Spijtig dat het van Engeland komt ivm de tax ,en een orderbevestiging miste ik ook maar voor de rest ben ik een tevreden klant😉
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slechte service, doen zich voor als Nederlandse site en retourneren lijkt gratis maar dan kom je bedrogen uit, als je wilt retourneren moet t naar Engeland en kost het ineens 13,00 Dit bed... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Perongeluk een bril als cadeautje besteld en er toen achter gekomen dat mijn man hem zelf al had gekocht. Met 1 belletje, werd ik direct super vriendelijk geholpen en kon deze zonder ongemak g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onlangs hier een zonnebril besteld, het bestelproces verliep prima, wat echter niet vermeld werd is dat er door de Brexit extra kosten worden gerekend door UPS, dit zou wat mij betreft duidelijk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Sunglasses Shop Nederland
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
| www.sunglasses-shop.nl was eerder bekend als nl.sunglassesshop.com |
Dane kontaktowe
40 Clifton Street, EC2A 4DX, London, Zjednoczone Królestwo
- 0800 0225 895
- nl@sunglassesshop.com
- www.sunglasses-shop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
goede en snelle aflevering tegen aantrekkelijke prijs
zonnebril goed en snel afgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs
Goede snelle afwikkeling
Over de product ben ik tevreden
Over de product ben ik tevreden, alleen over de site had ik een opmerking. Als je een product kies en daar wil afronden, dat gaat helaas niet. hij blijft bij de gegevens blad hangen
Goeie kwaliteit
Ik heb een Ray Ban zonnebril besteld met glazen op sterkte. De glazen zijn zeer hoge kwaliteit, zelfs hogere kwaliteit dan mijn normale bril. Levering was ongeveer een week aangezien de glazen nog gemaakt moesten worden. Goed product!
Binnen 3 dgn bril in huis via UPS
Binnen 3 dgn bril in huis via UPS. Top.
Beste prijs. Track and trace👍
Bestellen ging makkelijk en snel, wel wat aandachtspuntjes
Bestellen ging makkelijk en snel, levering ging ook goed en snel.
Paar aandachts-puntjes: retouren zijn op eigen kosten en internationaal (best prijzig).
De kortingscoupon die je krijgt bij aanmelding op de nieuwsbrief is niet geldig als het artikel is afgeprijsd (en dat zijn bijna alle producten) ..
Snelle levering ondanks uit de UK
Snelle levering ondanks uit de UK. Geschate leveringstijd klopte. Heldere voorwaarden. Goed product. Behandeld als fragile (zonnebril). Prima!
Prima service
Prima service, aardig personeel aan de telefoon en snelle levering
Super service!
Supersnel en netjes geleverd
Supersnel en netjes geleverd. Niets op aan te merken.
Levering op de dag die werd beschreven
Levering op de dag die werd beschreven, super! Ik ontving niet dadelijk na de aankoop een bevestiging per mail. Per mail heb ik dan de vraag gesteld of alles correct was besteld en betaald, de dag erop heb ik dan een bevestigend, gepersonaliseerd antwoord teruggekregen. Professionele behandeling en origineel product aan de beste prijs
Goed product, slechte levering
Aankooptraject verliep goed en ook de productkwaliteit was prima. Pakketje werd achtergelaten bovenop de brievenbus. Dat zorgt voor 3 sterren, anders 5.
Goede prijs en snel geleverd
Zonnebril besteld op zondag en woensdag kwam hij al binnen. En voor een hele mooie prijs, kon hem nergens goedkoper vinden.
Prima service
Prima service, snelle verzending, heldere communicatie, kortom een aanrader om CIA dit bedrijf je brillen aan te schaffen 👍
oke - retourkosten hoog
oke - maakt gebruik van UPS, niet ideaal. Retour moet je zelf regelen, risico in kosten want moet versturen naar de UK - en ook verzekerd anders ben jij aansprakelijk vd kosten. Retour kost je dus al gauw 15 euro! denk hier goed over na
Zeer overzichtelijke en betrouwbare webshop
Zeer overzichtelijke website en webshop met veel keuzes. Bestel- en betaalproces is zeer eenvoudig. Je krijgt snel een update dat de levering plaatsvindt en krijgt een trace code.
Levering was vanuit de UK binnen een paar dagen binnen.
De bestelde Serengeti zijn ook echt dus nep wordt er niet verkocht. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe zonnebril.
Sunglasses is dus aan te bevelen om te kopen.
Doświadczenie Trustpilot