Sunmaster Holidays Recenzje 3454

4,5

4,5

Doskonała

3 tys. recenzji

Nie polecam bardzo się zawiodłam

Nie polecam bardzo się zawiodłam.
Mieszkam w UK zamówiliśmy z mężem wycieczkę przez sunmaster po czym dostaliśmy telefon że niestety ale nie możemy polecieć przez ich biuro bo jesteśmy Polakami.

9 lutego 2020

Ta firma sun(shit)master powinna zostac zamknieta !!!

Kupiłem wlasnie wakacje i co sie okazalo ?
Zadzwonilem do nich i oczywscie cena poszla sporo w gore !!
Pozniej jeszcze raz to samo przez telefon i na koncu platnosc przeszla a gosc mowi poczekaj chwile i ze dzwonil do hotelu i powiedzieli ,ze nie ma juz miejsc !!!
To po co kazal placic idiota ?!!!
sunmaster poczytajcie angielskie kometarze ,ludzie pisza ze ta firma powinna byc zamknieta !!!
Nie pidsze tego bo mi pobrali kase i nie mam za co kupi c ,mam za co ale to jest malo profesjonalne to byl moj prawie pierwszy raz bo nie doszedl do skutki i dobrze patrzac na to jak oni sprawy zalatwiaja !!!
Nigdy wiecej nie strace czasu na sunmaster

25 marca 2018

Jestem Polką więc nie mogę jechać z sunmaster do Turcji

Moj partner, Anglik, kupił wycieczkę do Turcji, następnego dnia dostał informację - telefon z sunmaster, że nie zostanę przyjęta w hotelu bo jestem Polką. Na pytanie dlaczego, odpowiedź była prosta- taka jest polityka hotelu, nie przyjmują Polaków, Rumunów i Bułgarów. Skontaktowaliśmy się z hotelem, który zaprzeczyl tym informacjom.
Na maile sunmaster nie odpowiada.
Jestem zdruzgotana takim traktowaniem.

22 marca 2017
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (3454 recenzji)