Hurtig og profesionel behandling af vores hund Humphrey. Vi kom kørende i høj fart ind på gårdspladsen med stenene flyvende omkring os. Christina stod klar og vi løb med en næsten livløs hund igen... Zobacz więcej
Vores elskede kat Noller kom slemt til skade, da han blev påkørt af en bil. Svendborg dyrehospital tog imod os med det samme, og han var indlagt i to døgn samt blev opereret. Han fik den bedste behand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 - Meget tilfreds Blev lyttet til mht symptomer på tiltaget kendt hjertesyge, der blev handlet på problematikken og fik desuden en meget grundig vejledning mht kost omlægning til overvægtig ældre hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en dårlig oplevelse, da venindes hund skulle aflives pga hjerteproblemer og gentagne infektioner. Fair at spørge ind til sygdomshistorik, men at bruge tid på at mene faste dyrlæge ikke har behan... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Svendborg Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital der altid vil gøre det yderste for at behandle og pleje dit kæledyr. I hunde og katteafdelingen råder vi over digital røntgen, ultralydsscanner, separat operationsafdeling udrustet til både rutine- og avancerede operationer. Vi har det bedste udstyr til, på en skånsom måde, at bedøve dit kæledyr på en rolig måde. På vores indlæggelsesafsnit har vi separat afdeling til indlagte hunde og katte. Vi råder over avanceret laboratorieudstyr så vi bedst muligt kan stille en diagnose og starte behandling hurtigt. I vores hesteafdeling har vi separat undersøgelsesrum, kasteboks til skånsom bedøvelse af heste. Hesteafdelingen råder over avanceret udstyr som blandt andet: Digitalt røntgen, ultralydsscanning og udstyr til højt specialiseret tandbehandling. Vi har store udendørsarealer til undersøgelse af heste i bevægelse på hård og blød bund. Hesteafdelingen har mulighed for indlæggelse af heste i store lyse bokse. Vi har en luftefold til vores indlagte heste. Dit kæledyr sikkerhed kommer først! Vi yder 24 timers døgnvagt for alle dyr, alle dage hele året rundt tlf. 62216421 Vi glæder os til at servicere dit kæledyr og dig! Mvh Svendborg Dyrehospital
Ryttervænget 6, 5700, Svendborg, Dania
- info@svendborgdyrehospital.dk
- www.svendborgdyrehospital.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dygtige og omsorgsfuldt personale
Vi har fået
Behandlet en hund der blev kørt ned. Der var tre forskellige dyrelæger ind over og de vidste alle hvad den sidste havde lavet og hvad der nu skulle ske. Sygeplejersken var meget hjælpsom alle de gange vi kom

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Altid god service og venligt personale

Hurtig og effektiv løsning
Hurtig og effektiv løsning af en akut opgave, i forhold til at vi er bosiddende på en ikke brofast ø

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Our dog is happy to go to the vet.
When your dog is happy to be told that he is going to the vet, they are good!

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Min hund er tryg ved den dyrlæge som behandler ham
Min hund er tryg ved den dyrlæge, som behandler ham og der følges op på tidligere besøg på klinikken
Vi mødes med venlighed

Venlighed og faglige kompetencer
Dygtig, erfaren og empatisk
Jeg havde akut brug for hjælp til en killing og Svendborg Dyrehospital gav mig en tid med det samme.
Lægen jeg blev mødt af var yderst professionel og erfaren, men også empatisk og behandlede min kat virkelig godt.
Tryg og forstående behandling af både…
Tryg og forstående behandling af både 2-og 4benede væsner.

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Har ellers altid været tilfreds
Har ellers altid været tilfreds. Altid god og venlig behandling. Da min sidste kat blev aflivet fik jeg ikke tid til et ordentligt farvel og blev nærmest ført hen til døren. Positivt var dog rabat fordi jeg havde betalt rigeligt via vetplan. En måned efter ser jeg tilfældigt at vetplan ikke er afmeldt. Dyrlægen ville sørge for jeg fik penge retur. Istedet modtager jeg en arrogant mail om at jeg ikke har betalt nok via vetplan. Dårlig afslutning på mere end 30 års bekendtskab.
Svar: Jeg har betalt 2 1/2 måned efter aflivning. Jeg fik ikke yderligere mulighed for afsked med Lady. Døren blev åbnet og jeg blev blidt skubbet mod den. Beklager men det er min oplevelse. Men tak for den tid der gik godt.

Super venligt personale
Super venligt personale, der yder en meget professionel service. Kæledyret er i første prioritet og det kan mærkes. Tak for jer

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Hurtig service men alt for dyrt 😡😡😡😡
Årligt sundhedstjek med min kat.
Jeg har været til årlig sundhedstjek og vaccination med min kat.
Dyrlæge Anne Katrine Klindt var meget rolig og konsultationen gik godt. Min kat var stille og rolig.
Jeg tror, at næste gang vi kommer vil katten kunne huske, at her er ikke noget at være bange for.
Stor ros til Anne Katrine Klindt.
Grethe Albertsen

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Har haft en meget dårlig oplevelse i…
Har haft en meget dårlig oplevelse i forbindelse med min hund.
Bestilte tid til klipning i januar og fik tid i marts.
to dage før blev jeg ringet op fra dyrehospitalet at der desværre ikke var tid til klipning den dag, men d. 21.maj
Jeg spurgte om jeg så kunne stole på at der var tid den dag, da jeg ellers måtte prøve at finde en anden hundeklipper.Maria som skulle klippe min hund bedyrede at det var der helt sikkert.
To dage før den 21. maj fik jeg på min telefonsvare besked på at datoen var aflyst.Jeg kontaktede straks dyrehospitalet og talte med en person der forklarede at de faktisk vat holdt op med hundeklipning.Da jeg senere fik fat i Maria gav hun den undskyldning at der var sygdom i klinikken og at det jo vat hendes chef der bestemte, hun var bare ansat. Dårlige undskyldninger
Utrolig dårlig chef der er ligeglad med deres kunder.
Pas på med at stole på dem

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Min hest havde d.2/10-24 erhvervet sig…
Min hest havde d.2/10-24 erhvervet sig brud på højre bagbens griffelben.
Samme dato ringede jeg til dyrlæge Jens Jørgen Abildskov der er ejer af Svendborg Dyrhospital. Han kom ud og kiggede til hende samme dag.
Trods han så en hest med smerter der også kunne ses selvom hun var kommet på smertestillende, skulle der 3 gange til før at han tog røntgenbillede af griffelbenet.
Første gang da han var ude d.2/10-24, glemte han både at skrive en tilbageholdelsesseddle til mig, samt fik ikke noteret chip nr. så det fremgik ikke af fakturaen.
Jeg ringede ham op igen allerede d.4/10-24 da min hest stadig havde smerter, trods det smertestillende han havde udleveret. I samme omgang mindede jeg ham om at jeg ikke havde fået en tilbageholdelsesseddle fra sidst, hvilket han så udfyldte til mig, men først efter at jeg havde bedt ham om det. Hans kommentar var dog at de fleste heste ikke måtte slagtes, så det var ikke kutyme at spørger til dette.
Udover at give mig den glemte tilbageholdelsesseddle, foretog han sig intet, andet end at give ret i at han kunne se at min hest stadig havde smerter trods smertestillende og hvis det ikke var blevet bedre om mandagen skulle jeg ringe. Her fik jeg lov at betale en regning på lidt over 1000 kr. For ingenting. Men igen glemmer han at skrive chip nr. På fakturaen som jeg ellers denne gang mindede ham om, da mit forsikringsselskab afviser regningen grundet manglende chip nr.
Det blev så mandag d.7/10-24 og jeg ringer efter ham. Jeg giver i samme omgang besked om at hendes sår ser ret voldsomt betændt ud.
Han kommer ud og tager røngten og kan konstatere at hun har brud på højre bagben ved griffelbenet.
Han glemmer at tjekke for betændelse ved såret og glemmer igen at give mig en tilbageholdelsesseddle på det nye udleveret medicin samt får igen ikke skrevet chip nummer på fakturaen.
Under forløbet bliver jeg hellere ikke vejledt ordentligt medmindre at jeg selv får spurgte ind til relevant information. Heriblandt om min hest skulle på sygefold eller boks, hvor længe hun må være ude m.m. ting jeg ikke fik spurgt om ved første besøg, men efter vejledning fra stalden først fik spurgt om ved 3ede besøg.
Det betyder at jeg har haft en hest med et griffelbensfraktur i ca. En uge som ikke har gået under rette forhold, da jeg er første gangs ejer af hest og ikke har været bevist om at stille de rigtige spørgsmål.
Jeg ringer til klinikken d.9/10-24 og brokker mig over ham samt ytre at jeg ikke ønsker ham ud til min hest igen, da jeg er utryg ved hans faglighed. Hende jeg har i røret kan sagtens forstå min frustration, men må desværre meddele mig at det er ham der er ejer af klinikken.
Han ringer mig så op d.10/10-24
Han ytre at han ikke har begået fejl og at jeg skal betale for regningen fra d.7/10-24 da han var sød at komme ud til mig trods at han faktisk ikke havde tid. Han tilbyder at komme ud og kigge til min hest gratis i forhold til betændelsen i benet men kræver at jeg betaler for konsultationen d.7/10-24 jeg utrykker min frustration over overstående klage og at jeg ikke vil have ham ud, da jeg ikke er tryg ved ham samt at jeg ikke føler at regningen fra d.7/10-24 kan være rigtigt, når han intet gjorder og det viste sig at min hest faktisk havde et brud.
Jens Jørgen Abildskov slår dette væk ved at sige at vi taler forbi hinanden og at han ikke har lavet fejl, trods han ikke har givet tilbageholdelsesseddler samt nedskrevet chip.nr. og at jeg gentagende gange skal minde ham om dette.
Vi når ikke til enighed, hvorfor at jeg til sidst bare betaler regningerne og ytre at jeg skifter dyrlæge.
Det var mit første besøg på Svendborg…
Det var mit første besøg på Svendborg Dyrehospital...men det virker som et kompetent og professionelt personale. Liva (10 uger gammel hvalp) var tryg med det samme, selvom hun skulle trykkes lidt på. Og det var vigtigt for mig, den pylrede hundemor 😉

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Fin tilgang til vores hund.
Fin tilgang til vores hund.
Omhyggelig undersøgelse af hunden.
God forklaring af årsagen til hundens adfærd.
Wauw
Wauw, bare wauw!
Jeg er på besøg i Svendborg og overnatter med min meget ængstelige hund. Da jeg kontakter hospitalet i dag lørdag, får jeg simpelthen så meget omsorg og omtanke for min hund og mig selv. Den rigtige hjælp gives og gode råd oveni, jeg er kæmpe fan af Svendborg Dyrehospital! Tak for Jer ❤️
Meget professionel og hurtig hjælp
Meget professionel og hurtig hjælp. Vi anbefaler 10/10 🫶🏻

Odpowiedź od Svendborg Dyrehospital
Hurtig og professionel behandling af…
Hurtig og professionel behandling af hund