Swedbank

Oceniono na 1 z 5

Företaget vägrar att låta mig gör ett utlandsköp på en vara från Luxemburg. De lägger in sin personliga värdering i köpet och avvisar det. Jag förstår att de spetsar öronen när beloppet är närmare 300... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Money I have sent just dissapeard , never arrived to the receiver’s bank, and customer service just keeps telling me they’ll get back to me but now it’s been 20 days and I have no idea where my 15000... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har kontaktet dem via deres kundeservice den 30-10-12, med henblik på at etablere et kundeforhold, men har stadig ikke hørt fra dem. Har dog modtaget autosvar: " Tak for din mail. Vi vender tilbag... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Swedbanks danske afdeling blev etableret i 2005. Vi tilbyder produkter til private såvel som virksomheder, der har Swedbank i Sverige som deres primære pengeinstitut. Ydermere finansierer vi andelsbolig, helårsbolig og fritidshus i både Sverige og Danmark.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Er super glad for at være kunde ved …

Er super glad for at være kunde ved Swedbank. Ingen problemer da jeg skulle have et andelsboliglån, og har den bedste bankrådgiver der altid vender hurtigt tilbage og forklare hvis jeg har spørgsmål. Mvh Daniel

28 września 2017
Oceniono na 5 z 5

Er i dag en glad og yderst tilfreds …

Er i dag en glad og yderst tilfreds kunde i banken, var blevet lovet lidt for meget i tidligere bank til de kunne overholde, men efter en mail og et møde på 26 min var jeg kunde, rådgiveren talte et sprog jeg forstod, ikke så meget bøvl, bare ærlig snak og så derudaf - 3 uger og jeg havde sparet 4000,00 i måneden! Kun de varmeste anbefalinger herfra!!!!!😀😀

18 lipca 2017

Billigt for ukompliceret billån

Billigt og ukompliceret billån. Jeg benytter til daglig IDA Bank igennem min fagforening, hvilket normalt er yderst billigt. For fem år siden tegnede jeg et billån hos Swedbank, da banken tilbød lavere renter og færre gebyrer.

Alt er forløber perfekt. Jeg udfyldte blot en formular og mailede den til Swedbank, hvorefter bilkøbet blev klaret. De gange jeg efterfølgende har kontaktet Swedbank, har der altid været seriøs respons i løbet af et døgn. Seneste ved udbetaling af restlånet i bilen forløb alt også ukompliceret.

26 kwietnia 2017

Kan varmt anbefales

Vi skulle indgå en indløsningsaftale med Swedbank, og forløbet tog godt nok noget tid, men samlet set, var det faktisk acceptabel, og de sendte tilmed informationerne til vores betalingsgateway, så vi ikke skulle gøre det store.

De par gange jeg har snakket med dem har de være yderst venlige, så kan med glæde varmt anbefale Swedbank.

11 listopada 2015

Super service efter kreditkort-misbrug

Var så uheldig at få misbrugt mine kreditkort-informationer på nettet, men Swedbank har bare haft den mest fantastiske håndtering af sagen.

Samme medarbejder har løbende holdt mig orienteret om sagen. Har været imødekommende og forstående + betalt det minus, der opstod mellem de beløb, der blev fusket for, og de beløb butikkerne har tilbageført, efter de har opdaget fuskeriet (forskel pga. kursen).

Har været i tvivl om, om Swedbank kunne andet end billige andelslån - men jo, det kan de!

6 listopada 2015

Fantastisk til andelsboligkredit

Havde helt ukompliceret forløb med online ansøgning om andelsboligkredit i forbindelse med køb af andel:
Meget lav rente på andelsboligkredit (og nu endnu lavere ved andelsboliglån).
Al kommunikation foregik hurtigt og effektivt på e-mail.
Intet krav om lønkonto eller andre engagementer med banken ud over andelsboligkreditten.
Mellemfinansiering ved køb af ny bolig før salg af gammel til en absolut rimelig rente.
Rimelige omkostninger ved stiftelse af andelsboliglån og udarbejdelse af bankgaranti, ingen andre gebyrer.

Andet køb af andel på to år, første gang finansieret gennem min normale bank. Kan stadig knibe mig i armen over, hvor let, hurtigt og meget billigere det gik denne gang.

1 września 2015

Hurtigt og nemt

Jeg skulle optage et nyt i min andelsbolig, og brugte først mybanker hvor den bank jeg valgte udpegede en kontaktperson der lige var taget 14 dage på ferie. Fandt så swedbank der meget hurtigt fik lånet op at køre, og brevudveksligen med diverse dokumenter foregik fra dag til dag. Danske bank fik også muligheden for at give et tilbud, men kunne slet ikke følge med når det kom til den rentesats som jeg får hos swedbank. Deres hjemmeside er ikke den mest brugervenlige, men den fungerer.

6 stycznia 2015
Oceniono na 2 z 5

Penge, penge, penge, penge, penge og så lidt personen

Søgte et andelsboliglån til indfrielse af allerede eksisterende andelslån. Selvom min forening er godkendt af banken til laveste rente (3,5%) og min andelsbolig er købt under andelskrone og jeg ønskede 78% belåning, så kunne de desværre ikke hjælpe - de mente min økonomi var for "usikker" (?!). Der er meget lidt interesse for personen bag lånet og faktisk lidt en generel mistro til personen som udgangspunkt. Man sidder klart tilbage med en følelse af at det handler mere om dem og hvad de kan tjene, fremfor hvilke løsninger som man kan finde sammen. Man sidder tilbage med indtrykket af at de faktisk helst vil undgå at låne dig penge, men helt vildt gerne bare vil have dem fra dig uden at tilbyde noget retur.

Men Swedbank ville ikke være med, det ville NyKredit, Danske Bank, Nordea og sikkert også et par andre - godt nok til en højere rente, men heldigvis til en mere personlig betjening og ikke blot følesen af at være et nummer i køen.

Og nej; Jeg har ingen elendige Leasy lån, står i RKI, arbejdsløs eller sådan noget.

27 listopada 2014

Hurtig og professionel service

Jeg skulle bruge et andelsboliglån og spurgte i den forbindelse 4 banker om tilbud. I de fleste tilfælde skulle jeg og tegne forsikringer, og flytte pension for at få lånet til en rimelig pris.

Swedbank’s andelsboliglån er enkel og gennemskuelig, og ikke noget fikumdik.

9 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Billigste og mest fleksible andelsboliglån

Jeg kan kun anbefale Swedbanks andelsboligkredit. Jeg fik flere tilbud fra forskellige banker men Swedbank var langt det billigste lån jeg kunne finde. Min lejlighed kostede ca. 1 mio og jeg havde selv 20% dvs. 200.000 kr.

Jeg betaler 4.2% i rente. Derudover er der en utrolig fleksibilitet fordi det er en andelsboligkredit. Det betyder at hvis jeg har 50.000 kr stående på min lønkonto som jeg ikke skal bruge de næste 6 mdr, kan jeg sætte dem ind på Swedbanks andelsboligkredit og tage dem ud igen 6 mdr efter. Dermed sparer jeg renter på de 50.000 kr. over 6 mdr.

Jeg har haft kontakt med kundeservice et par gange og det fungerer også fint. Har absolut ingenting at klage over, og har anbefalet dem til flere af mine venner, som har elendige lån med deres grådige banker.

27 listopada 2013

Kundeservice elendig - Ingen respons

Har dog modtaget autosvar: " Tak for din mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt."

Det er ikke tilfredsstillende, så nu må jeg prøve et andet sted.

15 listopada 2012

Dårlig kundeservice

Jeg har haft mange dårlige kundeserviceoplevelser i mit liv, men Swedbanks slår alt.

Först og fremmest mener banksälgeren, at jeg lyver, selvom jeg har bevis, for det jeg påstår.

Derefter tager han et gebyr for at udföre det, som burde väre gratis (ifölge deres netbank og hjemmeside). Pengene fik jeg dog tilbage igen efter at have klaget.

Näste gang jeg kontakter dem, bliver jeg svinet til af ham, hvilket var dråben, der fik mig til at lukke kontoen og gå til en anden bank, der kan drive forretning uden at svine deres kunder til :)

1 października 2012

meget langsomme og usamarbejdsvillige

skrev til swedbank... 2,5 uge senere kontakter en dame mig omkring det andelsboliglån jeg var interesseret i. jeg var positiv og lagde op til at selvom de kun ville udlåne de 80% var jeg interesseret.
uden at få oplyst tal eller noget nærmest afviste damen mig uden reelt at have fået nogen tal overhovedet´.
se det er en ret useriøs forretning der ikke engang er interesseret i at få nye kunder. trist og særdeles sløv kundeoplevelse.

30 sierpnia 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej