Vi har spist utrolig lækker sushi, i bymidten i Roskilde, og andre steder. Dette sushi sted var virkelig ringe. Jeg betalte 603kr for en masse ris, med masser af sauce på ruller. Du får kun lidt rog... Zobacz więcej
Stedet tog betaling for en 8 måneder baby der intet spiste. Det er rigtig dårlig stil. De kunne lige så godt afskaffe deres børnestole eller skrive "små børn forbudt". Derudover er prisen lidt over... Zobacz więcej
Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Zobacz więcej
Købte sushi for 1300 kr til 4 personer. Vi fik desværre ved en fejl en lille klat wasabi til 84 stykker sushi, som ikke var tilstrækkeligt. Til gengæld har deres kundeservice været fra højest hylde, j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sushi na wynos
- Restauracja dla rodzin
- Kuchnia japońska
- Restauracja z daniami na wynos
- Jedzenie z dowozem
- Sushi
Napisane przez firmę
sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)
Langebjergvænget 6a, 4000, Roskilde, Dania
- info@sushi2500.dk
- www.sushi2500.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Skøn lækker datenight menu
Min mand og jeg har i dag bestilt en rigtig lækker datenight menu. Sød og imødekommen personale, lækker sushi som både smagte godt og var en fryd for øjet. Vi kommer snart igen
Sushi2500 Roskilde
Sushi2500 Roskilde
Velsmagende og tilpas ( ikke overpyntet ) smuk sushi.
god oversigt på online menukort, nemt at se hvilke stykker sushi man bestiller og hvad de indholder.
dog kunne det være rart at i skrev vegetar på jeres miniruller da det ikke står nævnt at de ikke indholder kød.
5 stjerner for min seneste oplevelse
5 stjerner for min seneste oplevelse. Og alle mine tidligere!
Jeg har opgivet at prøve flere sushisteder, for de når bare ikke op på niveau med 2500. Bedste sushi takeaway i DK. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toppen af dårlig kunde"service"
Toppen af dårlig kunde"service"
Min datter var inde for at bede om et menukort. Hun kunne får menukortet, HVIS HUN BETALTE FOR DET!
Det er virkelig toppen - eller rettere sagt BUNDEN!
En rimelig kedelig omgang sushi fra…
En rimelig kedelig omgang sushi fra Søborg afd. Risene havde ikke været vendt i risvinseddike, tunen var grålig og der var hældt en slags kokosmælk sovs ovenpå maki rullerne - som ikke passede til.
Alt for besværlige når det gælder DEALS
Selve Sushien smager fint - MEN WOW alt det man skal igennem når man har købt en deal...man kan kun bestille på diverse dage, som ikke er det samme for alle deres restauranter, man finder ALDRIG de dage man vil have (med mindre man bestiller flere uger for), så for man ikke stiks med eller soya.....JA men dog hvis man vil have nye kunder så skal det være nemt og man skal ikke betale for normale ydelser som ekstra! Mon ikke det er sidste gang man bestiller fra dem :(
Bedste sushi i København
Har lige haft fornøjelsen af servere to forskellige Downtown deals (Deluxe og Vegan) for mine gæster. Begge deals var meget lækre og flot anrettet, havde stor wauw effekt, meget god kvalitet, velsmagende med utrolig mange små velsmagende toppings og godt sat sammen. Det her er sushi udover det sædvanlige, sushi når det er bedst, findes ikke flottere, og mere velsmagende andre steder i København.
Formidabel lækkert Sushi
Har spist sushi mange steder og dette er absolut et af de bedre sushi steder. Super god sammensætning og deres laks med Serrano skine er simpelthen to-die-for.
Ventede 1 time på vores sushi i…
Ventede 1 time på vores sushi i restauranten i Trekroner. Ikke i orden. Sushi bestilt til 19.30. Stadig ikke fået 20.30 selvom man har siddet og ventet i en time og bestilt 2 timer før.
Michael skriver en stor kompensation? Er en stor kompensation en lille chili mayo og nogle slatne og kolde ebi bites?🥲

Sushi2500, Frederiksberg - Super❣️
Sushi2500, Smallegade, Frederiksberg
En stærkt forsinket anmeldelse af Sushi2500, Frb., men ikke mindre velment med de 5 stjerner❣️
Den 3. Januar fik jeg leveret sushi til et mindre komsammen som afsked for min søn og svigerdatter, der den følgende dag skulle rejse hjem til USA.
Alle tilstedeværende var enige om den prima kvalitet og ditto delikate udseende, som Sushi2500 bød på, hvorfor de naturligvis fik oplyst navn på leverandøren❣️Nogle uger senere, da jeg ville skille mig af med den iøvrigt smukke leveringspose, fandt jeg en håndskrevet seddel på bunden, hvorpå restauranten beklagede den lille forsinkelse i forhold til leveringstidspunkt samt, at de derfor havde leveret gratis skøn chilimayo som “plaster på såret”.
Summa summarum: Perfekt til det hele - Og bliv ved med det❣️🍀🍀🍀
Lone S.

Sikke en dårlig service
Sikke en dårlig service. Anden gang vi henter takeaway og der mangler noget hver gang. I dag bestilte vi to Poke bowls med crispy ebi og kylling. Både crispy ebi OG kylling manglede. Så det var en gang hvide ris og grøntsager. Ikke engang en undskyldning. Kommer ikke tilbage

Odpowiedź od Sushi2500
Jeg var ude for en uheldig oplevelse…
Jeg var ude for en uheldig oplevelse med butikken på Smallegade. Da jeg henvendte mig til chefen, blev der dog hurtigt og professionelt taget hånd om sagen, og fejlen blev rettet op. Skønt at føle at min henvendelse bliver taget seriøst, og at jeg nu er en endnu mere tilfreds kunde end før denne sag 👏👏

Odpowiedź od Sushi2500
Hvor er det ærgerligt at I er begyndt…
Hvor er det ærgerligt at I er begyndt at falde af på den!!
Vi bestiller meget ofte sushi hos jer, god mad og god service, men de sidste par gange har servicen været ringe desværre.
Sidst havde I ved en fejl glemt at det skulle være blomkålsblanding men hvis vi lige ville vente 1 time kunne I da lave en ny omgang?? Nej tak, og i aftes er det ikke muligt at få leveret men jeg bestiller alligevel for 1250.- sushi og kører selv turen for at hente på Smallegade. For det første står der 2 personer i butikken, ingen af den kigger op og siger goddag eller på nogen måde tilkendegiver at man er kommet ind i butikken. Suk!!!
Dernæst da den ene pige har tid til at tage imod forklarer jeg at jeg har bestilt og i hvilket navn. Hun finder poserne frem og jeg spørger om vi lige skal se poserne igennem for at sikre os at alt er i poserne da det er en ret stor ordre, men pigen svarer at det er ikke nødvendigt da alt er tjekket. Jeg spørger om hun er helt sikker og hun svarer ja. Fint, vi kører hjem og kommer så hjem uden soya!! Seriøst sushi uden soya!!!
Jeg ringer derned og får fat i pigen som udenlukkende spørger ind til hvilke menuer jeg har købt, jeg svarer at jeg ikke lige kan huske hvad de hedder men at jeg da er ret sikker på at der bør være soya med til? Og hun svarer jaja men at hun skal vide hvilke menuer det er for så vil hun lige notere at jeg måske næste gang kan få lidt ekstra soya med uden beregning!!!!!!
Haha aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Handler for 1250.- og skal selv i netto for at købe soya men er simpelthen så heldig at jeg måske kan få lidt gratis soya med næste gang… der bliver ingen næste gang, desværre

Dårlig mad og kundeservice
Her følger mit svar på virksomhedens besvarelse. Se min oprindelige anmeldelse nedenfor.
Hej Michael.
Vi bestiller til afhentning kl. 18:30. Vi betaler 18:32. Vi har 8 minutters kørsel hjem. Jeg ringer kl. 18:55, og på det tidspunkt har vi siddet og snakket om hvorvidt vi skulle ringe og klage, så der er ikke gået meget mere end 20 minutter fra vi afhentede maden til vi konstaterede at det ikke var friskt.
Til sammenligning henter vi ofte sushi hos Kasai Sushi på Amager. Det tager mindst 22 minutter for os at køre hjem der fra, og deres mad har aldrig været så sløjt som det i præsterede i lørdags.
Vi klagede ikke over, at de ikke var “crispy nok” - de var bløde og overhovedet ikke sprøde. Det gjaldt alle 4 ruller. De var klistret fast på bakken og faldt fra hinanden, når man løftede dem op. Hvis jeres sushi ikke kan holde sig nogenlunde friskt i 20-25 minutter, så er det jo ikke egnet til take-away.
Vi fik dårligt mad for 400 kr., og så tilbyder I os sølle 100 kr. i kompensation. Kalder I helt ærligt det for god service?
Det er trist at høre, at hun er den mest kundeservicemindede tjener I nogensinde har haft. Hendes indstilling var i udgangspunktet, at hvis maden var dårlig, så måtte det være vores skyld (og ikke jeres). At have så lav tillid til sine kunder kan næppe betragtes som en serviceminded indstilling. Ydermere gav hun tydeligt udtryk for, at hun ikke var interesseret i at finde et kompromis. Det blev jeg så provokeret af, at jeg sagde “kære ven”, men at jeg skulle have kaldt hende “andre grimme ting” er direkte løgn!
Hun sagde, at jeg kunne sende chefen en mail, hvis jeg var utilfreds med kompensationen, men det gad jeg helt ærligt ikke at bruge min tid på. Det handler som sådan ikke om pengene, men snarere om det princip, at man med det samme bliver mødt af en attitude om, at det må være ens egen skyld, hvis maden er dårlig, og det faktum, at I tilbyder så ringe en kompensation for forholdsvist dyrt mad. Hvis man opkræver så høje priser, så er det også forventeligt, at der følger en ordentlig service med, når I leverer noget dårligt mad.
Du drager lidt for hurtige konklusioner på baggrund af din lommepsykologi. At dette er min første og eneste anmeldelse på trustpilot afspejler blot, at jeg almindeligvis ikke gider bruge min tid på at klage, men i dette tilfælde var maden og servicen så urimeligt dårlig, at jeg blev nødt til at skrive en anmeldelse. Det at jeg overhovedet ringer til jer, viser jo netop, at jeg har bidraget til løse problemet på en konstruktiv måde. Du kan med fordel spørge dig selv, om din lommepsykologi har gjort det samme?
Mvh. Thomas.
---------- Oprindelige anmeldelse -----------
Dårlig mad og kundeservice. Vores sushi var ikke frisk, den var blød og faldt fra hinanden. Da vi ringede til Søborg for at klage ville de kun erstatte én rulle, selvom vi havde købt 4, som alle var dårlige. Deres tjener sagde, at vi bare kunne sende chefen en mail, hvis vi var utilfredse. Vi køber aldrig mad her fra igen, og jeg vil også fraråde andre at gøre det.

Eminent service fra Valby butikken
Eminent service fra Valby butikken. Meget serviceminded. Sjældent set! Han er en dygtig medarbejder!

Vegansk Bowl
Vegansk Bowl, desværre meget trist med mest iceberg lignende salat. Klistret ris og generelt smag løst.
Ikke pengene værd. Øv.

Byens bedste sushi!
Byens bedste sushi! Endnu en gang frisk og lækker sushi fra Sushi2500. Det kan i den grad anbefales!

Odpowiedź od Sushi2500
En aften med kollegaerne.
En aften med kollegaerne blev væsentlig bedre efter en bestilling hos jer (sushi2500).
En større bestilling, men alt var som det skulle være og smagte forrygende.
Vi har spist der før og gør det bestemt igen.