Proffsigt från början till slut! Letade runt bland olika badtunnor men bestämde mig till slut för Svenska Badtunnor, och jag kan inte vara annat än nöjd! Snabba svar av kundsupport och tunnan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kan varmt rekommendera Svenska Badtunnor! Fick snabb återkoppling på alla de frågor jag hade inför köpet. Samtliga produkter jag fått hem är av högsta kvalitet och allt var mycket väl em... Zobacz więcej
Bad 4 firmor om offert på kamin. Endast 1 hörde av sig. Ingen svarade i telefon. Men efter ett dygn ringde en tjej från Svenska Badtunnor. Väldigt trevlig och kunnig ! Tog alla uppgifter, bekräftade... Zobacz więcej
Jättebra service och ett extremt vänligt bemötande! Expeditören skadade min första badtunna, vilket åtgärdades omgående av Svenska Badtunnor och en ny leverans skedde veckan efter. Dem var även vänlig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We offer a wide range of high-quality hot tubs at attractive prices. Our manufacturing takes place in Sweden,Gävle. We will gladly help you find the perfect hot tub tailored to your needs.
Tredje tvärgatan 4, 80284, Gävle, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Bra produkter och väldigt snabb leverans. Utförlig beskrivning på hur allt skulle sättas ihop. Känns som en gedigen produkt.
I order a badtunna end of 2019 and had corrosion issue from the beginning. The stove has white spots growing, which are a result of the corrosion of the aluminium stove. It can be removes manually but leaves a hole in the metal. I am afraid that after some more years in use the metal will be totally perforated and the water will come through, making it useless.
I have followed all the instructions they gave me but we still have the same problem. From my experience it is a design issue, having both stainless steel and aluminium in the same bath of water create a battery effect and encourage corrosion.
I do not recommend their construction.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Badkaret är så vackert att se på, vi använder det ofta, ikväll -9 ute, fantastiskt underbart!

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Efter mindre än två år gick vår skorstenen på vår badtunna sönder. När vi försökte reklamera detta så fick vi bara veta att detta inte föll inom deras garanti, och att vi kan få köpa nytt rör för 7000kr av dem. Svenska badtunnor har bra kryphål i sin garanti och använder produkter av dålig kvalitet som ett sätt att få återförsäljning. Akta er för att köpa av dem.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Leverans och montering av nya badtunnan klar, så otroligt bra bemötande och service från svenska badtunnor.
En otroligt bra badtunna som är helt enigt förväntningarna.
Jätte tack från en super nöjd kund

Prime vedeldad badtunna
Bra kundkontakt genom hela affären. Enkla instruktioner och lätt att montera. Hade en fråga till kundservice och fick omedelbart svar. Mycket hjälpsamma. Rekommenderar Svenska Badtunnor alla gånger.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Riktigt dålig service, att få företaget att svara i telefonen är helt omöjligt. Sedan om man har en reklamation så är det första dom börjar jaga efter en anledning till att slippa skicka en retursedel, debiterar även för felsökningar och administration då man reklamerar. Man prioriterar nya kunder då dom flesta bara köper en spautrustning. Blir absolut inte detta företag igen. Hänvisar till 1års garanti på deras produkter så handla hos någon annan som erhåller normal garanti 2år och 3-5 år på fabrikationsfel.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Vi är otroligt nöjda hela vägen. De är hjälpsamma innan köp, men ännu viktigare snabba och hjälpsamma när vår pump började läcka. Kan varmt rekommendera att handla av dom. Hög service nivå!
Trots hög belastning, så en helt utmärkt service och utomordentligt hjälpsamma, samt snabba leveranser.
Inget att klaga på.

Bara plus!
Snabba svar leverans före utlovat produkterna känns känns väl tilltagna och kvalité. Startat upp allt ikväll och längtar efter bad. Instruktionerna lämnar ibland mer att önska men inga problem som inte löses med lite lugn och eftertanke. Rekommenderar Svenska Badtunnor

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Köpte den större av terasspoolerna i slutet 2019. Snabb leverans, grym kvalite på och trevligt bemötande då vi hade en hel del frågor om installationen. Anledningen att jag nu skriver är att vi fick problem med korrosion av in/ut anslutningen (egen brunn med salt anläggning) och var tvugna att lyfta upp den och byta till Plast nipplar. Inga problem, de svarade direkt och skickade samma dag. Vill bara tacka för snabb respons och meddela att vi haft underbara kvällar i poolen.
Kan bara rekommendera förtetaget och kvaliteten på deras tunna.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Köpte en terrasspool Pacific med isolering.
Levererades på utsatt tid. Hög kvalitet på samtliga delar.
Hade flertalet frågor innan köp som oftast besvarades samma dag eller dagen efter. Jag hade otur med en felaktig pump som skramlade. Skrev till supporten och bad dom ringa upp och lyssna på den vilket dom gjorde. Fick en ny i retur inom 24 timmar. Kan verkligen rekommendera Svenska badtunnor, en mycket positiv köpupplevelse.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Ett bra exempel på ett företag med riktigt dålig kundservice. Delar av gasolvagnen är i så undermålig kvalitet att de gick sönder (får ej ersättningsdelar då produkten var hel vid leverans?!) innan användning vid varsam montering, så grovt ytskick att vi fått stickor i fingrarna (men det är ju okej för det är ju gjort för hand och ska vara så?!), fel dimension på delar av det som vi själva behövde montera. Vid frågan om badbomber kan användas fick vi svaret ” Det har vi tyvärr ingen erfarenhet av”.
Förhoppningen är att de delar som är tillsynes brukbara fungerar. I annat fall är vi ca 30000 kr fattigare.
———
Kan lägg till att vi ännu inte fått den feldimensionerad delen än. Snart 2 veckor senare. Hurra.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Hade uppskattat bättre instruktioner för hur komponenterna jag köpt till terrasspool skulle installeras. Efter några mejl och något samtal med kundservicen så löste det sig och jag fick de delar som saknades i rekordfart! Nu är allt färdigbyggt och vi badar varje dag, supernöjda!

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Har ej monterat Terasspoolen än. Men är nöjd med leverans och delarna. Pump och filter är väl tilltagna.

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Mycket nöjd med köpet av vår eluppvärmda terasspool Grand. Kan absolut rekommendera!

Odpowiedź od Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Beställde badtunna. Flera komponenter saknas,(backventil, fördelarhus) får inget leveransdatum från svenskabadtunnor på saknade komponenter. Fick beställa själv från reservdelsbutik på nätet.
Kass service!