt att någon kan vara ensam i en butik i minimum 8 minuter men troligtvis längre. Butiken är ombyggd med dåligt sortiment och orutinerad personel.
Gemene anställd gör ett magiskt bra…
Gemene anställd gör ett magiskt bra jobb, resten milt sagt bedrövligt.
Lita inte på systembolagets hemkörning
Lita inte på systembolagets hemkörning. Beställ minst en vecka i förväg. Vid utebliven leverans alltid brings fel enligt bolaget. Dessvärre är det bolaget som ansvarar för hela kedjan. Tar dom sitt ansvar, nej. Tänk om man kunde ha det som bolaget, äga en firma med monopol. När kunderna klagat, ni kan inte handla någon annanstans. Men jag rekommenderqr vinoteket. Bra utbud och leveranser på rätt dag. Det är bring som kör där också, konstigt då funkar det.
Dålig kundservice, OK butik
Systembolagets kundtjänst är under all kritik. Snorkiga, okunniga och otrevliga. Okunniga? Ja, som många andra kundtjänster kan de bara läsa innantill från samma webbsidor som alla har tillgång till. Det går inte att få svar på frågor man inte själv redan har hittat svaret på. Istället svarar de på något hyfsat närliggande som det redan finns offentlig information om, och blir sedan förnärmade om man milt påpekar att de faktiskt inte har besvarat frågan som ställdes.
Dessvärre är Systembolaget ännu ett av dessa företag (och myndigheter) som använder "kundtjänsten" för att blockera kontakter från kunderna, dvs. uppdragsgivarna. All kritik fastnar hos kundtjänsten. De kan uppföra sig hur som helst och dölja all kritik från kunderna. Det finns ju inga andra kontaktvägar till, exempelvis, chef för kundtjänsten.
Ynkligt också att de inte bryr sig om att besvara omdömen här. Men de kan, som sagt, inte hantera kritik.
När det gäller min närmaste butik är bemötandet väldigt varierande. De flesta är trevliga, några tyvärr uppenbart moralistiska. Köper jag en eller två flaskor vin är de trevliga. Köper jag "för mycket" vin eller (fasa!) en flaska whiskey eller så, då försvinner leendena och munnar snörps ihop. Det händer att de inte ens säger "Hej" när jag kommer till kassan och de ser vad jag ska köpa. Barnsligt och rätt otrevligt.
Trustpilot: varför står vårt statliga alkoholmonopol listat i kategorin "Nyhetstjänst"?
Monopol er et monopol og begrenser…
Monopol er et monopol og begrenser tilgang til flere produkter
Doświadczenie Trustpilot