Hurtig og profesionel behandling af vores hund Humphrey. Vi kom kørende i høj fart ind på gårdspladsen med stenene flyvende omkring os. Christina stod klar og vi løb med en næsten livløs hund igen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 - Meget tilfreds Blev lyttet til mht symptomer på tiltaget kendt hjertesyge, der blev handlet på problematikken og fik desuden en meget grundig vejledning mht kost omlægning til overvægtig ældre hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Svendborg Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital der altid vil gøre det yderste for at behandle og pleje dit kæledyr. I hunde og katteafdelingen råder vi over digital røntgen, ultralydsscanner, separat operationsafdeling udrustet til både rutine- og avancerede operationer. Vi har det bedste udstyr til, på en skånsom måde, at bedøve dit kæledyr på en rolig måde. På vores indlæggelsesafsnit har vi separat afdeling til indlagte hunde og katte. Vi råder over avanceret laboratorieudstyr så vi bedst muligt kan stille en diagnose og starte behandling hurtigt. I vores hesteafdeling har vi separat undersøgelsesrum, kasteboks til skånsom bedøvelse af heste. Hesteafdelingen råder over avanceret udstyr som blandt andet: Digitalt røntgen, ultralydsscanning og udstyr til højt specialiseret tandbehandling. Vi har store udendørsarealer til undersøgelse af heste i bevægelse på hård og blød bund. Hesteafdelingen har mulighed for indlæggelse af heste i store lyse bokse. Vi har en luftefold til vores indlagte heste. Dit kæledyr sikkerhed kommer først! Vi yder 24 timers døgnvagt for alle dyr, alle dage hele året rundt tlf. 62216421 Vi glæder os til at servicere dit kæledyr og dig! Mvh Svendborg Dyrehospital
Ryttervænget 6, 5700, Svendborg, Dania
- info@svendborgdyrehospital.dk
- www.svendborgdyrehospital.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Venligt og forstående personale
Jeg måtte desværre tage afsked med min lille pelsede ven, da alderen tog livskvaliteten fra ham. Jeg fik en straks tid til en aflivning og personalet var så forstående og respekterende. Stor anbefaling herfra.

Kæmpe tryghed og omsorg!
Vores elskede kat Noller kom slemt til skade, da han blev påkørt af en bil. Svendborg dyrehospital tog imod os med det samme, og han var indlagt i to døgn samt blev opereret. Han fik den bedste behandling af det sødeste personale, som uden tvivl besidder kæmpe omsorg, kærlighed til dyr og er gode til at gøre en trygge i forhold til at ens kæreste eje er kommet til skade. Vil til hver en tid anbefale Svendborg dyrehospital!

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Bästa tänkbara vård och bemötande

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
God og kompetent vejledning.
God og kompetent vejledning.
Har brugt dem til alm. årlig sundhedsgennemgang samt tandrensning af min hund. Her gik alt som forventet. Grunden til at jeg vil anbefale Svendborg dyrehospital til andre er det smilende og imødekommende personale - lige fra modtagelse til overgivelse af min hund. Det som kom mest bag på mig var at de fulgte op dagen efter mit besøg. Spurgte ind til min hun grundet tynd mave, trods det ikke var det jeg kom for 👌🏼
Ydermere fik jeg lidt ting med hjem med en god vejledning, helt uden jeg selv havde efterlyst det.
Vi ses igen, det er sikkert! 🙌🏼
Hurtig og profesionel behandling af…
Hurtig og profesionel behandling af vores hund Humphrey.
Vi kom kørende i høj fart ind på gårdspladsen med stenene flyvende omkring os. Christina stod klar og vi løb med en næsten livløs hund igennem hospitalet. Hun fik hurtigt Humphrey under kontrol og han stabiliseret. Christina arbejde meget hurtigt, professionelt og uden uden tøven.
Kæmpe tak til Christina og teamet.
Dårlig behandling, ingen anbefaling herfra
Jeg var egentlig i starten ganske tilfreds med deres behandling af min lille killing. Indtil han blev halt på bagbenene, hvilket vi brugte flere tusinde kroner på, at de kunne undersøge. Pludselig opstår der et urinproblem hos den lille mis, og vi søger akut dyrelægen. Han bliver indlagt og får tømt blæren, og da vi ringer derud om morgenen dagen efter, får vi af vide af sekretæren, at vores lille mis har det godt og sidder ude i sit bur, men at dyrelægen lige vil ringe og forklare nærmere (dermed skabes der nogle forventninger om, at han kommer hjem igen og har det godt), 2 timer senere får jeg et opkald fra dyrelægen, hvor hun siger at han stadig er haltende på sine bagben, at de ikke har kunne komme i nærheden af ham pga at langer ud efter dem og at han derfor ikke har fået hverken vådt eller tørt i den tid, hvor han har været der. Vi fik også af vide, at de ikke kunne finde ud af hvad der var galt med hans bagben, så han ville skulle tilses at en specialist. Da vi mente den stakkels blot 10 måneder gamle mis, allerede havde været nok igennem, blev vi enige om at aflivning nok var det bedste for ham. Så vi ringer derud kl. 12, og siger vi har truffet en beslutning. Tror i så ikke vi skal vente helt til kl. 16.30, med at få aflivet den stakkels mis, der bare sidder og lider. Da vi protestere får vi en tid kl. 15.20…. Vi synes stadig det er mange timer at vente, når vi har truffet beslutningen, og når vi ved han ikke har det godt, plus at vi ikke har set vores lille baby i 1 døgn. Da vi kommer derud, lugter han langt væk af urin, de har ladet kateteret sidde i ham og han er fyldt med katte grus og savler betydeligt…. Jeg synes det er uværdigt, at lade dyr der har det så skidt vente på behandling. Forstår ikke man som dyrehospital har samvittighed til at prioritere en operation fremfor, at lade et dyr der lider få fred.
Jeg er så skuffet og sætter aldrig mine ben hos dem igen.
Utroligt kompetente dyrlæger som…
Utroligt kompetente dyrlæger som strækker sig langt for sine kunder. Vi har et kæledyr med meget kompleks sygdom, og dyrehospitalet er der for os hele vejen. Vi kan få gratis rådgivning døgnet rundt pr telefon, sms og mail, og de er behjælpelige med selv de mindste spørgsmål. De har overgået mine forventninger på så mange parametre.
Det er virkelig et godt sted hvis man har med længerevarende forløb at gøre.
Desuden har de et lille lys i receptionen, som de tænder hvis nogen skal sige farvel til deres kæledyr. Det er en sød tanke, og en god måde at gøre andre opmærksomme på at udvise respekt.
ALDRIG
Jeg ville ALDRIG gå til en dyrlæge, der accepter dyremishandlingen på Molslaboratoriet. En ordentlig dyrlæge støtter ikke foretagender, der mishandler dyr.
ALT for dyrt
ALT for dyrt. Betalte 836kr for en 8 min lang kosultation for at konstatere at min kat ikke havde øjenbetændelse. Var ret chokeret over deres vanvittige høje priser. Bruger dem aldrig igen
Total ELENDIG service
Jeg blev ringet op i dag, fordi jeg tilsyneladende havde haft en ubetalt faktura liggende siden 17.08.2020 på 56,25,- kr. Jeg fortalte pænt at det måtte være en fejl, for jeg vidste godt hvad det var betaling for. Min kat havde været til konsultation for jeg var ikke sikker på den var okay, efter undersøgelse fik jeg at vide der ikke var noget i vejen. Vi blev så klogere, for tre senere fandt vi selv ud af at den havde orm, som de så ikke havde fundet ved undersøgelsen. Jeg ringede tilbage til Svendborg Dyrehospital, de beklagede selvfølgelig og jeg fik tilsendt en recept på nogle ormepiller, som jeg selv kunne hente på apoteket. Jeg skulle ikke betale for de piller, og det så jeg som en god service, ved at de ikke selv havde fundet de orm da han var til undersøgelse. Men jeg er nu fortørnet over at de ringer til mig to år senere og beder mig om at betale de 56,25 kr for de ormepiller, jeg spurgte pænt om det ikke burde være en del af deres service, at de betalte de piller, det kunne det så ikke, og blev advaret om, at hvis jeg ikke betalte ville de sende hele regningen med rykkergebyr med mere, for de to år der var gået. Jeg har ALDRIG fået den faktura.
Jeg har altid syntes der har været en god service ved Svendborg dyrehospital, men det er så slut nu.
Synes det er super ærgerligt, at man ikke er bare en lille smule mere service minded.
DÅRLIG SERVICE: VI BETALER FOR DERES FEJL PÅ OPERATIONEN
Svendborg dyrehospital er ren pengemaskine!
Vores kat fik fjernet en tand, og så undrede vi os over hun ikke fik det bedre efter tandfjernelsen og så viste det sig at dyrlægen ikke fik fjernet hele tanden væk. Så vi måtte bruge yderligere mange penge på en ny operation så han kunne fjerne tanden HELT VÆK. Dårlig service at de i de mindste ikke tog 2. Behandling gratis FOR DERES FEJL! Ren pengemaskine!! Vælg hellere dem i Odense eller Årslev!
NEGATIV
NEGATIV.
Jeg har haft svendborg Dyrehospital i godt 3-4 år. .til mine heste samt hunde, dette samarbejde har jeg dog valgt at stoppe, grundet gentagende dårlig service.
For det første er priserne helt vanvittigt høje. Hvis jeg samlinger andre dyrlæger på Fyn.
Jeg har skulle noget så simpelt have ordnet tænder på min hest, han vælger at bedøve hesten og finder først derefter ud af at han ikke har redskaberne med til at ordne tænderne, der stod jeg så med en bedøvet hest helt uden grund.
Jeg har stået i dem situation at skulle bruge dyrlæge akut, men fik beskeden at der ville gå 3 dage, jeg ringer så til et andet hospital længere væk, men som kommer hurtigt og endda til halv pris I kørsel.
Jeg har også fået af vide at vaccinationer på hestene er helt ude at skide.
Hvis jeg ringer til hospitalet for at snakke med en dyrlæge, ( ikke akut behandling, hvis jeg så bliver lovet at blive ringet op, bliver jeg aldrig ringet op, og må gentagende gange ringe dem op, engang gik det 7 dage før jeg fik fat på dyrlægen jeg skulle snakke med.
Der har været mange flere dårlige oplevelser, og nu siger jeg: ALDRIG mere svendborg / rudkøbning dyrlæge gruppen.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse.
Vi måtte akut komme ind med vores kanin, da hans øje pludselig begyndte med at løbe i vand. Dette kan indikere tandproblemer, som kan give yderligere fatale konsekvenser ubehandlet.
Vi kommer ind. Vi bliver spurgt gentagende gange om vi har været der. Altså, vi taler 5-6 gange, og vi hver gang siger nej. Han kigger på kaninen, og kigger den i munden ved bare lige at rykke på hans læber. Han gør faktisk ikke en indsats for at kigge ham ind i munden. Vi spørger om han ikke skal kigge yderligere (det ved vi er muligt på grund af egen dyrelæge), men han mener at det kan han i hvert fald ikke, og det skal vi altså have røntgen for.
Han kigger knap på ham, og giver os et par øjendråber med hjem mod øjenbetændelse. Det blive 1.700kr, for en næsten ikke undersøgt kanin, og et par øjendråber. Det blev ved med at fortsætte, så vi måtte gå til egen dyrelæge, og han fik så den rette diagnose der.
Kan ikke anbefales, overhovedet. Og slet ikke til kaniner!
Jeg vil gerne takke alle på Svendborg…
Jeg vil gerne takke alle på Svendborg dyrehospital for god behandling og specielt dyrlæge Emilie G Nielsen. Den 6-7-21 kollapsede min hund her hjemme hun blev 11år og havde været syg længe. Jeg ringede til Svendborg dyrehospital min dyrlæge Emilie var ved at operere og alle havde travlt, jeg forklarede hvad der var sket, Emilie lovede at komme så hurtigt hun kunne. Der gik ikke en halv time så var hun her, vi blev enige om at det var tiden, Emilie forklarede mig hvad hun gjorde og min hund var meget tryk og rolig da vi jo var hjemme i vante omgivelser. Jeg takker Emilie for at være så rolig og forstående over for både min hun og mig. Tak for mange år som kunde på Svendborg dyrehospital. Vibeke Brünger
Absolut god oplevelse at komme på…
Absolut god oplevelse at komme på svendborg Dyrehospital. Dyrlægerne der er yderst kompetente samt det øvrige personale også, og glade for dyr det mærker man tydeligt. Jeg ville ikke kunne komme hos en dyrlæge der ikke elskede dyr og behandlede dem derefter hvilket de altså gør. Dette gør dem til alletiders dyrehospital efter min mening.
Very friendly but very expensive
Very friendly but very expensive. 750 kr + tax for visit , when a different vet was 583 kr + tax , and another one 620 kr tax included. I also don’t think they give best solutions being so expensive. Not satisfied with the visit. sorry.
Jeg kan på ingen måde anbefale…
Jeg kan på ingen måde anbefale Svendborg dyrehospital.
Jeg har nu 2 dårlige oplevelser hos jer i rap.
Den første er at jeg for 4 måneder siden køber en hvalp med DKK stamtavle, som var undersøgt og vaccineret hos jer.
Da jeg får hvalpen hjem, opdager jeg et betydeligt navlebrok...
Intet er noteret i hans papirer
Så jeg ringer til jer og forsøger at tale pænt med dyrlægen som har lavet undersøgelsen, spørger om det evt har været en stresset dag eller andet. og spørger om det er muligt at få min hvalp gen undersøgt, bare så jeg er sikker på at der ikke er andet, der er overset ved undersøgelsen.
Her til svarer dyrlægen, at han da gerne laver en gen undersøgelse af min hvalp hvis jeg vil betale de omkring 900 kr undersøgelsen koster.
Nu til næste oplevelse.
Min Cavalier tæve på 8år bliver syg en lørdag, og jeg ringer ud og forklarer klinik damen om sygdoms historikken og får en tid. Til en aflivning .
Skæbnen vil , at jeg kommer ind til selv samme dyrlæge som har overset navlebrok hos min hvalp.
Jeg gik egentlig ud fra at klinik dame og dyrlægen havde kommunikeret omkring det.
Ellers havde jeg nok foretrukken at tale med dyrlægen selv i telefonen, og sat ham ind i situationen, så jeg ikke havde stået der dybt ulykkelig, frustreret og i dyb sorg over at skulle miste min elskede hundepige.
Men nej og fair nok bliver jeg udspurgt om sygdoms historikken en gang til , får at vide hvad de gør med deres hjerte patienter
Jeg har heldigvis en veninde med, som er i stand til at fortælle om alle de ting den stakkels hund allerede har været i gennem.
Jeg er på nuværende tidspunkt i konsultationen stået af og lader min veninde svare for mig.
Nu til aflivningen dyrlægen giver hende den bedøvende sprøjte som ikke virker ordentligt efter ca 25 min med en ulykkelig bange hund i armene kommer han ind og giver hende en sprøjte mere med bedøvelse og den virker hun falder i søvn og hun får den sidste sprøjte 😪😪
Det kostede 3260 kr
Disse oplevelser finder jeg på ingen måde i orden. Jeg ved godt at jeg på nuværende tidspunkt stadig er rystet og chokeret over forløbet. Men jeg har da fået aflivet 2 gamle hunde tidligere , men har da aldrig oplevet noget så grimt , koldt og frustrerende
Havde en dårlig oplevelse
Havde en dårlig oplevelse, da venindes hund skulle aflives pga hjerteproblemer og gentagne infektioner. Fair at spørge ind til sygdomshistorik, men at bruge tid på at mene faste dyrlæge ikke har behandlet korrekt, og fortælle hvordan de plejer at gøre, samt afslutte med at nu er beslutning jo taget, er ikke Ok. Da hunden så skal bedøves, bliver der givet så lidt at den stadig ikke sover efter ca 1/2 time, så der må gives mere. En tid ejer er ulykkelig, og hunden kæmper mod søvnen, er ikke OK.
Jeg er 100% enig med Lisbet om,at jeg…
Jeg er 100% enig med Lisbet om,at jeg ikke kan anbefale “mændene” ved dyreklinikken på Svendborg/Rudkøbing dyreklinik.
Ubehøvlet , dyr og nedladende behandling ved kasteration samt tandbehandling i april 2020 af mellem hunderace.
Ved fejlagtig vejledning fik min hund plastickrave på, hvilket udviklede fugt og betændelse i ørene....!!
Da jeg kontaktede vagttelefonen i Svendborg, fik jeg den besked, at jeg bare kunne hente en body i Svendborg den følgende dag, da de desværre ikke havde flere på Langeland, og at det ikke var smart at sætte krave på den hunderace,-
Jeg kom så ydermere til at betale for behandling af min hunds betændte ører...!!
Jeg meddelte efterfølgende dyrelægen at jeg ALDRIG mere ville benytte deres “pengefikserede” klinikker.
Har nu fundet en okay dyrlæge i Benedikte Svendborg og dyrlægegården v/ Ulla i Hæsinge 😁