Vi har spist utrolig lækker sushi, i bymidten i Roskilde, og andre steder. Dette sushi sted var virkelig ringe. Jeg betalte 603kr for en masse ris, med masser af sauce på ruller. Du får kun lidt rog... Zobacz więcej
Stedet tog betaling for en 8 måneder baby der intet spiste. Det er rigtig dårlig stil. De kunne lige så godt afskaffe deres børnestole eller skrive "små børn forbudt". Derudover er prisen lidt over... Zobacz więcej
Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Zobacz więcej
Købte sushi for 1300 kr til 4 personer. Vi fik desværre ved en fejl en lille klat wasabi til 84 stykker sushi, som ikke var tilstrækkeligt. Til gengæld har deres kundeservice været fra højest hylde, j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sushi na wynos
- Restauracja dla rodzin
- Kuchnia japońska
- Restauracja z daniami na wynos
- Jedzenie z dowozem
- Sushi
Napisane przez firmę
sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)
Langebjergvænget 6a, 4000, Roskilde, Dania
- info@sushi2500.dk
- www.sushi2500.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt for mange mangler
Er sted vi meget gerne vil have mad fra. Desværre har vi de sidste par gange ikke fået leveret det vi har bestilt - det har været mangler. I dag ringede vi og fik besked på at se foto. Dette blev gjort og se bekræftede de ville sende noget nyt. Det er nu 95 min siden. Børnene er nu puttet og maden er spildt. Slet ikke ok... så heller “stik mig et tilgode bevis” dette er at holde mig for nar. Næsten gang ender de 800kr et andet sted.

Super lækker sushi
Super lækker sushi med alle de beste råvarer. De tænker ud over traditionel sushi, hvor mange af rullerne har ingredienser, der kun findes hos Sushi2500. Uden tvivl det bedste sushisted! Og så er dem i personalet flinke!

Odpowiedź od Sushi2500
Frisk lavet, og gode råvarer.
Frisk lavet, og gode råvarer.
Rent og fint sted, god hygiejne 😊👍

Meget lækker sushi
Meget lækker sushi - altid friskt tillavet. Betjeningen er god med et personale der fremstår serviceminded og hjælpsomme :)

Under al kritik...I Trekroner
Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhenter til det nye aftalt tidspunkt er de ikke færdige. Bondefangeri, pengene er jo trukket. Køber ALDRIG mere hos Sushi 2500
Der er SÅ meget forsinkelse på maden
Der er SÅ meget forsinkelse på maden. Vi bestilte til kl.19.00, de ringer til os og fortæller, at det er forsinket til 19.45. Vi kommer kl.19.45. Maden er ydeligere forsinket, og vi får derfor først maden kl.20.15. Dette skete i sushi2500 i Trekroner, og det er simpelthen bare ikke god service:/
Lækker frisk sushi
Lækker frisk sushi, hvor der ikke bliver sparet på fisken. Jeg har kun prøvet sushi 2500 i skolegade i Valby så kan ikke udtale mig om de andre steder
Desuden altid meget sødt og serviceminded personale!

Fantastisk service
Dejlige, lækre og friske råvarer! Fantastisk sushi og yderst serviceminded personale! Vil helt klart anbefale det til alle jeg kender.

Bedste sushi
Bedste sushi! Altid lækkert og frisk. Søde medarbejder og der er bare altid en rar stemning i butikkerne. Jeg køber kun min sushi herfra 👌

Odpowiedź od Sushi2500
Bestiller tit fra sushi 2500 og jeg…
Bestiller tit fra sushi 2500 og jeg elsker det! Jeg kan virkelig godt anbefale omega 3bomben, den er fantastisk 😁

Super lækker sushi!
Sushien fra Sushi2500 er altid i topklasse - super god kvalitet og lækre råvarer! Jeg har kun gode erfaringer med restauranten, både i Valby og Roskilde! Kan i den grad anbefales :-)

Lækreste sushi
Lækreste sushi! Bestilte til min fødselsdag og der var virkelig fantastisk mad til mine gæster - friskhed, lækre detaljer amen mums! Det er 3 gang jeg får derfra og det er virkelig lækkert! Kæmpe anbefaling - jeg har aldrig fået bedre sushi end sushi2500 og det sødeste personale kæmpe anbefaling ❤️

Odpowiedź od Sushi2500
Udemærket sushi men.....vi bestilte mad…
Udemærket sushi men.....vi bestilte mad til afhentning 18.15 til 18.30, bliver så ringet op da de ikke kan have maden færdig før kl 20.00. Det acceptere vi, men får først maden kl 20.30, og den oplevelse kan 4 gratis øl altså ikke ændre på. Det er konsekvent samme oplevelse hver gang. I må simpelthen få styr på jeres bestillingsproces. Det er ikke rimeligt at der er en ventetid på 2 timer, før man kan få sin mad. Og jeres stakkels piger der betjener jeres kunder står i første række og må gang på gang beklage at maden er forsinket...ikke godt nok!
Virkelig skuffende at vi nu for anden…
Virkelig skuffende at vi nu for anden gang kommer hjem med mindre det vi havde bestilt og betalt fir - virkelig skuffende for en dyr omgang mad🤨
Bedste kvalitets sushi hos Sushi 2500
Jeg har nu fået mad hos 2500 et par gange og HVER gang er det lige lækkert, det er altid frisklavet og god kvalitet! Så elsker jeg at der altid er mere indhold af fisk og grønt frem for ris, i love it!
Jeg kan klart anbefale Juicy Crisp med blomkålsris, det er min absolutte favorit rulle!!!!

Utrolig lækker mad
Vi prøvede den lækre gourmæt-menu som takeaway og hele familien lige fra mindst til størst var meget begejstret. Det hele var friskt og lækkert, og deres chili mayo satte prikken over i'et :-)

Dårlig kundebehandling ift. rabatkoder
Dårlig kundebehandling ift. rabatkoder. Jeg havde benyttet mig af både en rabatkode og studierabat, og jeg kunne sagtnes gennemføre min ordre på hjemmesiden. Et par timer efter bliver jeg ringet op af en medarbejder om, at jeg ikke kan få sushi til den pris, der står på min ordrebekræftelse, fordi jeg har brugt 2 rabatkoder. Dårlig stil, at man ikke får sin sushi til den "aftalte" pris, når der ikke har sat begrænsning på brug af rabatkoder på hjemmesiden. Sådan en fejl må virksomheden tage på sin kappe efter min mening, så det ikke skal gå ud over kunderne ...
Sushi2500 Trekroner.
Sushi2500 Trekroner.
Har hentet derfra to gange nu og begge gange hang sushi en ikke ordentligt sammen. Super ærgeligt, da det jo er dyrt nok.

Øv en oplevelse!
Øv en oplevelse!
Vi har faktisk altid været godt tilfredse med Sushi2500, vi henter normalt i Roskilde. Denne gang bestilte vi og afhentede i trekroner.
For det første var ebibites (rejer) rå og uspiselige, for det andet var der seperat bestilt crispiepi med blomkålsris .. de var bare med almindelige ris og så havde vi betalt for en stor chilimayonnaise -men fik en lille.. generelt var sushien bare ikke af samme kvalitet som vi før har oplevet!! Det var på ingen måde i nærheden af 800,- værd.
Rigtig lækker sushi afhentet i…
Rigtig lækker sushi afhentet i trekroner. Maden var klar på det bestilte tidspunkt.
Der var soya nok, plejer sommetider at mangle andre steder.
Dejlig smag og frisklavet.