Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Håller inte måttet om att den torkar snabbt, så köp absolut inte någon av dessa produkter. Har försökt göra en reklamation och mejlade företaget och fick veta att jag skulle skicka ett mejl och det ha... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man ska maila för att få en retursedel. Problemet är bara att de inte svarar på mail. Fick kontakt via instagram där de lovade att svara på mailen på måndagen. En vecka senare med ytterligare en påmin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Skönaste bikini som finns, sitter bra och torkar otroligt snabbt. Har nu 6 stycken. Snabba leveranser och trevligt bemötande om det blir något fel. De nya axelbandens är dock i bredaste laget, halva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Detta är nog min 7:e bikini (har tappat räkningen 🙈) men så har jag även tankinis, strandklänningar m.m 😃 Min äldsta är från 2013/2014 och den är fortfarande som ny. Färgen har ej blekts och reså... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze strojami kąpielowymi
  2. Sklep z odzieżą plażową
  3. Sklep odzieżowy
  4. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Sunkini är en unik sorts bikini som släpper igenom solljuset så att du får en jämnare solbränna. Dessutom är de extremt snabbtorkande.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Skön baddräkt

Skön baddräkt, har inte använt den ännu men provat.

18 kwietnia 2023

Hej Inger,

Tack för din feedback! Hoppas du fortsätter vara lika nöjd.

Hälsningar

Jättebra och trevlig kundtjänst

Jättebra och trevlig kundtjänst.
Har de bästa bikinis som uppfunnits.
Jag köpte mina första bikinis 2015 och har sedan förnyat mig med flera olika prints under åren. Dock är den från 2015 fortfarande min favorit. De tar inte heller så stor plats i resväskan så nästan alla får följa med på semestern. Skönt att kunna byta då jag inte gillar att gå i samma hela tiden.

4 kwietnia 2023

Hej Inger,

Stort tack för din feedback! Vad kul att höra att du har haft Sunkini under så många år. Hoppas du kommer hitta en ny favorit i den nya kollektionen.

Oceniono na 3 z 5

Hade gärna haft inlägg i överdel på…

Hade gärna haft inlägg i överdel på baddräkten då det var lite genomskinligt. Annars satt den som jag förväntade och lika snygg som bikinin

28 marca 2023

Hej Ina,

Tack för din feedback! Och vad bra att baddräkten satt som förväntat.

I nästa kollektion som kommer innan sommaren så kommer faktiskt baddräkten ha uttagbara inlägg, kanske hittar du en ny favorit då.

Hälsningar

Very poor customer service

Very poor customer service . Took 3 weeks to receive a tracking number . Was told it was shipped out several days ago and when I looked up the tracking info it is still at the company . I asked for a refund they will not answer me . Will never order from here again

24 marca 2023
Opinia niezależna

Hello Amy,

I think you have confused us with another company. We haven't had any contact with you before this review. I think maybe the company you purchased from is Sunikini.com?

We hope you can edit/remove this review since your not a customer from Sunkini.se.

Best regards

Oceniono na 2 z 5

Det var ingen retursedel medskickad.

Det var ingen retursedel medskickad.
Det krånglar till det för mig.
Jag har ingen skrivare.

19 marca 2023

Hej Suzanne,

Sunkini har nyligen fått nya ägare och under övergången har det tyvärr missats att skicka med returetiketter.

Vi håller på att hjälpa dig så det är tråkigt att du ändå är så missnöjd.

Oceniono na 4 z 5

Snabb frakt

Snabb frakt. Lite väl dyr men fina varor

20 lutego 2023

Hej Inny,

Alltid bra

Alltid bra, snabb leverans

6 lutego 2023

Hej Jenny,

Tack för din feedback!

Stämde med verkligheten

Köpte baddräkt, bikini och sarong. Bilderna stämde med verkligen och storlekarna likaså.

22 stycznia 2023

Odpowiedź od Sunkini

Tack så mycket för din feedback! Vad kul att produkterna levde upp till förväntningarna.

Standtunika

Jätteskön strandtunika

23 stycznia 2023

Oceniono na 5 z 5

waouw what a beautyfull products.

waouw what a beautyfull products.
Showed in complete beauty models.
I´m verry enthausiast,I love this.
I´m proud and in love on this site.
Every photo i saved in my bikini collection on my laptop. I feel love again.
Nice models in beauty products.
No shame.proud on this side.
One word BEAUTYFULL

21 stycznia 2023
Opinia niezależna

Hello,

Thank you for your feedback!

Best regards,

Oceniono na 4 z 5

Användbar

Går att använda. Även, om man behöver bröstprotes, med viss anpassning

14 stycznia 2023

Hej Gunilla,

Tack så mycket för din feedback! Vad bra att det gick att använda även om det krävdes anpassning.

Oceniono na 1 z 5

Lovades få byta till större storlek men Sunkini hördes inte av

Jag fick badkläder i för liten stl och kontaktade Sunkini som lovade att jag skulle få returnera dessa och beställa nya gratis. Jag beställde nya och mejlade ordern till mejladressen som jag blev ombedd men har sedan inte hört ifrån Sunkini alls.
Tråkigt att de lovar och sen inte svarar. Mejlat flera gånger på olika mejladresser.

15 września 2022

Hej Cecilia,

Jag ser att du har haft kontakt med den tidigare ägaren Frida nyligen och hoppas att ni fick löst det till slut. Om inte så kontakta vår support igen så ska vi hitta en lösning.

Uppdatering: Jag ser att ditt omdöme är uppdaterat för några timmar sedan, men jag förstår tyvärr inte vad som är uppdaterat i din text. Om det fortfarande är några oklarheter så kan du höra av dig till support@sunkini.se istället.

Oceniono na 5 z 5

Köpte ett helt set med byxor

Köpte ett helt set med byxor, tankini, bikini, sarong och hårband som jag ser fram emot att använda. Snabb leverans.

8 grudnia 2022

Odpowiedź od Sunkini

Tack så mycket för din feedback! Hoppas du fått mycket användning av produkterna.

Oceniono na 3 z 5

5 stjärnor blir till 3

Skulle vilja ge er 5 stjärnor men det kan jag inte.
4 dagar innan mitt köp skickade jag 2 mail som jag fortfarande inte har fått svar på.
Utöver det så är jag nöjd. Snabb leverans. Fin och bra kvalité på min bikini.

11 listopada 2022

Hej Mi,

Tack så mycket för din feedback!

Det har nyligen skett ett ägarbyte och tiden innan vi tog över så har det tyvärr inte funnits någon som skött supporten. Om du fortfarande har några funderingar kring din order är du varmt välkommen att kontakta oss på support@sunkini.se.

Hoppas du ändå är nöjd med din bikini!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej