Informacje o Supersaver
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
IMPORTANT NOTIFICATION
Due to the current situation caused by the Coronavirus outbreak, a huge amount of requests is being received by our Customer Support team. As a result of this, we are facing very long waiting times on all communication channels and currently we do not provide replies to reviews on Trustpilot.
Please use the below link to verify online if an airline permits any refunds or changes and receive guidance on further possible steps:
Thank you for your understanding.
Het belangrijkste voor ons is u de laagste prijs te bieden voor een vakantie! U kunt uw reis helemaal aan uw wensen aanpassen. U zoekt alleen een vlucht? Of een pakket met hotel, extra bagage en een huurauto? U bepaalt het helemaal zelf! U kunt ook een ticket kopen dat kan worden teruggeboekt, en verzekering en een annuleringsbescherming toevoegen.
Grote selectie Onze selectie betekent dat u een keuze hebt uit 650 luchtvaartmaatschappijen en 240.000 hotels. U kunt altijd uw zoekopdracht sorteren op onze aanbevelingen en aanbiedingen, op prijs of op kortste reistijd.
Boek en betaal veilig Als het vooraanstaande reisbureau van de Scandinavische landen en een van de grootste in Europa hebben we per jaar 3,5 miljoen klanten. In 1989 begonnen we als reisagent en we waren een van de eerste bedrijven die online vakanties aanboden. U kunt met een gerust hart bij ons boeken, want wij hebben de ervaring en de kennis om u te helpen.
Nog vragen?
We hebben een lijst van veelgestelde vragen op onze contactpagina. Als u nog steeds niet vindt wat u zoekt, kunt u ons e-mailen of bellen. Op onze contactpagina vindt u onze e-mailgegevens, telefoonnummer en openingstijden.
Stany Zjednoczone
- www.supersaver.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje