Sun Shine Sandwich Recenzje 19

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Sandwich fra Sunshine Sandwich bar var…

Sandwich fra Sunshine Sandwich bar var frisksmurte og smagfulde var en samlet vurdering.
1 Veggie no 6.
1 kylling m.pesto no 10.
2 kylling m.karry no 10 A
Den stegte aubergine og øvrige ingredienser var friske og sprøde, virkelig lækkert.

Kyllingstykkerne var saftige og rigtig lækkert, det samme var de øvrige ingredienser sprøde og lækkert.
kan virkelig anbefales
Sandwich fra Sunshine sandwich bar er absolut værd at anbefale.
Tak for god mad 😍

24 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det var den bedste sandwich jeg…

Det var den bedste sandwich jeg nogensinde har smagt! Maden kom næsten med det samme og smoothien var så god jeg er ikke normalt til smoothies men den jeg lige har smagt skiftede min mening 5 stjerner fortjent

4 grudnia 2025

Den bedste sandwich!

Den bedste sandwich!
En super god oplevelse – et dejligt og hyggeligt sted med skøn stemning og fantastisk betjening. 100% anbefales!

7 września 2025
Oceniono na 5 z 5

De bedste sandwich og super betjening

Var i går forbi sandwich baren i Horsens for at købe 2 kylling/bacon sandwich med karry, det var uden tvivl de bedste sandwich min hustru og jeg har fået længe, også super god betjening af Farhad som ejer stedet, vi fik en god snak, mens han tilberedte "de bedste" sandwich. Jeg kan kun give Farhad og hans sandwich de bedste anbefalinger.

28 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Aldrig oplevet så dårlig en service

Aldrig oplevet så dårlig en service. Bestilte en sandwich minus løg. Som chefen også selv sagde at jeg havde da jeg ringet ind stille og roligt for at hører om han ville lave en ny. Det ender med at han siger hvad du havde jeg skal gøre ved det, du kan komme ind forbi, så skal jeg pille løgen ud af din sandwich hvis du ikke selv kan gøre det. Jeg kører så indforbi igen, for at hører om han vil lave en ny eller om jeg kan få min penge tilbage. Det kan jeg ikke og han hidser sig op og ber mig om at skride.

14 października 2024

Virkelig dårlig usmagelig mad

Åh hvor skal man dog starte !
Vi var 3 inde og spise.
Jeg selv fik kyllingesalat. Puh ha ..
Færdig købt kylling som var smattet. Ikke stegt men mere kogt .Salat bar præg af at have ligget i køleskab i et par dage. Dressing var noget industri køb som overdøvede af hvidløg. Desuden gik jeg
sulten derfra da portionen var til en katteportion. Desuden var der en ananas skive fra dåse. Intet var frisk eller sprød.
De andre fik stjerneskud. Der er åbenbart stadig kokke fra start 80' erne, alt maden var halvfabrikata. Der var dåse asparges på. Alt fisk var lavet i mickroovn. Brødet ( toastbrødet) var skrabet med noget som ikke var smør nærmere minerine. Maden var alt for dyr iforhold til den ringe mad , slet ikke pengene værd. Danskvand som blev bestilt var flad på brus.
Virkelig dårlig oplevelse. Træls når man kom til byen som turist .

10 sierpnia 2024

Det hele startede fint

Det hele startede fint, smilende og venligt personale, så gik hele oplevelsen ligesom ned af bakke derfra. Det virkede som om chef mikroovn var den den der havde mest travlt. Skuffende når man køber mad udefra.
Kyllingen bar tydeligt præg af at være færdigkøbt og opvarmet med slimet ost i mikroovnen. Det resulterer i at den salat, agurker og tomat der var i blev kogt, lækkert ikke.
Brødet blev som en uspiselig svamp fordi at vandet var kogt ud af salaten.
Har i nogensinde selv spist jeres mad og hvorfor skulle jeg vælge jer nogensinde igen?
1 stjerne da jeg blev nødt til at smide maden ud, ville ikke engang fodre min hund med det.

10 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Bedste sandwich i Horsens!

Bedste sandwich i Horsens!
Lækreste sandwich til fair pris og konge sjov chef. Sandwichen er fyldt med alt lækkert og ikke sparet noget væk. Ikke mindst også et stort bredt udvalg.
- stamkunde

3 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Kommer ind stiller mig i kø efter 15…

Kommer ind stiller mig i kø efter 15 min spørg jeg om man kan bestille den nar af en chef svarer flabet nej og det skal lige siges jeg kommet der i mange år og spist der også siger jeg hold da op hvorfor ikke så ignorer han lig bare spørg igen kan jeg bestille en sandwich intet svar og virkelig akavet så vælger at gå igen og skal aldrig købe noget mad der igen når han er så uhøflig og ingen sans for respsekt eller kundeservice og gid han kunne vaske sine hænder hver gang han tager imod penge i hånden

19 maja 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej