Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer s... Zobacz więcej
Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid. Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig god service. God informasjon. Salsrepresentant ringte neste arbeidsdag da jeg hadde glemt å bestille med levering. Avhending fra Norge var jo ikke rett. Raskt og god informasjon for å fikse opp... Zobacz więcej
Købte velnok i 2008 20 stk 3x1 watt LED dæmpbar E14 gevind varm hvid som vel nok første man kunne få som kvalitetsmærke! De kostede godt nok kassen men de 16 stk har holdt indtil nu hvor de var ved at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
SunFlux leverer kvalitets LED produkter til Erhverv og Privat
Roholmsvej 10K, 2620, Albertslund, Dania
- 43 474 272
- servive@sunflux.dk
- www.sunflux.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God service!
God service!
Jeg havde ved et uheld bestilt materialer der ikke passede sammen. De valgte at ringe til mig for at sikre at det var de rigtige materialer jeg havde valgt, hvilket det ikke var. De ændrede min ordre og jeg fik det rigtige.
Super godt tilfreds
Super godt tilfreds, ikke sidste ganfg jeg handler hos Jer.
Hilsen
Karin Bak
Hurtig og professionel betjening
Hurtig og professionel betjening, produkter i meget høj kvalitet. -faktisk meget bedre end de fleste, da der ikke bliver gået på kompromis med lyskvaliteten.
Godt produkt og god pris, hjælpsom kundeservice
Godt produkt til en god pris og hurtig levering. Jeg modtog mine varer dagen efterordren blev afgivet.
Meget venlig og hjælpsom kundeservice, som jeg kontaktede, da jeg havde lidt udfordringer med at gennemføre betalingen.
Alt ok.....
Tilfreds
Bestilte to plantelamper og modtog varerne hurtigt. De er lige så fine som på billederne og virker som de skal. Glad for mit køb indtil videre.
Virker som et sikkert sted at handle :-)
Hurtig service og gode varer
Hurtig service og gode varer. Godt at de leverer til Grønland
Super service og god guidens
Jeg købte en varer og var i tvivl om sammensætning af disse produkter og besøgt deres butik hvor jeg fik en fantastisk service og hjælp til at sætte tingende sammen og det virker perfekt.
Tak for services Sunflux fra en tilfreds kunde :-)
Superhurtig og god betjening
At der en god service pr telefon
Fin service
Fin service
Fik et defekt lysrør.
Der kom hurtigt et andet med retursedel til det
Defekte.

Odpowiedź od Sunflux ApS
Helt ud tilfreds.
Helt ud tilfreds.
Hvad skal man skrive, når alting virker som forventet ift. prisen.

Odpowiedź od Sunflux ApS
Klar og tydelig kommunikation
Klar og tydelig kommunikation. En pakke der kom frem. Sådan ikke se at det kan gøres meget bedre.
Har handlet hos jer mange gange. Og der er nok en grund til man kommer tilbage.
Super hurtig og super gode
Super hurtig handel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.